Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Tud valaki hatásos gyógymódot 2 éve tartó bakteriális fertőzés okozta hüvely -és húgycsőgyulladásra? fórum

Tud valaki hatásos gyógymódot 2 éve tartó bakteriális fertőzés okozta hüvely -és húgycsőgyulladásra? (tudásbázis)

172. life14 (válaszként erre: 171. - 83e25137af)
2010. dec. 20. 14:42

Engem is az urologus nogyogyászhoz kuldott,a nogyogyasz vissza az urologushoz,az urologus megint vissza a nogyogyászhoz,és igy tovább.Egyik sem akarta kideriteni az okokat,csak egymásra háritani a felelosséget.A betegséggel vagy fájdalommal a szervezeted mindig azt jelzi,hogy valami nincs rendben,felborult az egyensuly,valamin változtatnod kell.A gyulladást valamilyen baktérim,gomba,stb okoz.Az egészséges szervezetben ezek a mikroorganizmusok egyensulyban vannak,ellenorzés alatt állnak.A baj akkor van,amikor a szervezet védekezo rendszere legyengul,és a gombák,baktériumok elszaporodnak,és a legkulonfélébb betegségeket okozzák.Olyan tuneteket hozhatnak létre-kronikus és akut,melyek minden embernél mások és mások lehetnek,van,hogy nem is mutatnak osszefuggést egymással,és bármiféle gombás vagy bakteriális megbetegedéssel.A tunetek nem jellegzetesek,sot gyakran egyéb betegségekre utalnak.A saját tuneteiken kivul más betegségek tuneteit is sulyosbithatják.Sok orvos nem ismeri el,hogy a szervezetben tulszaporodott baktériumok és gombák okozzák a tuneteket,mert van,hogy nehezen mutathatok ki,foleg a sok antibiotikum után,amivel persze nem irtják ki oket,csak ellenállobbá teszik,és elleplezik a tuneteket.Ezzel a problémával leginkább a természetgyogyászat foglalkozik,nem a tuneteket,hanem az okokat szunteti meg.Sokszor a betegek sincsenek tisztában a problémájukkal,a kulonbozo tuneteikre kulonbozo orvosoktol várják a segitséget,pedig a panaszok osszefuggnek.

Az immunrendszer legyenguléséhez,és a gombák,baktériumok tulszaporodásához too minden vezethet:az antibiotikumok felelotlen és tulzott alkalmazása,helytelen táplálkozás,stressz,lelki problémák,fogamzásgázlok,stb.

A gyogyuláshoz vissza kell szoritani a gombákat,baktériumokat,amik tulszaporodtak.Ez méregtelenitéssel,tisztitokurával,diétával-cukrok,szénhidrátok,élesztos,zsiros,tartositott ételek elhagyásával,és,ami elengedhetetlen:az immunrendszer erositésével lehetséges.A szervezetednek saját magát kell helyreállitania,és neked ebben kell segitened.Mindenképpen egy komplex kurára van szukség.

Biztosra veheted,hogy attol a sok antibiotikumtol,amit beszedettek veled legyengult az immunrendszered,és még jobban elszeporodtak a szervezetedben a gombák,baktériumok.Ha elmész orvoshoz,és kimutat valamit a labor,biztos,hogy antibiotikumot fog adni.De attol csak rosszabb lesz.Nálem is hasonloan kezdodott,mint nálad,és komoly betegségeim lettek a sok félrekezelgetéstol.De nemrég elmentem egy tapasztalt természetgyogyászhoz,aki már sok emberen segitett.Ráadásul doktori cime is van,de ugy dontott,hogy inkább természetgyogyászattal fog segiteni az embereken.

Ha elobb tudtam volna,hogy mi okozza a betegségeimet,akkor nem fajul idáig a helyzet.De az orvosok csak hátráltattak,és még jobban megbetegitettek.Szomoru,hogy ha valaki meg akar gyogyulni,és tul akar élni,akkor saját magának kell tenie érte.Nem akarom,hogy neked is komolyabb betegségeid legyenek ebbol,ezért kérlek gondolkozz el rajta,és fokadd meg a tanácsomat.Mindigg konnyebb bekapni pár bogyot,de azzal nem segitesz magadon,csak rontasz a helyzeten.Néha a hosszabb,rogosebb,utat kell váasztani a cél eléréséhez.

