TELC középfokú nyelvvizsga (beszélgetés)
az új könyv nekem is megvan. brutális......
ha a vizsga is ilyen, akkor jól nézünk ki!
Szia!
Beszédkészség előtt van 20 perc felkészülési időd.
Te jó ég!
Köszi. Angolos vagyok.És a nagyjából 50 témát valahol meg tudom találni a neten?...Bár 50 téma az 50 téma..:P de mégis...megnyugtatna:D
Nekem is átküldenéd?
Köszi előre is!
A 16 témakör pont úgy nem lesz vizsgán!Nincs tétel húzás!!:S A szóbeli 2.része kapcsolódhat hozzá. Arra gondolok, hogy pl.: a cikk amit kapsz az iskoláról szól, és akkor beleépítheted.
Egyedül az 5 téma az, amit előre meg tudsz tanulni,és ugyanúgy elmondod a vizsgán. Ebből pedig te választasz egyet.
A gyakszis könyvben a prezentációnál általában ezek a témakörök voltak:film,könyv,koncert,sportesemény,kirándulás...
Gondolom akkor valószínűleg ezek lesznek. Vagy elő szokott ill. előfordulhat azért más is?
Valakinek jó tippek/trükkök a cikkmegbeszéléshez?
Sziasztok!
A Szent Imrében kezd vki 14:15-kor szóbelit? =)
11-kor kezdődik a magnó, azt hogy melyik terembe kell menned az aulában megtalálod.
A szóbelid időpontját pedig e-mailben elküldték, én ma kaptam meg az e-mailt, de ez is ki lesz írva.
Én csak szóbelire jelentkeztem angol középfokúból. Az lenne a kérdésem hogy ebben az esetben hányra kell megjelenni a helyszínen?
És a listening az mikor lesz? Nekem nem írtak olyat a levélbe, hogy melyik terembe leszek, akkor honnan fogom tudni hova kell menni?
Előre is köszi a segítséget.
Hello mindenki!
Jövő hét pénteken megyek német középfokra Tatabányán. Van valaki, aki hasonló kínzásnak veti alá magát?
és átküldenéd nekem azokat a leveleket?? Nem mintha lusta lennék visszanézni.)
p1tyuka@freemail.hu
előre is köszi
További ajánlott fórumok:
- ECL középfokú nyelvvizsga
- Az iskolai nyelvtanulás elég a középfokú nyelvvizsga letételéhez?
- Melyik angol középfokú nyelvvizsga könnyebb: Euro, TELC vagy ECL?
- Mennyi idő alatt lehet felkészülni a TELC középfokú nyelvvizsgára?
- Telc - középfokú német nyelvvizsga
- TELC középfokú szóbeli nyelvvizsgádon milyen témakörökről kellett beszélgetni?