Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön?
Szerintem sokan ragaszkodnak az elképzeléseikhez, pl. ez a srác a cikkben. És lehet, hogy meg is találják a megfelelő személyt. Ha nem, akkor meg mérlegelnek, hogy érdemes-e várni, vagy engednek az elképzeléseikből.... és persze vannak olyanok is akiknek semmilyen listájuk nincs, csak várnak valakire, aki elkápráztatja őket. :D
Veletek mizu? MEg van még az ember? :D
már csak azt nem tudom, hogy miből feltételezed azt, hogy azok a házasságok mennek tönkre amiket megfontoltan kötnek/értelmi alapokra IS helyeznek a kizárólag érzelmi alapon köttetettekhez képest (mert hogy nyilván van ilyen is, meg olyan is) ... biztosan meginterjúvoltad az összes elvált embert, hogy mi alapján kötött házasságot... nem?
úgy tűnik nem csak a házasságokat illetően de a hozzászólásaidat illetően sem preferálod a túl sok gondolkodást .... :)
".... gondolkozzunk is, ne csak érzelmi alapon válasszunk."
Látszik is az eredménye a nagy gondolkodásnak.
Több, mint minden második házasság szétmegy...
szerintem tutira. EGy csomó pasasnak - leginkább a jól szituált maximalista típusúaknak de úgy általában is - van egy ilyen listája, csak nem feltétlenül beszélnek róla...
Amúgy szerintem a cikkírónak nincs igaza mert simán létezhet a leírt kívánalmaknak megfelelő nő, csak nyilván nehezebb rátalálni, mert sok az elvárás.
- és így magunk között szólva nekem az volt az érzésem, hogy a cikkíró kicsit frusztrált is volt és azért írta, hogy a listának megfelelő nő nem létezik és hogy a gyerek S...fej, mert saját kudarcának élte meg azt, hogy messze volt a listázott elvárásoktól -
De lényeg a lényeg, hogy sz.tem legtöbb pasasnak igenis van egy listája arra a nőre vonatkozólag akit el is venne, és ezzel a nők is pont ugyan így vannak. És szerintem ez nem is baj .... gondolkozzunk is, ne csak érzelmi alapon válasszunk.
---------------
nem tudom hogy igaz a történet vagy sem de biztos létezik ez a típus is akinek soha senki nem elég jó :)
OK. Csak egy "álsértődést" adtam elő.
Az érzelmi zsarolás egyik leggyakoribb eszköze. Sajnos sokan szenvednek tőle.
Tudom, hogy nem rosszból mondtad.
Tehát csak hülyeséget írtam.
De sz@ar lenne nekem, ha mindig keresném a kákán a csomót és mindig én akarnék kijönni győztesen.
---
Ma úgy élsz, hogy holnap jobb legyen. Ezért viselsz el mindent ma. Az életed a mában zajlik. Ha jó, ha nem. Te úgy döntöttél, hogy ma azért szívok, hogy holnap jobb legyen.
Tehát a mának, a "szívásnak" élsz akkor is, ha a jövőbeni jóért teszed.
CSAK A MÁNAK TUDSZ ÉLNI.
Mindig a mában élsz - nem?:)
Hogyne tudnánk a holnapnak élni? Minden szülő azt teszi, mikor a saját elgondolásait, igényeit feladja a gyermeke érdekében.
Vagy akik megszorítják a gatyamadzagot, mert 10 év múlva lakást vennének? Ők is a jelent áldozzák be egy jövőbeni, tervezett életért.
A "carpe diem" sem azt jelenti, amit ma tulajdonítanak neki. Nem az "Élj a mának", hanem "Élj a mában" használja ki a napot.
A Miatyánkból vett idézet: a kenyért az Jézus teste. Vagyis mikor áldozásra kerül sor, azt veszi magához a hívő. Erre utal a "mindennapi kenyerünk", hogy minden nap szeretnének részesülni ebben a kegyelemben és nem szó szerint kenyérre.
Bocsi.
:)
Mindig a mának élsz. Ezt olyan sokan elfelejtik.
A tegnapnak nem tudsz élni, a holnapnak sem. Igaz?
---------
Miért van a bibliai alap imádságban az, hogy "add meg a mindennapi kenyerünket"?
Mert a tegnapit már nem tudja megadni, a holnapit meg még nem...
És ez gond?
Szerintem ez teljesen jó irány - az ember érezze jól magát!
Emberiség unalmában találta fel a hobbit.
...és közösűl élvezetből.
Sok mindent képes megtenni az ember, he belső igényei motiválják
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz a társkeresés manapság?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Hogy kérnéd számon a férjed, ha meg látnád egy társkereső oldalon?
- Mi a véleményetek a társkereső profilomról?
- Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel?
- Tényleg az átlagos, nem olyan sármos férfiaknak teljesen felesleges internetes társkereső oldalakra felmenni és előfizetni?