Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat? (beszélgetés)
szia! elmondom gyorsan a szitut
Sziasztok!
Van itt valaki, akivel lehetne beszélni a témában?
ő nagyon ritkán mond ilyen szépeket. Résen vagyok ám, de nincs is ideje megcsalni. Mindig tudom hol van. Legalábbis azt hiszem :))) (kopkopkop) Egyébként kiveséztük az összes lehetséges munkatársát akivel meg tudna csalni, de egyik sem volt bejövős :D (Azért jó kis este volt ez :)))
Az én párom is szokott ilyen szépeket mondani (sőőőőőt... ;D)... aztán meg mégis megcsalt. :DD
Cóóóóval... azééé' csak tessék résen lenni... hogy ne kelljen aztán részeg lenni (a bánattul)! ;DDDDD
Az lenne a legjobb! Csak közben hagyja, hogy mi meg itt izguljunk érte :)
A fórum kapcsán beszélgettem a férjemmel a megcsalásról. Azt mondta, hogy ő nem olyan jó pasi, hogy egy nő is szóbaálljon vele. Meg amúgy is nagyon- nagyon válogatós. Kevés az a csaj, aki mindenben megfelel az ő különc izlésének :)
Egy fél éjszakát át is beszélgettünk, persze nem csak erről. De ez olyan jól esett nekem :)))
Biztos új lakást rendez... :o)
Katka nagyon eltűntél!! Tessék jelentkezni...
Ne hagyd magad, mert az évek elfutnak, és a végén egyedül maradsz.
te tudod.. ha nem akarsz többet, és neked így jó..
Nekem is így ki kellene állnom magamért, csak attól tartok, a kényelmessége, és a konfliktuskerülése miatt inkább nem lépne.
nem, ez a párbeszéd köztünk lejátszódott többször is.. meg végighallgattam, hogy miket csinál a csaj a közös kisgyerekkel..mondtam neki, hogy nekem ne szidja, mert mindennek meg van az oka(akkor már minden 2. éjszakát nálam töltötte), aztán meguntam, mert ha már otthon is tudnak rólam, és csak a balhé megy, akkor miért nem költözik el.. volt ajtócsapkodás, meg csúnya veszekedés..ott aludt pl. a ház előtt.. aztán hazapakoltam, mondtam, hogy én még fiatal vagyok bizonyos szempontból , bizonyos szempontból meg öreg.. szeretnék boldogságban, nyugalomban élni, aés az akkor minden volt, csak nem az..hazapakoltam..kaptam az anyjától is hideget-meleget.. nem érdekelt..utánna költöztem új albiba, megmondtam neki, hogy oda vagy velem jön, és velem él, vagy elfelejthet, mert én ezt nem csinálom így..az asszonya hazapakolt, ő meg hozzám.. azóta is vannak próbálkozások az ex részéről, néha nem új gerinces dolgok, de párom leépíti, és velem van, és az új albi feldobta/kicserélte az életünket..most már tervezgetjük a jövőnket.. de abban tuti biztos vagyok, ha nem álltam volna a sarkamra, akkor még mindig menne a kettő élet, és én már belebetegedtem volna..
Mellesleg nem provokálok de látom már segítséget se lehet kérni mert egyből lehurrogjátok a másikat:( de h valaki lehet komoly érzelmi válságban is.Egy egyszerű kérdésre nem lehet válaszolni:S de már megis kaptam a választ az összes pasi egy búnk.ó !!!!! Nem érdemlik meg a nőket:D Legalábbis a volt pasim nem igen mostantól már csak a volt pasim.
nem ő 22 éves már lassan két éve vagyunk együtt és nem rég szakitottunk és most azért járunk titokban mert a volt nőjének mániája volt mindig bekavarni a kapcsolatunkba. De a pasi aki sexelni akar velem na ő a volt osztálytársam és irtó jó pasi de lehet nem megyek bele, bár a jelenlegi titkos kapcsim nem a legjobb de szerintem szeretem a pasimat.
jó, hogy mondod. Pedig úgy szerettem volna kicsit okítani a fiatalságot ;))
... első megnyilatkozás mindkét hozzászólótól... sztem provokálnak. ;o)
Mit jelent, hogy titokban jártok? Ő nős? 18 évesen sztem nem úgy kell elégtételt venni bárkin, hogy lefekszel egy másik sráccal. Fiatal vagy még ahhoz, hogy titkolózz, és esetleg fűvel- fával lefeküdj.
