TELC középfokú nyelvvizsga (beszélgetés)
Értesítő jött, ekkor: 2012. április 6. 1:55
Rendszer küldi, ahogy írják is. Simán lehet elakadás, email címnél, bárminél.
Hajrá mindenkinek!
Szia!
Igen, sok múlik az úgynevezett 'szerencsén' - én is csináltam már tesztet 80-90% körülire.
Az is lényeg hogy kipihenten és csak arra koncentráltan csináld a feladatokat, akkor jobban sikerül.
Én megyek jövő héten vasárnap, szintén angol írásbeli. Nem tudom miért csinálják ezt hogy egyik helyen szombat, másikon vasárnap...
Szia!
Köszi...remélem nincs semmi gond nálam :(...
Iza
Megkérdezhetném, h. mikor??? Pótjelentkezést adtál le te is???
Iza
Németesek!!!! Aki jövő vasárnap jön vizsgázni kapott már értesítést??? Nekem még mindig nem jött semmi :(...pedig délelőtt írtam is nekik...
Iza
sziasztok!
én jövő szombaton megyek angol középfokúra, de szerintem nagyon sok múlik a szerencsén(milyen nehéz a feladat,mennyire sok az ismeretlen szó stb.), mert volt mikor megbuktam volt mikor 80%-ot elértem.....nagyon félek :S
Sziasztok!
Jön valaki 15-én olasz középfokra?
Szia!
Nekem még nem jött semmi :(...ha holnap délelőttig nem jön meg, akkor írok nekik (én személyesen adtam le amúgy a papírjaimat + postai csekken fizettem).
Iza
Szia!
Én hétfőn adtam be a pótjelentkezésem, s eddig semmit nem kaptam :o...
Iza
Szia!
Azt nem kell. Jól emlékszel, az a szóbelihez tartozik :)
Sziasztok!
Ha csak az írásbelire (középfokú angol) jelentkeztem, akkor a magnósfeladatot nem kell ugye megcsinálnom? Már régen voltam és úgy emlékszem, hogy az a szóbelihez tartozik, de az írásbeli után van egyből. Köszi előre is!
valakii!!!
akinek 2 részben sikerül a vizsgája ( ugyebár az két keményfeldeles bizonyítványt is kap) annak hogy van a nemzetközi papírja? mert aki komplexen teljesített az kap egy dombornyomos nemzetközi papírt. de nekem külön lett meg és én nem kaptam, csak 2 kiértékelő lapot. ilyenkor mi van?
Sziasztok!
Kaptatok már értesítő e-mailt a jövő heti angol vizsgáról?én még nem, remélem rendben van a jelentkezés. online módon jelentkeztem.
Rendben, én is várom a sikeres vizsgaeredményed! :)
Kitartás minden hasonló helyzetben lévő küzdőnek! :)
Szia!
Én is most kaptam elő a cuccomat, h. akkor ismét megpróbálom, de ugye nincs két hét sem...remélem azért sikerülni fog :D!
Sok sikert neked...azért majd írj, h. milyen a másik vizsga...(bár tudom, az még messze van...)
Iza
Én bemagoltam A és B kategóriás leveleket, mégis lepontoztak.
A német B2 szerintem a magnó is nehéz volt
El vagyok keseredve én is. Akiknek sikerült gratulálok.
Köszi :) Áá.. végül a szintet elfelejtettem odaírni.
No,majd csak megtalálnak.
Sziasztok!
Én sem magoltam be szó szerint a levelet, csak az általános részeket, és válaszoltam is a kritériumokra, tehát nem értem miért pontozták le, azt is mondják, hogy 150 helyett 200szó az túl sok...valaki itt írta, hogy rossz volt a párja, nekem is annyira rossz volt, hogy még magyarul is megszólalt, engem meg már leintettek, hogy nem monológ, hanem diskurzus, mert nem akart megszólalni, és 72%-kal megvan neki! Dühös vagyok!
Szia!
Nekem is 27 pontos lett a levelem, s nem tudom miért...a magántanárom is meg volt teljesen lepődve, mert szerinte is mindig jó leveleket írtam...
Következőre mész? Vagy megpróbálsz másfajta vizsgát?
Iza
További ajánlott fórumok:
- ECL középfokú nyelvvizsga
- Az iskolai nyelvtanulás elég a középfokú nyelvvizsga letételéhez?
- Melyik angol középfokú nyelvvizsga könnyebb: Euro, TELC vagy ECL?
- Mennyi idő alatt lehet felkészülni a TELC középfokú nyelvvizsgára?
- Telc - középfokú német nyelvvizsga
- TELC középfokú szóbeli nyelvvizsgádon milyen témakörökről kellett beszélgetni?