Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek! (tudásbázis)
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek 9 napos terhességet ki lehet-e mutatni, ha az aktus pár nappal a menstruáció várható időpontja előtt történt, ami aztán el is maradt. Most már egy hete filozofálgatok a lehetőségeimről, ma vettem is egy terhességi tesztet, mert azt hallottam, hogy a 7-12. naptól ki tudja mutatni az eredményt...negatív lett, de rohadtul nem vagyok nyugodt, mert feszül a mellem és enyhe menstruációs görcseim vannak, ami azt olvastam, szintén lehet terhességi tünet... ráadásul általában csak egy erősebb görcsöt érzek, mielőtt megjön...most meg már egy hete érzek nagyon enyhe görcsöket :S
hát, remélem sikerül befejezni a sulit, és akkor igen:D az utolsó félévem van hátra meg a záróvizsga, mert kismamaként nem tudtam bejárni gyakorlatra, a végén pedig vizsgázni, így a vége elmaradt...de remélem május-júniusban végzek végre:)
szóval jah... akinek tudok, segítek, ha olyan a kérdés, amire magam is tudok válaszolni... ha nem akkor remek dokitippem van,aki mindenre válaszol...:) azt is szívesen megadom..:)
Sziasztok!!!
Vagyok, csak a gép megint szar volt... jövök a naplómban...
Szia!
Nekem is pont ma volt eszemben, de mindig csak akkor, mikor épp nem voltam gépközelben. :)
Reméljük a legjobbakat!
Sziasztok!
Nem tudjátok, mi van Edivel??? Olyan régen írt már a naplójába!
...kicsit aggódok... Remélem nincs semmi baj velük!
Lehet, hogy már babázik?
Puszi Mindenkinek!
Egyél sok céklát. Másnak is van vashiánya, és ki tudja hordani a babát. Keress valami természetes alapú vastablettát, ne gyógyszertárit szedj.
Szerintem azért jó lenne kizárni a terhességet. Ha görcsölsz, használj magneb6-ot, vagy igyál cickafark teát. A gyógyszereket addig hanyagold.
Veszel tesztet?
Hányingered van még? Több napos?
Tehát szeptember 25-én volt meg utoljára.
Hány naposak a ciklusaid?
Ha rám hallgatsz, veszel vagy egy clearblue tesztet, vagy egy qupidót. Mindkettő nagyon korán kimutatja a babát.
Ha kevesebb a mensid, az utalhat terhességre mindenképpen.
A tesztet amit veszel, hétfőn lődd el (addig még megjöhet rendesen is a mensid!). És ha pozitív, akkor egyértelmű. Ha nem, attól még menj el a dokihoz egy kivizsgálásra (különösen, ha darabos a mensi!!). Vagyis mindkét esetben doki. Mert a terhesség alatti vérzés sem túl jó dolog, de előfordul. Van, akinek több hónapig is lehet vérzése a mensi időpontjában. Kvázi a teste emlékezik, hogy mikor kellene megjönnie.
A kolléganőmnek ott tapadt meg, valahol a köldöke körül. Volt is szép nagy pocakja, mert ugye akkor látványosabb a has növése. Míg ha hátul tapad meg, mint a húgomnál, akkor a sokadik hónapban kezd látszani.
Előző mensid meg volt?
Miért nem csinálsz holnap reggel egy tesztet?
A doki korai terhességről még nem tud nyilatkozni, de egy teszt megmutathatja.
Tüneteid vannak?
Milyen a fájdalom? A petefészkek is a köldök alatt helyezkednek el.
A legfontosabb, hogy figyelgesd magadat, és vegyél tesztet. Ha erős fájdalmaid vannak, akkor irány a doki.
Ha adsz egy időpontot az előző mensiről, akkor kiszámolhatjuk, hogy hanyadik napon lehetsz.
Fontos az is, hogy az előző mensid rendes volt, vagy kevesebb?
Várom a válaszod!
A baba a méhben bárhol megtapadhat. Valakinek elől, másnak hátul, jobb vagy baloldalon.
Miért kérdezed?
Ezen a képen pont ikrek vannak, de láthatod, hogy többféleképpen tudnak beágyazódni:
Köszi Csajok hogy gondoltatok rám!
Titánia! Mindent köszi!
A naplómban majd írok!
Én is... vagy Nyíregyen. :)
De novemberben tuti megyek hozzá... most hétvégén sajnos nem jutottam el, pedig sokat volt eszembe, hogy jó lenne talizni.
Drágám, most mást sem tud majd csinálni, mint Dáviddal beszélgetni (meg a többi kismamával).
Jajj, ha Debrecenben laknék...
További ajánlott fórumok:
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Ez a terhességi teszt pozitív?
- Miért mutat ki a terhességi teszt hamis pozitív eredményt?
- Mitől lehet a terhességi teszt pozitív ha mégsem vagyok terhes?