171. 83e25137af (válaszként erre: 167. - Life14)
2010. dec. 20. 13:30

Igaz ami igaz. Most még megvárom a labor eredményt is (vér, pisi) holnap meglesz. Ez jó dokinak számít de ő határozottan kijelentette hogy nem nőgyógyászati eredetű. inkább a hólyagomat gondolja bűnösnek..

Elküldött a körzetihez (aki erre a fájdalomra fájdalomcsillapítót adott.. jó mi? ) most meg majd csak két ünnep közt lesz.. lehet urológiára fog küldeni ha nem múlik...

Köszönöm szépen, nem fogom annyiban hagyni..

Mostanában az utóbbi 3-4 hónapban 5 féle antibiotikumot szedettek be velem.. lehet kicsit megborultam immunrendszerileg és amiatt jön elő egy rakat nyavaja. DE az a bosszantó hogy a visszaállítás senkinek nem célja.. igazad van.. tünetet kezelnek..

Gondolom Pesti vagy. :) most dokit inkább itt a környéken keresnék. DE NAGYON KÖSZI a segítséged! Van egy nagyon jó magán dokim csak épp most nem engedhetem meg magamnak anyagilag... :((((

170. life14 (válaszként erre: 166. - Veronika27)
2010. dec. 20. 13:00

Olvastam,hogy a Bio Cran tozegáfonyát,C vitamint és probiotikumot is tartalmaz.

En sokáig szedtem az Uroval manosa-t,ami szintén tozegáfonyát,C vitamint és d-mannoz-t is tartamaz, a Circo Balance-ot,ami fekete áfonya bogyo kivonat,az Urozit Novus-t amit tokmag és csalán kivonatot tartalmaz.Ezek mind a hugyutakra vannak.Es ezeken kivul szedtem már egy csomo mindent a hugyutakra és más problémákra is.

169. life14 (válaszként erre: 166. - Veronika27)
2010. dec. 20. 12:49

En is igy vagyok már az antibiotikummokkal,engem is feleslegesen azzal tomtek.En meg biztam benne,hogy értenek hozzá,és meggyogyitanak.Az egészségem árán kellet rájonnom,hogy nem igy van.Rájottem,hogy nem várhatom másoktol,hogy meggyogyitson.Nekem kell tennem érte.

Orulok,hogy neked segitett a Bio Cran,és koszonom,hogy ajánlottad.

En már regényt tudnék irni azokbol a gyogyszerekbol,táplálékkiegészitokbol,amiket beszedtem.Most már rájottem,hogy nem várhatom csak ezektol a gyogyulást.Teljes méregtelenito,tisztito,immunerosito kura kell,és szigoru diéta.Ehhez persze gyogynovények,teák,táplálékkiegészitok,vitaminok is kellenek.Szoval egy komplex kura.Tul komplikált már a betegségem,ezért komolyan kell vennem.

168. life14 (válaszként erre: 163. - 83e25137af)
2010. dec. 20. 12:35
Ha szeretnéd,megadom a nogyogyaszom számát,elérhetoségét.A sokadik orvos után most kezdtem el hozzá járni.Mindenki dicséri,ugy ajánlották,hogy kedves és lelkiismeretes.Es adok elérhetoséget tapasztalt természetgyogyászhoz is,ha szeretnéd.
167. life14 (válaszként erre: 163. - 83e25137af)
2010. dec. 20. 12:29

Szia.A fájdalmad sokféle betegségre utalhat,ezért nem érdemes találgatni.Mielobb menj el egy tapasztalt lelkiismeretes orvoshoz,hoy rendesen megvizsgáljon,és megtudd a fájdalmad okát.Ha az orvosod azt mondja nem tudja,akkor nem is akarja kideriteni,mi bajod.Az orvosoknak nem áll érdekében,hogy a betegek meggyogyuljanak.Minél tobb a beteg,annál jobb.Tisztelet a kivételnek.

Ha minden leleted negativ,és az orvosok is azt mondják,nem tudják,mi bajod,akkor se torodj bele,mert a végén mindig kiderul,hogy neked volt igazad,csak nehogy késo legyen.Mert minden fájdalom betegségre utal.Es minden fájdalmat vagy változást a szervezetedben komolyan kell venni,és addig kell keresni az okát,amig meg nem találod.

Nekem is hasonloan kezdodott a betegségem,mint neked,aztán nagyon hosszura nyulo fájddalom,aggodás,kétségbe esés és bizonytalanság és komoly bajok lettek belole.

