TELC középfokú nyelvvizsga (beszélgetés)
Sziasztok!
Levélnél mennyire para, ha lehagytam az "I look forward to... mondatot?
Complain-t írtam május 28-án, Címzett, címem, tárgy, dátum, Megszólítás, elköszönés(Yours faithfully), aláírás leírtam, csak sajna alig volt időm és véletlenül kimaradt az a mondat...
Tartalomból erre így kaphatok B pontozást? a 3 aspektust sztem jól kifejtettem 3 mondatot biztos írtam mindegyikhez, nyelvtani hibák meg nem hiszem, hogy annyira brutálisak lennének.
Szerintetek ezért 0-znak? Mert ez így elég para lenne...
hát az még jó pár nap:D majdnem egy hét...
de sikerülnie kell,én úgy érzem:)
Ez azért elég erős feltételezés, hogy "mindenkinek továbbtanuláshoz kellene" :D
Nekem diplomához.
gyerekek, mar csak par nap!
nektek mihez kell a nyelvvizsga? mindenki tovabb tanul?
Simán. Én a TELC-es írásbelit és a rigós szóbelit
egyesítettem. Nem kell velük semmit csinálni, mivel automatikusan C-nek minősül!
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy hogyan működik 2 különböző nyelvvizsga "összegyúrása"?Nem vagyok ismerős e téren.Telc-hez vagy origóhoz kell fordulni ez esetben?Tehát telces szóbeli és origós írásbeli.Segítségeteket előre is köszönöm.
Köszi! :)
Közben rájöttem, hogy csinálok ilyet is, olyat is, aztán kiválasztják azt, amelyik kell. :) :) :)
Sziasztok!
Tudtok segíteni?
Van egy ilyen meghatalmazás a TELC honalpján:
Itt most a nemzetközi bizonyítványt is alá kell húzni vagy csak az államilag elismertet?
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,h egy telc szóbeli bizonyítványt és egy origo írásbeli bizonyítványt komplexé lehet-e "gyúrni"?Tehát elfogadják-e diplomához?
Nagyon köszi!
Korábban, mint ahogy ígérték? Az nem valószínű. Maximum annyi, hogy ha hétvégére esne, akkor már pénteken elérhető.
Lányom márciusban volt, mi nem tapasztaltuk a túlterheltséget.
További ajánlott fórumok:
- ECL középfokú nyelvvizsga
- Az iskolai nyelvtanulás elég a középfokú nyelvvizsga letételéhez?
- Melyik angol középfokú nyelvvizsga könnyebb: Euro, TELC vagy ECL?
- Mennyi idő alatt lehet felkészülni a TELC középfokú nyelvvizsgára?
- Telc - középfokú német nyelvvizsga
- TELC középfokú szóbeli nyelvvizsgádon milyen témakörökről kellett beszélgetni?