Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek! (tudásbázis)
de Rita
az hogy nem mutatja ki a teszt nem 100%-s eredmény... sok esetben hallottunk olyat hogy nem mutatta a babát jó sok hétig
extrém eset egyetlen pozi teszt sem a 9 hónap alatt...
tehát a mensidet továbbra is figyeld, attól hogy rendszertelen kb csak tudod mennyi az átlag nap, ha késik ismét teszt...
jajj okés:)
Köszönöm a választ
és akkor nagyon érzékenyet veszek ha negativ akkor semmi nincs ugye?nem akarok babát még:(
Itt a profi válasz. :)
Sokaknak valóban csak később mutatja ki a teszt.
Szia Rita
én a helyedben rászámolnék 14 napot és akkor csinálnék egy tesztet
Nem értek egyet a dokiddal. Mensi alatt is teherbe lehet esni...
Elvileg a tabletta miatt biztonságban vagy, és elég nagy dózisú hormon van benne, szóval az is boríthat a ciklusodon.
Tesztelni: minimum egy hét, de inkább 10 nap.
Sajnálom. :(
Neked is ajánlom Dahlke: Női Egész-ség könyvét. Abban fel van sorolva minden női betegség, kevés és sok vérzés is, azok kiváltó okai, lelki okok, gyógyítás.
Ha csak bele tudnál nézni, az is elég lenne, mert a tartalomjegyzékben meg tudod keresni a problémát.
Jobbulást!
Szia!
Emlékszem rád. Elvileg a mensi változhat, vagyis a mennyisége, időtartama. Ha kihagysz gyógyszert, az is változtathat rajta.
Vérzéscsillapítót? Ellenállsz a természetnek? Ezt ne tedd. Aminek ki kell ürülnie, azt hagyni kell. Jaj, többet ne szedjél! Vagy olyan erős? Akkor meg mindenképpen kell UH.
Várj egy hetet, és tesztelj újra. Ha meg egyéb tüneteket érzel, akkor is keresd fel a dokidat.
Sok sikert!
Türelem, türelem, türelem, babócát terem!!!
Már csak 3 nap! De azt várd ki! Gondolj arra, milyen régóta akarod, ez a pár nap már nem foghat ki rajtad!!!
Veled vagyunk!
Totál egyetértek!
Tündi!!!
Azzal, hogy sietteted, csak magadnak okozol rossz perceket. Mert most kicsit neki vagy szomorodva. Elhiszem, hogy kíváncsi vagy, de jusson csak eszedbe, hogy Edi is milyen nehezen tesztelt pozitívat, pedig lassan már gömbölyödik a pocija.
Szerintem jobb a reményteli várakozás, mint a túl korai szomorkodás...
Mondom én ezt, akinek esélye sem volt túl korán tesztelni, mert egyrészt mindkét gyerek becsúszott, másrészt pedig az én ciklusommal sosem tudtam, mikor fog megjönni és az 1 hét késés nálam még totál belefér...
De te ne add fel!!! Igenis van még remény!!! És még egy 10es teszt sem biztos, hogy kimutatja, ha pont ciklusközépen volt PÉd!!! És ha még csak ma ágyazódik be??? Amíg az nincs meg, addig nincs HCGd sem! Ezt ne feledd egy pillanatra sem!!!
Tündi sajnálom a mai nega tesztet
de nem értem miért kell ilyen korán tesztelni?? Miért nem várod meg legalább azt a napot amikor megkéne neki jönnie??
Lehet nem pont félidőben volt, hanem párnapra rá, tehát addig kéretik nem feladni!!!
Vasárnap még messze van!
Te jó ég Edi!
nagyon vigyázz magadra
Akkor voltál már dokinál? és mit mondott pontosan?
Biztos hogy jó ötlet még egy hónapot ott tölteni?
Ti vagytok a fontosak csak!!!
Jesszusom Edi! Ugye azért minden rendben a babóval???
Vigyázz magatokra! Pussz!
Sziasztok!
Basszus, csaj, vigyázz magadra!!!
Babácskával minden rendben, ugye???
Jó lenne, ha kicsit visszavennél, és nem is annyira a fizikai részből, hanem a lelkiből. Ne stresszelj annyit!!! Most inkább sodródj egy kicsit.
Tényleg, ha most nem mész többet, hogy lesz megoldva a pénz-kérdés? Csak mert 0 forint bevételből elég nehéz odaadni a munkáltatói járulékot...
Egyébként van valami a levegőben, az éjjel nekem is fájt a méhem - de nekem már szabad ilyet csinálnia. És az sem teljesen biztos, hogy a méhem volt, mert bordától lefelé tényleg mindenhol fájt. De mintha a méhem a legjobban.
Gondoltam is, hogy mi van, én is 8 hónapra szülök??? De aztán megbeszéltem Dorinával, hogy ha ki is akar jönni, méltóztassa magát legalább a 10éhez tartani!!!
Sziasztok csajok!
Tegnap reggel amikor sétáltam haza a munkából iszonyatos görcs kapott el, és nagyon véres voltam, mikor hazaértem. Halálra rémültem, úgyhogy irány az orvos. Szerencsére mostmár minden rendben, legalábbis ebben bízok. Most 10-re jöttem be dolgozni, és szóltam hogy ezt a hónapot lehúzom, aztán viszlát. De a maradék éjszakám is leadtam, nem jövök soha többet éjszaka
További ajánlott fórumok:
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Ez a terhességi teszt pozitív?
- Miért mutat ki a terhességi teszt hamis pozitív eredményt?
- Mitől lehet a terhességi teszt pozitív ha mégsem vagyok terhes?