De nem kell rogton megijedned,lehet,hogy elmész egy tapasztalt orvoshoz,és rogton kideriti mi a bajod és kikiezel.De soha ne szedj be addig semmilyen ntibiotikumot vagy más gyogyszert,amig alaposan ki nem vizsgáltak,mert azzal csak rontasz a helyzeten.Mindig pontosan mondd el a tuneteidet,ne hagyj ki semmit,mert fontos lehet a diagnozis felállitásához.

Es ne keseredj el,mindig mindennek megvan az oka.Es ezt kell megtalálnod,és kezelned.

Erdemes figyelmet forditanod az alternativ gyogymodokra,pl a természetgyogyászat.Mig a nyugati orvoslás a tuneteket akarja kezelni sokszor sikertelenul,addig a természetgyogyászat az okoat keresi,és magát az embert,mint egészet,kezeli.Mint semmi más,ugy az emberi szervezetet sem lehet kulon részekre bontani.

166. Veronika27 (válaszként erre: 165. - Life14)
2010. dec. 20. 12:25

Nekem hólyaghurutom volt, volt hogy egy évben 4-szer jött elő és csak antibiotikumokkal tömtek. Több fajtára már nem is reagál a szervezetem. Aztán kezdtem el szedni a Bio Crant, másfél éve semmi bajom. C-vitamint és probiotikumokat is tartalmaz, 3 hónapig kell szedni kúraszerűen, majd utána nap 1, de én már csak néha-néha veszek be belőle.

Ez volt eddig a leghatásosabb dolog, amit szedtem, mindezt úgy, hogy nem gyógyszer.

165. life14 (válaszként erre: 162. - Veronika27)
2010. dec. 20. 12:01
Azt még nem szedtem,de egy csomo mást már igen.Már nem elég ide egy-két táplálékkiegészito,ezt már rég megtapasztaltam.Teljes méregtelenito,tisztito,immunetrosito kura kell,és szigoru diéta.
164. life14
2010. dec. 20. 11:57
Megnéztem egy régebbi orvosi papiromat,és rajta volt,hogy egyszer már csináltak ureoplazmára,mykoplazmára,chlamydiára vizsgálatot,de negativ lett.Persze,hogy az lett,hisz nem ugy csinálták a mintavételt,tenyésztést,ahogy kellett volna.Az orvos levette a mintát,aztán betette egy zacskoba,ahelyett,és ki tudja,mikor kuldte el a laborba.Ahelyett,hogy rogton táptalajra tette volna,és mire odaért a laborba megdoglott,nem volt kimutathato a baktérium,ha volt.Aztán azt mondta az orvos,hogy nem mutattak ureoplazmát,mykoplazmát,chlamydiát,ugyhogy nem tudja,mi okozza a fájdalmat.Persze konnyebb volt igy lerázni engem,ahelyett,hogy megcsinálta volna rendesen a vizsgálatot ezekre,és meg más baktériumokra is,hisz nemcsak ezek vannak.De miért is vesztegetné az idejét a betegekre.O is csak ahhoz ért,hogy feleslegesen antibiotikumokat ir fel,meg még egy csomo felesleges gyogyszert,hadd vegyék a betegek a sok gyogyszert,nem baj,ha a végén belehalnak.Mit számit a beteg,az a fontos,hogy nekik meg legyen mindenuk.
2010. dec. 20. 11:57

sziasztok. remélem ez jó fórum erre..

Ma voltam dokinál és semmit nem mondott.. nem tudja miért fájok.. :S (egy biztos szerinte, nem nőgyógyászati baj)

szerintetek az erős alhasi fájdalom (kicsit balfelé és derékba sugárzó) is lehet hólyag vagy hugycsőgyulladás?

162. Veronika27 (válaszként erre: 161. - Life14)
2010. dec. 20. 11:50

Bio Crant szedtél már?

A lehető legjobb a húgyútakra!

161. life14 (válaszként erre: 156. - Veronika27)
2010. dec. 20. 11:43
Szia.Még nem kuldték el az eredményt.
160. life14
2010. dec. 20. 11:40
Csináltatok már zold buzafu lé kurát?Bevállt valakinek?
159. life14
2010. dec. 20. 11:39

Vettem Aloe vera kivonatot,Homoktovis kapszulát,Lapacho teát,Zold buzafuvet is.

