Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek! (tudásbázis)
Szia!
Köszi az infót!
De hogy minek tartják bent???
Sziasztok!
Edi ma is volt magzatvíz vizsgálaton, és tiszta a magzatvíz, de benttartáják.
A doki azt mondta, hogy szerinte még napközben nem lesz baba, de éjjel mindenképp.
Egy-két fájása már volt.
Ha tudok valamit, még írok! :)
Szép napot mindenkinek!
A cickafark tea önmagában nem jó, nem is szabad inni. Csak úgy, ha mellé iszol olyat is, ami a progeszteron termelődésre hat. A cicka amúgy az ösztrogénre.
Szóval a helyes sorrend mensi 1-2. napjától cickafark peteérésig, majd peteérés napjától a ciklus utolsó napjáig palástfűtea. Mert az is boríthat sokat a hormonrendszeren, ha túlságosan ráerősítesz az ösztrogénre. Meg kell lennie az egyensúlynak!
Az jó, ha nézetsz hormonszintet. Ha netalántán valamelyikkel lenne probléma (Ne legyen!), gyere, és adunk tanácsot, hogy hozhatod rendbe magadat akár természetes módszerekkel. :)
Remélem ma lesz időd pihenni is, és jó tanulást! :)
Ha ilyen sokat edzel, szerintem nagy eséllyel izom. De azért ez az edzésidő nagyon sok, nem?
Azt mondják a heti 4-5 alkalom a maximum, kb. egy órás, és két nap pihenőt kell beiktatni.
Ha abból indulunk ki, hogy volt, akinek az első hónapokban ki sem mutatta a teszt a babát, akkor csinálj.
Szerintem is nagyon kicsi az esélye amúgy a babának.
A stressz, és a napi 2 óra sport is boríthatja a hormonháztartást. Remélem szoktál azért legalább heti 2 pihenőnapot tartani. Az izmoknak is kell regenerálódniuk. Plusz fontos a minőségi fehérjebevitel ilyen izommunkánál.
Szerintem jó az is. Emlékeim szerint 25-ös.
Általában mindegyik teszt jó.
Ha korai terhességet szeretnél kimutatni, akkor qupidó vagy clearblue.
Milyen tesztet használtál?
1. Venned kellene egy 10-es qupidót, vagy egy clearbluet. Vagy:
2. Elmennék a helyedben orvoshoz. Jó lenne, ha valahogy rá tudnád venni, hogy csináljon ultrahangot.
Szerintem a babára nagyon pici az esély. Azt gondolom, talán az esemény utáni tabi hormonjai borították fel a hormonháztartásodat. Ha stresszes is volt a szakítás, az is okozhatta. Ugyanebben a cipőben járok én is. Nekem is augusztusban volt egy elég kemény stresszhelyzetem, azóta nekem is elég kevés a vérmennyiség.
Utána alternatív módként javaslom a cickafark+palástfű teát. (Ciklus első felében napi egy csésze cickafarkfű tea, második felében, lehetőleg peteéréstől palástfű.)
Illetve az Aviva torna is segít rendbetenni mindent odabenn. :)
sziasztok!
Tescoban lehet kapni a lily nevű tesztet,van valakinek erről véleménye,tapasztalata?Köszi
sziasztok
irtam már ide régebben,elmondom hogy alakul mostanában:D
ugye augusztusban vettem be sajnos két esemény utánit..két hét külőnbséggel..[szeptemberben szeretkeztem utoljára].azóta megjőtt októberben 28nap után,de nagyon kevés volt..aztán most nem jőtt meg 28nap után,ezrét vettem tesztet,ami rózsaszín lett teljesen,csak egy csík volt,ami negativot jelent,de akkor nem tudom miért lett rózsaszín..rá fél órára viszont megjőtt,de most is csak egy kevéske volt,pedig nekem alapjáraton rengeteg szokott lenni..szerintetek lehet baj?mert azóta barátommal is szakítottunk..
Váljék egészségedre az alvás. :)
Mannyi idő alatt jött fel az a kiló?
Szilvi, ne haragudj, bealudtam! :(
Holnap megyek nst-re, meg uh is lesz elvileg... kíváncsi vagyok mennyit nőtt a pocaklakóm, mert én biza megint híztam 1 kilót...
Ne aggódj, tök jót aludtam utána! :D
Egyébként totál véletlenül a top50hírben találtam meg... Gondoltam, szétnézek, hátha van ismerős... :DDD
(Szerencsére nem volt!)
De egy másik hír kapcsán eszembe jutott: hogy a rákba lehet MAGÁNSZEMÉLYKÉNT felhalmozni 99milla adósságot??? Igen, kilencvenkilenc, nem elírás!!!
Most néztem a Top100 körözött magyart.
Basszus, van egy 33 éves pasi, aki ellen 35 (!!!) körözés van kiadva! Jól belerántott...
És te miért nem alszol? :D
Hogy is volt az a 10órás lefekvés??? ;)
Akkor nemcsak én éjszakai bagolykodok. :D
Most jólkimagyarfejeztem magamat. :p
További ajánlott fórumok:
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Ez a terhességi teszt pozitív?
- Miért mutat ki a terhességi teszt hamis pozitív eredményt?
- Mitől lehet a terhességi teszt pozitív ha mégsem vagyok terhes?