TELC középfokú nyelvvizsga (beszélgetés)
Nekem még nem jött meg az értesítő levél.:(
Én úgy tudom, hogy első körben azok kapják meg, akinek minden sikerült amire jelentkezett, egy kicsit később (kb. egy héttel) pedig azok, akik komplexre jelentkeztek ugyan, de csak a fele sikerült.
Pont annyinak kell lennie, de szerintem a kérdésekkel együtt.
Sok sikert kívánok mindenkinek a holnapi napra!! Good luck to everyone!! :)
Sziasztok!
Valaki tudna linkelni valami oldalt ahol le van írva vagy küldeni a címemre egy sablon címzést?!:)
köszi!
Hy!
Szerintem nem érdemes rotringot használni mert a válaszokat satíroznunk kell majd, viszon a levélíráshoz használhatod, ott jól jöhet!
:D
Sziasztok!!
Jön valaki Siófokra holnap????
Kedves Zsuzsus90!
Köszönöm szépen a válaszod!
:)
Szia!
Én októberben voltam, kiöltöztem, de rajtam kívül nem sokan voltak kiöltözve. Ha szóbelizel is, akkor szerintem azért illik egy kicsit ünnepélyesebben. De nem igazán nézik. Ha abban érzed jól magad, akkor nyugodtan menj abban.
Kedves vizsgázótársaim!
A TELC küldött egy emailt, hogy mit vigyünk magunkkal a vizsgára és megemlítette az öltözködést is. "Kényelmes viseletben"
A kérdésem , hogy a farmer és egyszerű pulóver az gáz, legyek ünnepélyes??
Köszi a választ!!!
Mindenkinek sok sikert holnapra!!!!!! :)
2x kb. 3/4 oldal van, de bőven elég. Nekem kb. fél oldal üresen maradt, igaz elég apró betűkkel írtam, mert előtte beijesztettek, hogy nagyon kevés a hely.
A vizsga után meg azon izgultam, hogy nehogy lepontozzanak, mert kevésnek tűnik amit írtam.:) Szerencsére nem volt így.:P
Üdv mindenki!
Ami a leveleket illeti: kinyomtattam azt a két oldalt, amire lehet írni a vizsgán, és kb 166 szó lett (az új könyvből a missing bag-es), de a második lapnak kb az 1/3-áig írtam, igaz a levelet is az első lap felétől kezdtem (Dear...), mert előtte a címzések meg Ref.
Most vagy valamit én rontok, el vagy csak pici betűkkel írok, de remélem vizsgán nem 1 oldalra kell írni.. valaki erősítsen meg :]
A másik, hogy az új könyv írásbeli részét összesítve 78%-osra csináltam, mindet időre, mindegyik 60% fölé, de még ígyis van izgulni való, berakhatnak akármilyen nehezet..
(am. szombaton Szombathelyen vki?)
További ajánlott fórumok:
- ECL középfokú nyelvvizsga
- Az iskolai nyelvtanulás elég a középfokú nyelvvizsga letételéhez?
- Melyik angol középfokú nyelvvizsga könnyebb: Euro, TELC vagy ECL?
- Mennyi idő alatt lehet felkészülni a TELC középfokú nyelvvizsgára?
- Telc - középfokú német nyelvvizsga
- TELC középfokú szóbeli nyelvvizsgádon milyen témakörökről kellett beszélgetni?