Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön?
Gondolom a riadó lány helyett eladó lányt szerettél volna mondani:)
(Bár mindkettőnek van értelme.)
----
Egy nő kb. 100-szor gyakrabban megy férjhez pénzért még ma is, mint egy férfi.
Tehát lehet, hogy joggal nevezték őket annó eladó lánynak?
Teljesen ez jött le a vonatkozó - és látszólag tapasztalt - hozzászólásból. :)
Én már fel sem teszem magam - még azt hinnék egy maradék vagyok. :D
Szóval akkor a társkeresőkön van a maradék ?
:)
Ezt a kérdést más fórumokon, blogokban is tárgyalták. Röviden a konzekvencia,.. A társkeresés bő tíz éve kezdett felpörögni a netes társkeresők által. A munka, vagy egyéb elfoglaltságok miatt azok is elérhetővé váltak akiket azelőtt a társasági életben nem lehetett levadászni. Első körben az társasági közegben található személyek lettek levadászva. Második körben a kevesebb szabad kapacitással rendelkezők lettek. Harmadik körben a kevésbé szalonképes, de stabil érzelmű és gondolkodásuk kerültek a középpontba. És így lényegében maradt a maradék. Bizonyos korosztályokban hatványozottan érezhető a levadászhatok száma.
Bár személyes észrevételem, hogy az egyre egyszerűsödő lehetőség miatt, már nem is igénylik, hogy időt fordítsanak a másik megismerésére és sokkal könnyebb átlapozni a virtuális választékot.
Picit elemezzük a fórum kérdést! :)
"...silány a férfi felhozatal..."
Ebben a mondatrészben három szó van, úgymint:
silány
férfi
felhozatal
---
Hasonló mondatot írhatnánk le pl. a görög dinnyéről is.
Idén silány a görög dinnye felhozatal.
Tehát termék lett a férfi?
És a nő is? Csak nem annyira silány annak a felhozatala - talán?
Ennyire kiüresedtünk?
--
Otthon ülsz. Telcsizel a barátnőddel és a 40 perces világ megváltó beszélgetésetek végén azt mondod: "Jaj, drágám! Ne haragudj, de meg kell néznem, hogy ma milyen a férfi felhozatal. Egy fél óra múlva visszahívlak."
-----
Ezt 50 éve a tőzsde cápák mondták. "Bocs Fred, megnézem a mai olaj részvények felhozatalát, aztán visszahívlak.
Most már az ember is kereskedelmi termék lett?
Ha nehezebb a kommunikációd az átlagnál, akkor arra fordíts több figyelmet, amennyi a lehetőséged.
Erre gondoltam.
Egyáltalán nem.
Azért, hogy másként tekints önmagadra.
Igen.
Mi nem az?
Most komolyan.
Láttam, hogy oka van annak, ahogy írsz.
Azért céloztam rá, hogy oszd meg, és másként kezeli mindenki ezt.
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz a társkeresés manapság?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Hogy kérnéd számon a férjed, ha meg látnád egy társkereső oldalon?
- Mi a véleményetek a társkereső profilomról?
- Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel?
- Tényleg az átlagos, nem olyan sármos férfiaknak teljesen felesleges internetes társkereső oldalakra felmenni és előfizetni?