Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek! fórum

Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek! (tudásbázis)

❮❮ ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... ❯❯
468. Sylvia81 (válaszként erre: 464. - Manon)
2010. ápr. 3. 22:29

GRAAATUUULÁÁÁLOOOK...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Azért gólyát küldtem, mert ugrálós-ölelgetős-agyonvisszapuszilós jel még mindig nincs... ;)

467. zoledi (válaszként erre: 466. - Manon)
2010. ápr. 3. 21:46

Jajj Drágám!!! Annyira örülök Neked!!!! GRATULÁLOK!!!!! Tudtam, sőt, biztos voltam benne!!!!!

Majdnem egyszerre fogunk szülni!!!! Az biztos, hogy a téli kabátot nem tudjuk majd összegombolni!!! :):):)

466. Manon (válaszként erre: 465. - Mariann)
2010. ápr. 3. 09:05

Szia :)

köszönöm szépen :)

465. Mariann
2010. ápr. 3. 09:04

Drága Manon!

GRATULÁLOK!!!:D

Úgy örülök!

(...egy virtuális ölelés!:))

Puszi!

jujdejójujdejóóóóóóóóóó!:)

464. Manon
2010. ápr. 3. 06:16

Sziasztok!

POZITÍV!!! :)

2010. ápr. 2. 22:59

Nah, akartam küldeni egy gólyát, de mivel fél órája is küldtem jelet, nem enged...

Tudod, mit? Küldük itt! :D

<gólya><gólya><gólya><gólya><gólya><gólya><gólya><gólya><gólya>

:DDD

(Gondoltam, akkor már ne csak egyet küldjek, hátha így hatásosabb... ;) )

2010. ápr. 2. 22:56

Jujj, szooombaaat...!!!

Szorítok ám én is!!! ;)

461. Mariann
2010. ápr. 2. 21:12
Sziaaaaa!!! Na végre!:) Drága Manon, már tényleg nagyon aggódtunk érted! Örülök, hogy nincs semmi baj!:) Nagyon-nagyon szorítok! PUSZI!:)
460. Manon
2010. ápr. 2. 20:01

KÖSZI AZ AGGÓDÁST!

igazán jól esik nekem

puszi

459. Manon
2010. ápr. 2. 20:00

Sziasztok!

Edi sajnálom, hogy nem volt doki, de minden rendben van, és jövőhéten már a pici szívhangját és szépen hallani fogod :)

ma szabin vagyok (voltam) ügyeket intéztünk, közben kiesetem a számon végig :)

holnap minden kiderül...

Mindenkinek további szép estét kívánok

puszi

458. Mariann
2010. ápr. 2. 18:28

Szia Sylvi! Örülök, hogy minden rendben van, és így ficereg a babócád!:)

Edi! Túlvagyok a hősködésen!:) Jól lefárasztott a sok gyerkőc!:)

Manon!!!!!!!!!!!!!!! Bújj elő!!!!! Mindenki halálra izgulja magá!!!

...ja, a húsvét... Nem szeretem! Főleg azt a hülye locsolkodós részt gyűlölöm!!!:P

2010. ápr. 2. 18:14

Visszatértem! :)

Immár Zegen vagyok, 1 hétig itt leszek. Azaz pontosan jövő vasárnapig. :)

A cukorvizsgálat jól sikerült, bocsi, de nem akarom mindenkinek leírni, majd este beírom a naplómba.

Hogy ez a gyerek hiperaktív lett a cukortól, az tuti... Fél 11 előtt végeztem, aztán hazarohantam összepakolni a cuccot, és onnantól, hogy beszálltunk az autóba, eddig összesen vagy fél órát nem éreztem mozogni. De ha ennyit mozog, tudom, hogy rendben van. :)

Ééés, már azt is tudom, milyen hosszú: pontosan a jobb csípőcsontomtól a gyomromig ér! :DDD Azt hiszem, szerinte alacsony vagyok, és így akar rajtam nyújtani... :P

456. zoledi (válaszként erre: 454. - Mariann)
2010. ápr. 2. 16:10

:):) tényleg egy hős leszel akkor!!! :):)

Én sem fogom túlzásba vinni a főzőcskézést, annyira nem is szeretem a húsvétot.