A bioboltban megadták egy urnak a telefonszámát,aki Zold buzafuvet termeszt,és zold buzafu levet készit.Felhivtam,elmentem hozzá.Elmesélte,hogy nagyon beteg volt,még a szive is megállt,és a zold buzafu létol gyogyult meg.Még a gyogyszereit is elhagyhatta.Sokaknak segitett már a gyogyulásban.Candidások is járnak hozzá.Vettem nála egy honapra valo zold buzafuvet,és szerzett nekem egy gépet,ami a zold buzafu préselésére szolgál.Minden reggel 2-3 dl vizet,aztán 1 dl zold buzafu levet kell meginnom,utána kb 1 oraval lehet enni.Sok embertol hallottam,hogy nagyon hatásos.

158. life14 (válaszként erre: 157. - Moonlight13)
2010. dec. 20. 11:24
Szia.Koszonom kérdésed,azt hiszem kezdek javulni,legalábbis a fájdalom kezd kicsit enyhulni,de nem akarom elkiabálni.Mindig vannak jobb és rosszabb idoszakok.Remélem ez már a gyogyulás kezdete.Szigoruan betartom a diétát,méregtelenitek,erositem az immunrendszerem.Remélem ennek koszonheto a javulás.
157. moonlight13 (válaszként erre: 155. - Life14)
2010. dec. 20. 09:57
Hogy vagy azóta?
2010. dec. 16. 12:46
Milyen baktériumot találtak?
155. life14 (válaszként erre: 154. - Moonlight13)
2010. dec. 14. 18:53
Rendben.
154. moonlight13 (válaszként erre: 153. - Life14)
2010. dec. 11. 19:42
Nézd meg akkor, mi lesz a nőgyógyásznál az eredmény, utána meglátjuk.
153. life14
2010. dec. 11. 17:02
De ha megtalálják a baktériumot,akkor megint antibiotikumot kell szednem,és akkor hiába csinálom a diétát,méregtelenitést.
152. moonlight13 (válaszként erre: 151. - Life14)
2010. dec. 11. 16:05
írtam priviben
151. life14 (válaszként erre: 149. - Moonlight13)
2010. dec. 10. 20:17
Megadnád kérlek a pontos cimet.Ha nem találok a kozelben,elmegyek Budapestre.
150. life14 (válaszként erre: 149. - Moonlight13)
2010. dec. 10. 20:15
Mi van,ha megtalálják a baktériumot,de nem fog hatni a gyogyszer,amit szednem kell,mert már ellenáll a baci?Ettol félek.Nem akarom tobb antibiotikummal gyengiteni a szervezetem feleslegesen.
149. moonlight13 (válaszként erre: 148. - Life14)
2010. dec. 10. 19:27

Ez így igaz! Én is emiatt kötöttem ki a természetgyógyásznál, mert csak nagyon későn derült ki, h. melyik baktérium okozta. Addigra meg már minden felborult bennem, és a gyógyszerekkel nem lehetett helyrehozni.

Én Budapesten lakom, csak itt tudok.

148. life14
2010. dec. 10. 18:52
Attol félek,hogy a sok kezelgetéstol ellenálloak lettek a baktériumok a gyogyszerekre.
147. life14 (válaszként erre: 143. - Moonlight13)
2010. dec. 10. 18:50
Milyen vizsgálatokat végzett a bakterologus nálad?
146. life14 (válaszként erre: 143. - Moonlight13)
2010. dec. 10. 18:34
Tudsz Gyor kozelében bakterologust?Vagy te hol voltál pontosan?Melyik bakterologusnál?
145. moonlight13 (válaszként erre: 142. - Life14)
2010. dec. 10. 18:26
Annyira szeretnék Neked segíteni, mert ugyanígy voltam 10 évvel ezelőtt, mint Te.
144. moonlight13 (válaszként erre: 142. - Life14)
2010. dec. 10. 18:22

life14:

Írok priviben.

143. moonlight13 (válaszként erre: 138. - Life14)
2010. dec. 10. 18:15
Bakterológushoz menj, ne nőgyógyászhoz! Azt hiszem az ureoplazma az egyik, amit azért nem mutatnak ki, mert a nőgyógyásztól amíg odaér a tenyésztésre, a baci már nem kimutatható. Nálam is ez volt. Azonnal táptalajra kell tenni, és az csak bakterológusnál lehetséges!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook