Tegyünk valami irigylésre méltót (beszélgetés)
na a karfiolfasírt is a kukában landolt, kezd elmenni a kedvem az új receptek kipróbálásától
csúszik az ebéd és halmokban áll a mosatlan :D
Az én féjem mindig azt mondta: Te érezd jól magad a bőrödben, nem érdekes mások mit mondanak vagy gondolnak.
De ugye van hiúság is a világon.....
Nekem ez lenne az álomsúly :-)
Elhiszem hogy örülsz :-)
Na látod, nem csalt az a tükörkép. :-D
Nagy. Gratula! :-)
Nem lett rossz, de annyira jó sem, hogy hírdessem. A receptet. :-)
A fiamon szétszakadt a kabátja bélése kb 30cmes darabon.
Most azzal szüttyögök, hogy megvarjam. Klassz. :-(
Ilyen sötétben futni??
Én.meg most nyakra-főre zabpelyhet fogok enni, mert kevés a pénz és csütörtökön lesz fizu.
Kitaláltam egy fehérje poros vaníliás muffint olaj helyett joghurttal.
Baromi kíváncsi leszek, hogy ehető dolog fog kisülni belőle (szó szerint) vagy sem. :-)
Jó kérdés...talán mert belénk "égett", hogy az a fontos, hogy Ki hány kiló...
Végül is ha előjön egy beszélgetés során, akkor is mindig a kilókat kérdezik, nem pedig azt, hogy mekkora a nadrágod vagy épp hányas a csípő-derék arányod. :-D
Talán így akarunk bizonyítani magunknak és másoknak is.
Sziasztok!
Köszi szépen mindkettőtöknek! :-)
Már rám fért egy kis sikerélmény. :-D
mélység,
hogyan tervezted a fogyit? Mit fogsz másképp csinálni?
Noncika,
Én is baromi kíváncsi vagyok, tutira szépet fogsz látni. :-)
Sziasztok!
Én is vagyok ám, csak sok a teendőm mostanában, babócáimat kicsit megviselte az óra átállás, de már rendeződni látszik :)
Ancsimók, nagyon ügyes vagy, gratulálok!! :)
Patapucs, Neked is, mondtam hogy elindul az lefele :)
Mostanában én is jól vagyok, súlyt majd szerdán közlök, mert szeretnék meglepődni :) Persze csak pozitív értelemben :)
Szervusztok Lányok :-)
Nem tudom emlékszik e még valaki rám ? Mindegy is, csak azért írok mert rászántam magam a fogyásra. Van egy gyönyörű alkalmi nadrágom és nem jön rám, úgy hogy Karácsonyra fogynom kellene legalább 6 kg-ot. Ezer éve nem álltam mérlegre, de kénytelen leszek.
A citomfűről: Valóban elősegíti a fogyást a citromfűből készült tea, utánanéztem.
sziasztok, végre 7essel kezdődik a szám :D vagyis ugyan ott vagyok, mint 3 hete :D
többet kell edzenem, remélem ez a titok, mostanában kicsit hanyagoltam a mozgást
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Egy kóbor anyamacska nálunk szülte meg a kicsinyeit. Mit tegyünk?
- Szellem a házban, mit tegyünk?
- Mit tegyünk, ha a gyermek lázas?
- Mit tegyünk a felettünk lakókkal, két gyerekük van éjjel-nappal örjöngenek?
- Férjemet megcsípte valami, akkor voltunk ügyeleten de most nagyon rosszul van, mit tegyünk, milyen gyógyszert adhatok neki?