Tud valaki hatásos gyógymódot 2 éve tartó bakteriális fertőzés okozta hüvely -és húgycsőgyulladásra? (tudásbázis)
hallod.. ha én azt tudnám.. a doki annyit mondott: Nőgyógyászati probléma nincs ez inkább a hólyag miatt lehet. de folyása van. írok kúpot..
De az hogy mi okozza.. az kit érdekel?
egy hónapja volt egy hüvelygyulladásom arra adott kúpot meg antibiót.. lehet attól lett hurutom.. (utána kezdett el fájni veszettül a hasam..) mert úgy tudom az onnan is átmehet a hólyagba..
na mindegy. vagyis nem mindegy. pont hogy nem.. egyelőre passzolom a gyógyszert ha nem muszáj..
A hólyaghurutra miért írnak hüvelytablettát?
Egyébként a vesemedence gyulladásom is valami hugyúti fertőzéstől alakult ki annakidején.
A diéta működik, csak iszonyatos nagy akaraterő kell hozzá!
Kitartást lányok!!!
"Felfázás" egyébként nincs, csak baktériumok vannak. Ha első nap "felfázás" tünetekre elkezdtek langyon teát inni, legalább 3 litert, lehet, h. még megelőzhető a további tünet.
Ezt is kipróbáltam.
ja egyébként ezt kaptam receptbe:
chloramphenicoli nystatini sulfadimidini kúp
vajon ez is antibio?
Sziasztok! Krónikus "felfázásra' citromfű, mezei zsurló, cickafark és medveszőlőlevél teát ajánlanék, nekem is ezek keveréke vált be.
A tőzegáfonya kapszula is jó lehet, és ezek még akkor is nyugodtan használhatóak, hogy ha mellette mégis szükséges valamilyen orvos által felírt gyógyszer.
lehet hogy nekem is az pakolná helyre a baciflórát..
de elég kemény a diéta az tuti.. főleg egy olyannak aki pl zöldséget szinte csak hírből ismeri.. :)
tudom ez baj.. kénytelen leszek változtatni mert ez már így nagyon nem jó...
Hú csajok. nagyon aranyosak vagytok. Igen utánajárok és antibiotikumot csak legvégső esetben vagyok hajlandó szedni.. (életem során annyit tömtek belém.. ) amit kiírt most kúpot a doki sem váltottam ki (valami folyásra adta amit én nem is vettem észre.. érdekes.. na mindegy)... már egyszer nem használt, az is antibiotikum.. ugyanott leszek ahol a part szakad..
Na de egy valami (a lényeg) elkerülte a figyelmem az orvos által kiadott papíron.. a diagnózis.. :D
csak arra figyeltem hogy ő mit mond..
Az van ráírva hogy Cystitis acuta (hólyaghurut)
eszerint ő arra tippelt.. szerdán egy urulógusnak mutatom meg a laboreredményeket aztán hátha okosabb leszek. ha nem akkor megyek tovább..
Én is a "sárkányfüvek" híve vagyok inkább. :) sima felfázást is teával intézem nem bogyóval és műkszik.. régen sumetrolimot adtak mindig.. most nem hagyom..
Life14.. az a diéta amit mondasz nem a candida-diéta?
Hát igen! Ha első körben megy az ember a bakterológushoz, jobban jár. Így már lehet, hogy nem hatna az újabb antibiotikum.
Csak sajnos, h. erre rájöjjünk, végig kellett járnunk ezt a hosszú utat!
Én mostanában, ha elsőre a nőgyógyász nem találja el, már megyek is a bakterológushoz. És volt, hogy azt mondta, hogy lehet, h. allergia, mert ő sem tenyésztett ki semmit. Neki mindenesetre elhittem! Csak ha allergia, akkor az ember nem szedi be feleslegesen az antibiotikumot.
A méregtelenítés sok mindenre jó!
Nekem 20 éves pollenallergiám kb. 90 %-ban megszűnt a méregtelenítés után. Azóta egy kicsit már előjött, de korántsem úgy, mint annakidején.
Jó lesz, hidd el! Mondtam. h. érezni fogod, amikor gyógyulsz! Csak így tovább! Hanyadik hétnél tartasz?
A búzafű léről én is jókat hallottam.
Nem tudom, Te merre laksz, de ha nem tudnak veled mit kezdeni, bakterológust keress! Ő azonnal táptalajra tudja tenni a mintát, és nem küldözgeti. Mint azt itt megbeszéltük, ez a fő gond a legtöbbünknél, hogy küldözgetik a mintákat, és mire odaér, ahol vizsgálják, már meg is döglött. És úgy tűnik, hogy minden negatív, Te meg csak egyre rosszabbul vagy.
Keress rá a neten, biztos van arrafelé is, ahol Te laksz!
Esetleg vesemedence gyulladás?
Nekem 5 évig volt, mire rájöttek, hogy mi az.
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni az ellen, hogy menstruáció után ne legyen bakteriális fertőzésem?
- Milyen vényköteles és vény nélkül kapható gombás - bakteriális fertőzésre való hüvelykrémeket, kúpokat ismertek?
- Ha lenne valami hüvelygyulladás, gomba, vagy bakteriális fertőzésem, azt észrevenném?
- Gombás vagy bakteriális fertőzés végig a terhesség alatt?
- QPCR teszt bakteriális fertőzés
- Lombik és bakteriális fertőzés