Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek! (tudásbázis)
A doki annyit mondott, hogy a méhlepény érése miatt tuti hamarabb jön a baba.
De konkrét dolgot nem mondta, hogy mitől.
Azt is mesélte, hogy beszélget Dáviddal, hogy maradjon még benn pár hétig. :)
Sziasztok! Itt izgulok én is!
Várom a fejleményeket. Vagyis remélem, hogy nem lesznek fejlemények!
Puszi!
Sziasztok!
Köszi az infókat, Tit, sokat gondolok rájuk én is.
Remélem, Dávidka marad bent még egy hónapot legalább.
Nem tudod,, történt valami, amitől, vagy "csak úgy"?
Jó reggelt!
Beszéltem Edivel, jól van! Az NST jelzett némi fájdalmakat, adtak nekik tüdőérlelő szurit.
Még 2-3 hétig benn kellene maradni Dávidkának.
Úgyhogy most szurkoljunk ezerrel, hogy Dávidbaba legyen még türelmes!!!
Majd fogunk még összecsörögni, és tájékoztatlak benneteket!
Pont azt beszéltük, hogy kb. márciusban indult a fórum, és akkor még vártuk a pozi tesztjét, most meg lehet jövő hónapban megszületik a kisbabája!!!
Szép napot
Edi írt:
"Úgy néz ki nincs túl nagy baj, de maradnom kell egy darabig."
Majd holnap hívjuk egymást, aztán tájékoztatlak benneteket!
Jó éjt!
Sziasztok!
Tényleg leállt a fórum. Még jövök majd erre. :)
Szép napot!
Hali!
Hát, látod. :) Valahogy kicsit szétszéledtünk innét. A többiekkel a naplókban tartjuk a kapcsolatot. De valahogy rólad lemaradtam...
Jópofák a kutyusok!!! :)
Jézusom, hogy tudjátok kiszakítani a gumit?
Az a baj, hogy az első esemény utániban is elég nagy dózisú hormon volt. :(
Menj holnap orvoshoz, és vele beszéld meg!
sziasztok!
A barátommal kb. 15perccel ezelőtt szexeltünk, és kiszakadt a gumi. Nem élvezett el bennem, és azonnal kivette mikor megéreztük hogy szakad. .
DE! sajna pont 3héttel ezelőtt is így jártunk:S akkor előtte 2nappal múlott el a menzeszem, és vettünk esemény utánit. . az után egy hétre meg is jött egy vérzés, és 5napig tartott.
Rendes ciklusom szerint holnap kéne megjönnie, csak gondolom az esemény utáni megzavarhatja a ciklusom
Szerintetek szükség van megint esemény utáni tablettára?????SEGÍTSETEK KÉRLEK!!!!köszi a válaszokat:)
Sziasztok.
Nektek voltak tüneteitek a pozitív tesztig? Ezt ugy értem hogy a fogantatástól a mensi ideéig.
Köszi.
Szerintem egyébként nem lesz semmi baj.
A mensid is azért nem jött meg, mert furcsa a testednek, hogy most neki kell irányítani a ciklust. Ezt ugye 3 évig a fog.gátló csinálta...
Én 3 hónapig szedtem fogamzásgátlót. Eredmény: nulla libidó, depresszió, napi 14-16 óra alvás.
Nem mertem kísérletezni, hogy másikat próbáljak ki... :)
szedtem 3évig,most egy hónapja hagytam abba,attól nem híztam,de rettentően csőkkent a libidóm és hangulatváltozásaim voltam,ezrét abba hagytam,csak most sajnos kőzbejőtt hogy kilyukadt a gumi:S
szeptembertől megyek sportsuliba,szóval lehet vissza állok a a rendes fogamzásgátlóra,hátha heLYre dobja a hormonjaimat is..rendszeresen mozgok és egéSzséges kajákat eszek remélem nem lesz baj..esetleg a harmonetet próbálnám ki..
Szia!
Sose használtam Escapelle-t, de lassan meg kell jönnie elvileg.
És ne aggódj, egy tabitól nem fogsz elhízni. Ilyen mellékhatása csak akkor lehet, ha ezt tekinted normál fogamzásgátlásnak, és gyakorlatilag havonta alkalmazod (sajna hallottam már ilyet). Egyébként a normál fogamzásgátlótól is el lehet hízni...
Sziasztok
tegnap lefeküdtem a barátommal, de kiszakadt a gumi mielőtt elélvezett volna. .
3évig szedtem fogamzásgátlót, 1hónapja abbahagytam, múlt héten kellett volna megjőnnie de csak barnás pirosos izé volt. . most kellett volna elmúlnia rendszerint, de a barnás izé is elmúlt csütőrtőkőn.tegnap ami után kiszakadt a gumi elmentünk venni Escapellt, be is vettem. Kb. mikor kéne megjőnnie vagy mire számítsak?pláne hogy nekem most sem jőtt meg rendszerint, mert abba hagytam a gyógyszert. Olvastam hogy sokan híztak tőle.. ez igaz????? egy szemtől ennyit lehet hízni, még ha sportolok is és nem eszek sokat???:S
Büszke is vagyok mindkettőre (bár a nagyra kevésbé, mikor hisztizik és felesel, de ez is vele jár)!
Egyébként Kiara is olyasmiforma volt pofira ennyi idősen, mint most Dorina. Úgyhogy remélem, ő is ilyen kis helyes lesz. :D
(Azt szoktam mondani, ha más csak fele annyira látja szépnek, mint én, egyszer még szépségkirálynő lesz - na de nekem anyai előjogom az elfogultság. :DDD )
További ajánlott fórumok:
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Ez a terhességi teszt pozitív?
- Miért mutat ki a terhességi teszt hamis pozitív eredményt?
- Mitől lehet a terhességi teszt pozitív ha mégsem vagyok terhes?