Térdarthroszkópia után meddig kell kórházba maradni? (tudásbázis)
Ezek jó hírek..remélem,itt is lecsípnek egy napot.
Múltkor még a hétfőn műtét csütörtök haza módszer volt.
Okt 18-ra kaptam időpontot csak az ambulanciára,nem tudom,mikor kerül rám a sor..tegnap elhatározták,ma elestem,fáj,de a sebészet szerint nem ok a sürgetésre
Sziasztok!
Engem altattak,első nap bementem..másnap műtét harmadnap haza.Kecskeméten csinálták.
Gyógyszer érzékenység miatt nem érzéstelenítettek, hanem altattak. A hazamenetel pedig az ébredés után 2 órával volt (és nem a műtét után 2 órával) de még mindenképp aznap.
Ha gerincérzéstelenítőt kapsz akkor valóban 24 órán át nem is kelhetsz fel utánna.
Szia!
Milyen érzéstelenítésed volt.
Itt (Bp. Ortop. Klinika) spinális érzéstelenítésben csinálják,az 24órás vizszintes fekvést kíván
Ildi
Szia!
Nekem két éve műtötték un. "egynapos fefekvéssel". Hihetetlen, de a műtét után 2 órával a saját lábamon kellett (volna) hazamennem. Még jó, hogy a férjem mellettem volt.
Ez Debrecenben volt így, nem tudom más városban is így csinálják-e
Már megint arthroszkópiára kell mennem,elméletileg porc és megúszom a feltáró műtétet.
2001-ben,amikor ugyanezt a térdemet műtötték tükrözéssel,hétfőn bementem,megműtöttek,csüt. jöhettem haza.
Most mi a szokás?Vagy ahány ház annyi szokás?Remélem,nem kell kinyitni,ez a térdem még "csak" kétszer volt műtve,egy tükrözéses porc és egy keresztszalag szakadás miatt.
További ajánlott fórumok:
- Mi az eljárás, ha valaki szaksegítség nélkül szül (az most mindegy, hogy véletlen, vagy szándékosan) és utána nem megy kórházba?
- Mit gondoltok arról hogy 5napról 3napra csökkent a szülés utáni kórházban tartózkodás?Szerintetek jó vagy rossz?
- Ismertek olyan kórházat, ahol Apa is a kórházban lehet a szülés utáni napokban?
- Heim Pál kórházban van lehetőség a gyerkőccel maradni mig kórházi kezelés alatt áll?
- Tejfehérje allergia esetén 2 napig kórházban kell maradni a picinek?
- Hogy távolítják el a katétert, bent kell maradni a kórházban?