A mi kapcsolatunk már másodszor kezdődött el,az elsőt kamaszként éltük át.
Most,hogy "felnőttek" vagyunk,egész más,itt tényleg fontos a titok-varázs(házasságok).
Szexről szól a dolog...,de bennem már más is élni kezd,pedig nagyon jól tudom,hogy ez tilos.
A feleség eléggé gyanakszik,náluk volt balhé,úgyhogy most pihi van,és ez borzalmas rossz,nagyon hiányzik!!!!!
De ha akarom Őt(naná!),muszáj várnom.
szerintetek mit tegyek a párommal titokban járunk és most lehetőségem van arra h sexuális kapcsolatom legyen egy régebbi szerelmemmel. A pasi iszonyúan helyes meg jól is néz ki de teljesen tanácstalan vok:S mellesleg meg a párom megcsalt: most vegyek rajta ezzel elégtételt? kérlek segítsetek....
nem történt ilyen semmi,csak most én is feszült vagyok,most megyek,mert boltba kell mennem,sziasztok
Szia!
Távol állt tőlem, hogy bántsalak... vagy megbántsalak... tehát bocs, ha így történt.
Nem tette tönkre... jobb mint valaha! :DD ... és közben is jó volt egyrészről... virágot kaptam hetente többször, ékszert, külföldi utazást... csak lelkileg éreztem, hogy gáz van. Mert zaklatott volt a párom, rohangált összevissza... dolga volt... titokzatoskodott... telefonnal járt wc-re... ilyesmi.
Szóval nincs mit sajnálnod, megerősödve és sok mindent másképp látva jöttem ki én a dologból. Most a legelső telefonos wc-zésnél kinyitnám az ajtót, és kituszkolnám rajt... az első "dolgom van"-nál édes mosollyal kibillenteném a lakásból, hogy akkor menj és intézd, de végleg! :D Pedig még mindig szeretem... imádom, de már bármikor tudnék magamnak megálljt parancsolni! :o)
értelek,nagyon ari vagy és sajnálom ha neked egy ilyen gonosz mint én tette tönkre a házaságod,de én véletlenül sem csinálnék senki mással ilyent csak őt szeretem annyira még mindig és nem tudok magamnak megáljt parncsolni
... te tudod, hogy szeret-e!
... de a nő oldala a fájdalmasabb. Mi nők vagyunk benn érzelmileg egy-egy kapcsolatban... a férfiak külön tudják működtetni a farkukat és a szívüket..
na de akkor ő nem szeret?vagyis nem szenved ha én igen?
... hát a szeretősdi úgy megy, hogy a két szerető fél egymás szeretői... neeeeeeeeeeeeeeeeeeeem? ;)
További ajánlott fórumok:
- Túlságosan felfújnám a dolgokat vagy igazam lenne?
- Túlságosan érzékeny vagyok, hogy magamra veszek dolgokat?
- A Teszvesz hirdeti, hogy 48 órán keresztül listázási díj nélkül tehetek fel dolgokat. Az csak a Teszveszre vonatkozik, vagy Vaterára is?
- Borsodban tudtok valakit, aki készpénzért felvásárol használt háztartási dolgokat? (gépek, bútorok, stb..) Válás, vagyonmegosztás miatt.
- Akik nem isznak vagy nem ihatnak koffeines dolgokat, miért?
- Megbántottam 1 kollégámat. Ha beállítanék hozzá megbeszélni a dolgokat, a még nagyobb haragját vívnám ki, vagy jól is elsülhet szerintetek?