455. zoledi
2010. ápr. 2. 16:08
Csajok, mi van már veletek??? Halálra izgulom magam miattatok!!! Syl!!! Manon!!!
454. Mariann (válaszként erre: 452. - Zoledi)
2010. ápr. 2. 12:02

Örülök, hogy jó vagy!:)

...a sütés-főzést nem viszem túlzásba! Mama megfőzi a sonkát-tojást, anyósom pedig annyit sütött, hogy az egész családnak vígan elég. 5-6 fajta süti biztosan lesz! ...bár azért még elkaphat a konyhatündérkedési-láz!;)

Igazából a délutáni játszóházra erősítek! Biztos sokan leszünk, és kreatívkodunk egy jó!

...ja, és akkor én is igazi "hős" leszek, hisz internetezés helyett irány a játszóház!:P

453. zoledi (válaszként erre: 447. - Sylvia81)
2010. ápr. 2. 11:26

Syl'!!!!!

mesélj!!! Mi van veled???

452. zoledi (válaszként erre: 451. - Mariann)
2010. ápr. 2. 11:25

Nyugi! Jól vagyok! :)

Manon engem is aggaszt, nem tudom mi lehet vele...

Megy nálad a sütés-főzés húsvétra???

451. Mariann
2010. ápr. 2. 10:30

Sziasztok!:)

Edi, jól rámhoztad a szívbajt, mert csak ránéztam a hozzászólásodhoz, és majd kiszúrta a szemem az a "SEMMI!:("! Persze utána végigolvastalak, és megnyugodtam!

Manon jól eltünt!:( nagyon remélem nincs semmi baj nála!

Szilvi, szorítok!!!:)

Puszi Nektek!

Kellemes készülődést, és napsütéses szép napot kívánok Mindenkinek!

450. zoledi
2010. ápr. 2. 07:38
Manon!!! Mi van veled!!! Nagyon izgulok érted!!!
449. zoledi (válaszként erre: 447. - Sylvia81)
2010. ápr. 2. 07:31
Syl'!!! Gondolok rád 1000-rel!!!
448. zoledi
2010. ápr. 2. 07:30

Sziasztok Csajok!

Azért nem voltam tegnap, mert otthon bedöglött pár napja a monitor. Kaptunk egyet kölcsön, de azt meg vissza kellett adni. Így otthon nem tudok gépezni. De annyit gondoltam rátok, biztos voltam benne, hogy hiányoltok... :)

És hogy mi volt tegnap? SEMMI!!! :(

Zolikával elindultunk, olyan izgatottak voltunk mind a ketten, hogy majd mi lesz. Megbeszéltük, vagyis én kikötöttem, hogy ha hüvelyi Uh lesz, akkor felejtse el hogy bejön.

Odaérünk. kilóméteres sor a betegfelvételnél. Mire sorra kerültünk, közölte a hölgyike, hogy a dokim beteg lett, és nem endel majd csak 7-e szerdától...

Na, én mint egy tigris!!! Mi az hogy nem rendel??? A párom szépen megköszönte a segítséget, és elvonszolt. :( Teljesen letörtem, olyan rossz volt. Majd szerdán... hol van még szerda??? A kocsiba égig bőgtem... Aztán otthon egy kicsit összekaptam magam. És ha a dolog jó oldalát nézem, szerdán már majdnem 7 hetes leszek, végülis bizonyára több minden fog látszódni. De akkor is!!! olyan jó lett volna látni...

2010. ápr. 1. 23:36

Sziasztok!

Edi, majd' betojok az izgalomtól, hogy mi van???

Edi reggel óta nem volt... :S

Remélem, csak az van, hogy annyira repdes örömében, hogy elfelejtett gépközelbe kerülni!

Kevéske ráérős időtökben gondoljatok rám, 8ra megyek cukorterhelésre...

446. Mariann
2010. ápr. 1. 20:51

Lécci-lécci írjon valaki!!! Mi van veletek???

Remélem nincs semmi baj!

445. Mariann
2010. ápr. 1. 17:26

Sziasztok!

Izgatottan várom a híreket!!!

Edi, mi volt a dokinál???

Manon, ugye jól vagy!!! Olvastam a naplód, és egész nap aggódtam, mi van veled!

