Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek! (tudásbázis)
Köszönöm, ez olyan szép, meg is hatódtam!!
Nagyon köszönöm Sylvi!
<3<3<3<3<3<3<3
Egyszer nektek is eljön az ideje, hogy találkozzatok. :) Addig még tanulsz egy kicsit, fénymunkáskodsz kicsit, megismersz és megszeretsz egy csomó embert, és egyszercsak már ott is lesz a Te kis drágád. :)
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Halihó!
Én most várom, hogy műtét után jöjjön meg. Eddig 31 napra jött meg, talán most is betartja. Ma van a 24. nap. Na akkor én meg kb. akkorra várom. :) És az egyensúly máris megvan. Szeretnék már kádban fürödni. Jól be is készítettem a tengeri sót. :)
Ne légy türelmetlen. Fő a nyugalom. Bízz a Babádban, tudja mikor kell jönnie. ;)
Ööö... Mariannt! :)
Lehet, hogy végül ő is kedvet kap? :DDD
Mariann! Ha esetleg nem kapsz kedvet, akkor is szívesen látunk ám!!!!!!!!!!!!!!
Olyan jó lenne, ha Te is bebabásodnál!!! Akkor már csak Titániát kell bebabásítani, és lesz egy saját kis várandós-babázós fórumunk. :D
(Merthogy mire tutira kiderül, mi Renoval valszeg már babázni fogunk... Egy idő után meg ugye mindenki. :DDD )
Vagy elfeledkeztem valakiről???
Köszönöm kérdésed, én egyre jobban, mert vigyorog a napocska!!! :D
Vagy ahogy régebben mondtam: sütik a napocs! :D
(Erről csakis azért szoktam le, nehogyy Kiara így tanulja meg, mert enyhén szólva is helytelen, jól tudom. De olyan aranyosan hangzik... :D )
én is remélem hogy így van
én sajnos elég szarul :( már a hányás is utolért :(
Jaja, ott én is megtalátam.
Remélem én is, hogy hivatalos ügyeket intéz és pihizik.
Syl, Manon, ti hogy vagytok?
Tündi mizújs veled mostanság?
Puszi mindenkinek és kellemes hétvégét!
Sziasztok!
Sajna nekem sincs semmi infóm róla... :( Kicsit aggódom is... :(
Szia Titánia
én nem...
Sziasztok!
Ediről tudtok valamit?
"ki a fene alkalmazna máshol 4 hónapos terhesen"
Ezen gondolkodom, mióta olvastam, hogy baj van... De sajna nincs ötletem. Még...
Edi!
Úgy drukkolok nektek, hogy találjátok meg a megoldást. De a vérnyomásodat ne hagyd, hogy felnyomja a sok irígy p*csa. Kérlek, ne idegesítsd magadat. Minden rendben lesz. Hidd el!
Puszi
igen, ez nehéz döntés :(
főleg ilyen légkörben ezután :(
Én is azért vele akartam elsőnek beszélni, hogy ne legyen az, hogy ezek beintenek, hogy na ők nem jönnek helyettem. Gondoltam, így akkor tudok a főnökre hivatkozni, hogy ő megengedte. Erre tessék!
És a lényeg, hogy nem csak a panzióval foglalkozom, hanem az étterem+panzió adminisztráció így 400as órabérrel vagyok. Ha nem jövök csak 7-8 napot, akkor az órabérem lecsökken, mert nem tudom elvégezni a munkámat, így 300 lesz a pénzem. Undorító! dolgozok 8 napot 28 ezer forintért... szerintem szánalmas!
De a pénz nagyon kell, és ki a fene alkalmazna máshol 4 hónapos terhesen...
Edi de az senkit sem érdekel hogy veled hogy beszéltek? meg hogy neked mit mondtak?
Mi az hogy nekik kellett volna előbb szólni? igenis jól tetted hogy a főnöknek szóltál, mert különben lehet mentek volna árulkodni nekik, és akkor meg az lett volna a baj.
Soha nem szabad hagyni hogy a kollégákon múljon, hogy a főnökhöz mikor jut el egy hír.
Mindig neked kell elébe menned a dolgoknak.
Sziasztok!
Csütörtökön megkérdeztem a főnökömet, hogy megoldható lenne -e ha nem kellene éjszakáznom, mert már nem bírom, és csak nappalra szeretnék jönni.
Azt mondta, persze, ez természetes. Mire másnap este szólni akartam volna a többinek, hogy akkor nem jövök éjszaka, már megtudták a főnöktől, és letámadtak.
Hogy mi a fa*t képzelek én magamról, ....
a terhességem nem betegség, csak egy állapot, és kurvára senkit nem érdekel a terhességem. Zárójelben hozzáteszem, hogy ezek nők. Pénteken éjszakás voltam, az egyik akkor támadott le, a másik pedig vasárnap, amikor szintén éjszakára mentem. A péntekit még illedelmesen elhajtottam a picsába, a szombati olyan mint egy kakas, nem tudtam lerázni. És amikor már reszkettem az idegtől, üvöltöttem, mint egy félkegyelmű, hogy takarodjon el onnan, mert eskü megölöm. Meg minden ribancnak lehordtam, rákiabáltam mindent amit most szégyellnék leírni. és basszameg, csak mondta! Szegény Zolika is szólt neki, hogy hagyjon békén, még őt is leugatta, hogy nem dolgozik itt ne pofázzon bele.
(a részleteket majd leírom a naplómban.)
Aztán beszéltem a főnökkel, mikor a ribi elment, és azt mondta nyugi, majd ő lerendezi.
Erre tegnap egész nap kerülgetett, annyit dolgoztam neki mint egy állat, azért nem volt hoxán sem. De egy árva szót sem szólt. Majd mikor délután rákérdeztem, hogy akkor mi van??? Az volt a válsz, hogy beszélt ribivel, és nagyon csúnyán beszéltem vele...blablabla... mindenki jön nappal is és éjszaka is, ha nem tudok jönni éjszaka, hívjam be a beugróst. (egy egyetemista lány, aki mindig bejön, ha nem érünk rá). Igaz, hogy kevesebb lesz a pénzem, de ha nem tetszik lehet menni... holnapra döntsem el mit akarok.
Fasza! Dolgozok vagy 7-8 napot az kb. 30.000,- ft...
Edi sajnálom :(
kivi vagyok miért.
De nyugi tuti megoldjátok a gondokat, lesz időd pihenni, a babára koncentrálni, és apával jóban lenni.
Fel a fejjel.
Nagyon dühös vagyok a munkáltatódra!
Nagyon! Szemét disznó...
Ne aggódj, nehogy idegesítsd rajta magadat. Eddig is volt valahogy, ezután is lesz. El fogtok boldogulni.
A húgom ugyanígy járt. :( De elboldogulnak.
Most nézd a pozitív oldalát a dolognak, végre már tudsz pihenni sokat, és kell is!!!
Jó munkát!
További ajánlott fórumok:
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Ez a terhességi teszt pozitív?
- Miért mutat ki a terhességi teszt hamis pozitív eredményt?
- Mitől lehet a terhességi teszt pozitív ha mégsem vagyok terhes?