Tud valaki hatásos gyógymódot 2 éve tartó bakteriális fertőzés okozta hüvely -és húgycsőgyulladásra? (tudásbázis)
nem nem. és azt maradéktalanul le tudja nyomni az immunrendszer. megnyugtatott a doki hogy ugyanaz nem jöhet vissza ha egyszer elmúlt teljesen. nekem elmúlt szóval huhh..
amúgy a nőgyógyászok néha ritka nagy taplók.. hallottam pár szorit. ha valami bajod van neaggyisten (gyulladás, gomba, hpv, bármi) rögtön cédának bélyegez.. én is kifogtam múltkor az egyik ilyet.. már majdnem elkezdte a kiselőadást mikor közöltem hogy közel két éve nincs partnerem. rögtön csend lett :DDDD
Na csajok, én megyek aludni. Holnap jövök :)
Jó éjt!
Nekem is a szemölcsös volt, tipizálást nem is csinált az orvos, viszont fél év volt a gyógyulás, rá fél évre kijött a férjemen is, neki is fél év volt, bár nem egyformán kezeltek bennünket.
A szemölcsöst a gyengébb, "veszélytelenebb" vírus okozza.
Nekem is volt hpv-m tavaly:S
Nekem azt mondta a dokim, hogy fürdőben is el lehet kapni... Egyébként mivel lappangó betegség, ezért az előző partneredtől is kaphattad, állítólag 16 hónap a lappangási ideje.
Akkor azt kapom hogy hipochonder.... bebeszélem hogy ez meg az a bajom.. közbe rendszerint jók a megérzéseim. BÁR ne lennének..
nemrégiben volt egy HPV fertőzésem is (PARTNER NÉLKÜL erre varrjon valaki gombot..) és erre is ráhibáztam.. dejónekem..
Ja és azt elfelejtettem hozzátenni, hogy ugye szex közben is járnak-kelnek a bacik, ezért előtte (hamár tudom, h lesz) vagy utána be is veszek egyet.
Meg persze igyekszem sokat inni, bár az sosem ment nekem...
Az én apumat is prosztatagyulladással kezelték mindig, mert fájdogált neki, ő meg saját magától rájött, hogy lágyéksérve volt és tényleg, azóta már meg is műtötték.
Eszméletlen, hogy sokszor egy átlagember többet tud, mint egy orvos, aki évekig tanulta a szakmáját!
Az enyém is pont ennyi volt, fél évig... utána már nem mértem tovább.
Persze, a folyamatos gyulladástól volt.
Már nem tudom a baci nevét, rég volt.
De azt az orvosnak kellett volna tudni, h. a hasam görcsöl, és mégis hátul kell keresni a bajt. Megnyugtattak,h. a folyamatos vesemedence gyulladás tönkrevágja egyébként a vesét. De hát az embernek magát kell diagnosztizálni! :)
na akkor te kaptál a "jóbol" :(
hőemelkedésem nekem is van de ezzel nem foglalkoznak.. gondolom csak a gyulladás miatt van.
37,3 körüli szóval nem vészes
Milyen bacitól volt?
Te szegény, jól megjártad!! :(
nekem az hatásos volt. derékszögbe jártam én is de 2 napon belül kutya bajom lett-
viszont ez a bio cran érdekel. ez csak a bélflórát rántja rendbe? olvastam ezt írtad már korábban.
hol lehet kapni?
Nekem nem folyamatosan fájt. Egyszer belázasodtam, és görcsöltem. Vizsgáltak hetekig, fél évig hőemelkedésem volt. Nem találtak semmit ! :)
1-2 év múlva megint begörcsöltem, vakbélgyanú, nőgyógyászat, semmi... Közben szültem egy gyermeket. Majd megint eltelt valamennyi idő, amikor már derékszögben maradtam, és fetrengtem a görcsöktől. Akkor jött rá az üzemorvos, h. krónikus vesemendence gyulladásom van. Ő viszont rögtön eltalálta, és végül ki is kezelt. Utána nem volt több hólyaghurutom és görcsöm, mert kiirtották a bacikat.
Bakteriológust még nem kerestem fel. nem tudom milyen állatfajta és azt se hogy hol keressem :D
Viccen kívül békés megyei vagyok. Gondolom a kórházban vagy az ÁNTSZ központba lehet ilyen vizsgálatot kérni. Utánanézek ha minden kötél szakad
Uhm, pedig tudom a nevét! Valami Mo... Én nem próbáltam, de nem mindenkinél hatásos.
Ajánlom neked is a Bio Crant, engem az szedett rendbe, probiotikumokat is tartalmaz.
De addig hogy bírtad ki a fájdalmat?
Hólyaghurutra nekem a Troparin görcsoldó vált be eddig a legjobban. Olcsó is és jó:)
biztos hogy a hólyagom mert kívül belül megnyomorgatott a szentem és utána alig tudtam lábra állni és úgy éreztem menten bepipilek :D
Egyébként terveztem egy laktobaci kúrát is mert az hót ziher hogy ennyi gyulladás a sok antibiotikumtól lehet.. szinte ideje se volt regenerálódni a szervezetemnek az egyikből és jött a másik..
No emiatt se akarom.. habááár.. egy gyógyszert lehet bevállalok és utána jöhet a helyreállítás. nem tudom mi a neve ilyen tasakos cucc és egy elég belőle. 2 keresztes eredménynél is elég egy max két tasak és vége a gyulladásnak. egyszer volt már és helyrehozott. de azzal is várnom kell két ünnep közöttig.. akkor lesz a dokim..
Nem lehet, h. az antibiotikumtól begyulladtak a beleid? Úgy tudom, az antibiotikum 6 hét alatt kiürül a szervezetből.
Igaz, h. én sok antibiotikumot kaptam, de nekem utána akartak kiszakadni a beleim. Alig tudtam járni, mert úgy éreztem, leszakad belőlem minden.
Azért írhatnak rá hüvelytablettát, mert a nem kikezelt hólyaghurut amoitt is okozhat gyulladást. Nekem is volt úgy.
Vesemedence gyulladásom is volt, jól le is cseszett a doki, hogy nem mentem el időben, mert az a hólyaghurutból alakul ki. Akkor már annyira rosszul voltam, hogy hányingerem is volt a szagoktól.
A tabletta mellé írják is a diétát. Bele is kezdek év elejétől. Ámbár nem tudom, hogy candidám van-e (tüneteim hasonlóak), viszont az összetétele 100 növényi eredetű, tehát ártani nem fog.
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni az ellen, hogy menstruáció után ne legyen bakteriális fertőzésem?
- Milyen vényköteles és vény nélkül kapható gombás - bakteriális fertőzésre való hüvelykrémeket, kúpokat ismertek?
- Ha lenne valami hüvelygyulladás, gomba, vagy bakteriális fertőzésem, azt észrevenném?
- Gombás vagy bakteriális fertőzés végig a terhesség alatt?
- QPCR teszt bakteriális fertőzés
- Lombik és bakteriális fertőzés