Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek! (tudásbázis)
Sziasztok!
Tecsó nincs, mert ünnep van...
én mensi első napján óriási kínokat élek át. görcsölök szünet nélkül. Iszonyatosan.
Ez ami most van erősségsklálán ugyanolyan, sőt, de nem ott és nem úgy fáj ahogy mensikor. Szúr és görcsöl egyszerre és lejjebb mint mensinél.
nem folyamatosan, hanem eddig az volt hogy kb óránkét egyszer 10-15 mp-re, most már 2 órája 10 percenként 1-2 percre.
Figyi, ha úgy gondolod, hogy 7ig kibírod, akkor hozass a pároddal magnézium és kálcium pezsgőtablettát. A tescoban is van, az nyitva van éjszaka.
Igyál meg 1-1-et, reggelig próbáld feltenni a lábad és ne izgulj.
Ha most nem görcsölsz akkor már reggelig kibírod, viszont akkor reggel a kórházban kezdjetek!
A főnöködnek nem tudsz szólni? Esetleg bezárnál egy kicsit...
Ha ennyire ideges vagy, tényleg irány az ügyelet!!!
Nincs aki helyettesítsen másfél órára?
Most is görcsölsz? Mert ha igen, akkor ez nem vicc.
Tényleg élet halál kérdése. Ez olyan mint a vakbél...
Figyi!
Nyugodj meg és ne hergeld magad!
Menjetek be akár most az ügyeletre, ha ez megnyugtat. Mond, hogy nagyon görcsölsz.
Amúgy nem vérzel? Mert az is lenne...
Az meg hogy nem lehet babád egy marhaság!
A barátnőm méhen kivüli terhes volt, kivették a jobb petevezetékét is, mert olyan későn ment dokihoz hogy már nem lehetett másképp. A kontrollon kiderült, hogy még egy daganata is van, azt is kivették. 4 hónapra rá már terhes volt.
Igaz, sajnos elvetélt, de csak mert nem kapta a megfelelő gyógyszereket. Most már próbálkoznak újra és a doki szerint még ikrei is lehetnek.
Szóval SOHA nem szabad feladni.
De szerintem neked semmi bajod, csak ágyazódik be a pici és feszíti a méhed.
HA jobban megnyugszol, akkor pattanjatok be a kocsiba most és irány az ügyeletes kórház. Megnéz a doki UH-al és megvizsgál, te meg megnyugszol.
Én is sokszor mentem az elején éjszaka az ügyeletre, rendesek...
Edi!
Holnap sipirc az ügyelet, ha görcsölsz!!!!
Ez nem játék, ha baj van, akkor minden perc számít!
Bármelyik kórház ügyelete fogad, ez SOS!
Edi szívem, nem lesz semmi baj!:) Próbálj kicsi megnyugodni, és próbálj meg sokat pihizni! Az én pocim is sokat görcsölt az elején...
...de nem lesz semmi baj, ne félj!!! Simogatsd meg a kis pocid, és beszélj kicsit a bébidhez... Ettől meg fogsz nyugodni Te is, és a babád is!:)
Üdv! :)
Küldtem neked egy gólyát :)
További ajánlott fórumok:
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Ez a terhességi teszt pozitív?
- Miért mutat ki a terhességi teszt hamis pozitív eredményt?
- Mitől lehet a terhességi teszt pozitív ha mégsem vagyok terhes?