Tegyünk valami irigylésre méltót (beszélgetés)
jezusom Neked olyanok is vannak? :D azta hat nem irigyellek :D az enyemeknek 1 meteres ketrecuk volt nem gyoztem takaritani az artatlanokat :P
jo ejszakat Neked en meg tuti nem alszok ha probalkoznek se menne :D
:-)
Most elteszem magam holnapra, mert reggel időben kell kelnem, még a malacokat (tengeri) is ki kell takarítanom + a lakást is rendbe kell kicsit tennem.
Jó éjt!
:-D
Neki is sok-sok év kellett hozzá...na vár csak...8 éve dolgozunk együtt, 1,5 éve kezdett fogyni.
8 évvel ezelőtt még vékony volt, aztán fokozatosan magára kapta a kerek gúnyát.
Amúgy 14 éves korom óta ismerem, egy osztályba jártunk közép suliban.
nekem szerencsere egybol beallt a doki tudta mennyit kell szedjek :))
hat en fogyasba nem valtottam at az tuti hahaha :D
Gyógyszert is szedett + a természet gyógyász.
Bár szerintem az, hogy átváltott fogyásba azért lehetett, mert állandóan variált a gyógyszereivel.
Hol ennyit szedett, hol annyit, stb.
Hát igen, a kolléganőm is ezzel szenvedett, de neki sem tudtam vele semmit kezdeni.
Igazából természetgyógyászhoz kezdett járni, egy halom pénzt otthagyott, majd 2 év múlva megfordult és túlműködése lett.
Most már túl van a műtéten, 178cmhez volt 58kg. Azóta hízott 5kgt, de még így is klassz vékony.
:-D :-D
Emlékszem amikor a Barátok közt beindult, akkoriban volt csecsemő a fiam. :-)
Jó rég óta megy ez a sorozat is.
Dokihoz egyébként nem mentetek miatta??
Gyereknél ez nem normális.
Nincs kéznél olyankor vérnyomás mérő?
Anyunak akkor pattan meg az ér, ha felmegy a vérnyomása.
Volt úgy, hogy éjjel orrvérzésre ébredt.
Sokáig, évekig, de csak okt-márc időszakban volt a fiamnak ezzel gondja.
Amúgy időszakos volt. Előjött, csináltam neki, 1 hétig kell (el ne felejtsem) dugaszolni, elmúlt. 1-2 hónap múlva újra.
Tavaly már csak szivárgás volt, a náthás időszakban az orrfújástól.
Igazán nincs mit! :-)
Min 20 perc - előtte kifújod az orrod, utána meg úgy fogod érezni, hogy el van dugulva, de ez majd elmúlik.
Varrasodik a nyálkahártya.
Én évekig jártam vele a gégészetre - a központi fűtés szokta előhozni ill. kiszárítani.
ezt mindenkepp ki fogom probalni kis koromban arra fogtuk, hogy ki növöm de mar nem lehet erre fogni :))
nagyon szepen köszönöm a tippet, mennyi ideig kell a vattanak bent lennie?
Igen, ha így nézzük jobb a helyzet, csak bő 2 heti munkám kárba veszett.
Ez nem hangzik túl jól. :-(
Ha épp nem vérzik:
kend be belülről neogranormonnal vagy Coldastop olajos orrcseppel kellene naponta 3x bedugaszolni (vattára kell csepegtetni).
Cvitamin nagy dózis, erősíti az ereket + vasat vagy folsavat inkább kellene szedned.
A fiam ezeket kapta kisebb korábban, mert hamar kiszárad az orrnyálkahártyája.
szegenyke :( de meg valamelyik nap 68 voltal szoval mar visszamentel 67 re nem?
nekem egesz nap verzett az orrom es közben a hajam is borzalmasan hullik.. nem segit rajta semmi sem :S
Sziasztok!
Itt vagyok én is.
Végeztem a késői vacsival, mert későn értem haza.
Vettem arany áron paleo szezámos lemmagos kenyeret, sajna a bázisba egy más fajtát tudtam csak beírni, mert ez nem szerepel benne - a csomagolásról sem tudom lelesni.
Viszont nagyon jól esett. :-)
Ettem egy dob. natúr cottage cheeset és megkóstoltam xillites szilvalekvárral is. REgész tűrhető. :-)
Ebben a "kenyérben" csak szezámmag,lenmag,tojás,só,víz és szódabikarbóna van.
A súlyom a 67et tapossa, úgy hogy taktikát váltok.
Holnap reggel még ráugrom, jól megtaposom - biztos ami biztos - és Nem veszem elő vasárnapig.
Hetente 1x fogok mérni, mert az egésszel baromira tele az összes lelkivilágom - ezért is ettem a lekvárt és bontottam fel a kenyeret.
szia :) naná, hogy szép
azt hittem majd hatalmas motiváló futás lesz ma, de nem... de legalább bejártam az új tervezett "pályámat"
és most nyomatok egy fehérjés-banános túrókrémet megfáradt izmaim kedvéért :D
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Egy kóbor anyamacska nálunk szülte meg a kicsinyeit. Mit tegyünk?
- Szellem a házban, mit tegyünk?
- Mit tegyünk, ha a gyermek lázas?
- Mit tegyünk a felettünk lakókkal, két gyerekük van éjjel-nappal örjöngenek?
- Férjemet megcsípte valami, akkor voltunk ügyeleten de most nagyon rosszul van, mit tegyünk, milyen gyógyszert adhatok neki?