Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek! (tudásbázis)
Hajjajj, de hányszor és hány embernek!!!
Ennek a fórumnak az indítójának is pl. :)
Már nem tudom, ki volt, de olyat is olvastam, hogy a doki már látta UHon, hogy ott a baba, a teszt meg még csak asszem 2 nap múlva lett pozitív!!!
Szóval ne keseredj neki, még akkor is van egy icipici remény, ha közben megjön a menstruációd, bár akkor már csak kb. 1%.
Szia!
Nem ismerem a medilab tesztet, de általában az ilyen lapocskás teszteknél szokott lenni szellemvonal. Ami igazából alatta van a papírnak.
De az is lehet, hogy még kevés a hcg-d.
Ha viszont még alkalmazás előtt is látszik a tesztcsík helyén valami, akkor lehet a teszt nem jó.
Ha jót akarsz, gabriel teszt, vagy clearblue. Ezek nagyon hamar kimutatják. A gabriel 10-es erősségű, a clearblue meg valahogy máshogy érzékeny. Nekem ez utóbbi nagyon korai terhességet mutatott ki, és olvastam pár helyen, hogy hiába mondjuk 25-ös, vagy 50-es, de hamarabb jelez, mint akár a gabriel. Viszont a gabriel az olcsóbb!
Sok sikert! :)
Üdv
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a terhességi teszten, mielőtt még alkalmaznánk, lehet-e látni nagggyon-naggyon halvány kék csíkot? Olyasmit, mintha alapból kék lenne alatta, csak a felső papír réteg miatt tényleg rettentően halványan, szinte káprázat lenne.
Bocsánat a nyakatekert fogalmazásért :) Mert elvégeztem egy Medilab (azt hiszem így hívják) tesztet, és az első csík határozottan megjelent. De alatta volt egy halvány, ami szerintem csak átlátszott. . Fogalmam sincs, milyen elv alapján működnek, hátha ti tudjátok, és megnyugodhatok.
Előre is köszönöm.
Köszi csajok!
Naplomra fel, akit erdekel! ;)
Tündi, en is nagyon sajnalom. Kitartas!!!
Megszületett Sylviánk babája...
Dorina Anna baba
2010. 07. 08. 19:20-kor, 2975 gramm 49 cm
Várjuk a babafotókat!!!
Szilvi sztem szül. :D
Hamarosan kezében lesz pici lánykája. :')
Ti hogy vagytok?
Csajok!
Kaptunk monitort!!! Úgyhogy most itthonról gépezek!
:):):)
Szia!
Én sem használtam még ezt a fajtát.
Lehet, hogy egyszerűen csak megváltoztatták a színét, és nem javíttatták ki a tájékoztatóban. Asszem engedélyeztetni kell a tájékoztatót, és az nem is olcsó, meg nem is 2 nap.
Ha van rajta OGYI szám, akkor biztos csak erről van szó.
Szia
nekem nem volt, sajnos így nem tudok segíteni
Jujj, köszönöm. :)))
Tudom, hogy már nem olvassátok, de remélem, nem akarjátok, h ma éjjel szüljek... Kicsit kiütöttem magam fizikailag. :D
Sziasztok! Edi írt, jól van!
Csak pénteken kerül gép elé.
És várja az smst, ha Szilvi szül. :D
Szép napokat!
További ajánlott fórumok:
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Ez a terhességi teszt pozitív?
- Miért mutat ki a terhességi teszt hamis pozitív eredményt?
- Mitől lehet a terhességi teszt pozitív ha mégsem vagyok terhes?