...szóval remélem csak jó hírek jönnek!

Addig is óriási PUSZI Mindenkinek!:)

444. Manon
2010. ápr. 1. 07:18
Szép jó reggelt mindenkinek :)
443. Sylvia81 (válaszként erre: 442. - Zoledi)
2010. márc. 31. 23:53

Párod debreceni?

Kicsit ismerős, lehet, hogy találkoztam már vele... Mármint nem úgy, hogy szembejött az utcán, annál azért "komolyabban". De asszem sosem beszélgettünk. Vagy max. pár szót.

Sportol valamit? Szórakozni hová járt úgy 2002-2006 között? :D

442. zoledi (válaszként erre: 441. - Sylvia81)
2010. márc. 31. 23:43
Végülis holnap mindenre fény derül... majd megkérdezem tőle. Nem nagyon vagyok otthon a témában, még háziorvosom incs debrecenben. Mert én amúgy nem debreceni vagyok, hanem egy békés megyei kis településen, szeghalmon éltem. 3 éve jöttem debrecenbe. beteg azóta nem voltam, így nem is törtem magam doki miatt.
441. Sylvia81 (válaszként erre: 440. - Zoledi)
2010. márc. 31. 23:24

Hát, erre nem fogok tudni válaszolni...

Elvileg ugye vezethet szülést, ha szülész-nőgyógyász. A kérdés az, hogy van-e megállapodása a Kenézyvel vagy a Klinikával? Ezt tőle kell megkérdezned. De ha szokott ügyelni valamelyikben, akkor ott ugye eleve van megállapodás.

Kérdezd meg tőle, aztán majd meglátod, mit mond. Ha nemet, akkor meg azt kérdezd meg, hogy ő hol és kit ajánl.

Amúgy az OTI nem a Kenézyvel van "összeházasodva"?

Mert tiszta sor, hogy a Klinika más, bár attól még ott is ügyelhet...

Tényleg gőzöm sincs...

440. zoledi (válaszként erre: 438. - Sylvia81)
2010. márc. 31. 22:48

Szia :)

Ezt akartam már kérdezni, csak valahogy mindig kiment a fejemből...

hogyan kell orvost választani? Úgy értem, ... jajj... hogy is értem? ... :)

Szóval, mivel valamennyire te is debreceni vagy, így tudod mi a helyzet. Én a Bethlen utcára járok az OTI-ba a dokinőmhöz, aki nagyon nagyon szeretek! El sem tudnám képzelni, hogy piszkáljon hozzám... De azt ne tudom, hogy ő lehet az orvosom? Úgy értem, hogy ha nem dolgozik a klinikán sem meg a kenézyben sem...

Ha nála akarok szülni, akkor amikor szülök, majd jön velem, és megszültet?? :):) na ezt megint jól leírtam... :)

2010. márc. 31. 22:47

Az a "baj" a hasi UHgal, hogy ugye hasfal meg mittomén, szóval sokkal nagyobb teret fog be, mint a hüvelyi. És amíg ennyire kicsi a babszem :), addig sokkal bizonyosabb, hogy megtalálja a hüvelyivel a doki, mert ugye ott csak a méhszáj van és máris célegyenes. Sokkal pontosabb, gyorsabb.

Amúgy, elmondanám, hogy nekem sokkal jobban fájt a legóvatosabb rákszűréses mintavétel is, mint a hüvelyi UH... Csak nem azon kell agyalni, hogy a doki már megint ott matat, hanem kíváncsian a monitort kell kuksizni, közben szépekre gondolni, meg lazítani...

Jah, és ha van egy csepp eszed, aznap reggel semmiképp sem irrigálsz. Esetleg előző este. A dokinak is könnyebb, mert gyorsabban megvan a szükséges mintamennyiség, meg neked is, mert akkor már tutira nem vagy száraz és felcsusszan az UHfej... ;)

Én amúgy sem szoktam irrigálni, de azért előző este belefekszek egy kád vízbe - épp elég kell legyen.

Ha meg épp fertőzésem van, derüljön is ki, mert akkor legalább lekezelik (sose veszem észre, mert nálam jön-megy, és mindig van egy kis folyásom, már kb. 7-8 éves korom óta)...

❮❮ ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook