Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat? (beszélgetés)
Sziasztok
Most olvastam végig az előző napot és alig vártam, hogy Katka írjon valamit.
Ez azért megnyugtató. Ilyen nálunk is volt, anno...
Szia!
Ez megnyugtató!
Nagyon kíváncsi vagyok mi volt tegnap!
Szia!
Szerintem ezt a kérdést, hogy miért is kellesz neki, finoman feltehetnéd neki. A válaszból sok mindenre fény derülhetne a számodra.
Én legalábbis így voltam vele. :)
Jó reggelt Lányok!
Tiszta rémálom volt a tegnapi nap. :(
De most már legalább tudom, nincs semmi baja. :)
Beszélnünk ugyan nem sikerült, már majdnem éjfél volt, mikor bekapcsolta a telefonját, akkor mentek el az smsek, amiket írtam neki. És jött tőle az üzenet:
"Ne aggódj kicsim, semmi baj sincsen. Holnap reggel beszélünk, elmondom... Tudom, hogy aggódtál, ne haragudj kérlek! Szeretlek!"
Úgyhogy most várom, hogy hívjon... :)
Köszi lányok, aranyosak vagytok! :)
Most mennem kell, de majd jövök, beszámolok, hogy mi a helyzet.
Szép napot Nektek!!!
Sajnos nincs vezetékes telefonjuk otthon. :(((
Pedig ha lenne, még azt is megkockáztattam volna, lesz ami lesz alapon.
Már egyszerűen képtelen vagyok higgadtan gondolkodni.
Az előbb nem bírtam már tovább, felhívtam a munkatársát.
És most még idegesebb vagyok.
Azt mondta, nem változott semmi, ma 9-re kellett volna menjen dolgozni.
Nem szólt be, hogy nem megy, pedig 10-től fontos tárgyalása lett volna, ők sem érik el sehogy.
Már lassan csak arra tudok gondolni, hogy történt vele valami... :(((
Szerintem a munkahelyére nyugodtan telefonálhatsz.
Senki nem tudja miért hívod, hiszen hivatalos ügy is lehet. Találj ki egy másik nevet.
Sajnos nem, mert az ő ismerőse, ő intézte vele a dolgokat. Én még egy telefonszámot sem tudok sajnos. :(
Lehet, hogy igazad van, és tényleg a szakítás van folyamatban. Bárcsak így lenne...
Már arra is gondoltam, hogy felhívom egy kollégáját, tud-e róla valamit, de azt sem akarom, hogy az legyen, nyomozok utána.
Mától van kivéve a lakás, de úgy egyezett meg a tulajjal, aki egy ismerőse, hogy kaució helyett rendbe hozatjuk kicsit. Ráfér, mert az előző bérlő kissé lelakta.
Szóval még jó pár nap, amíg végeznek vele.
Ez is aggaszt, hogy nem tudom, hogy ez is hogyan áll.
Úgy volt, reggel ott kezd a lakásnál, aztán beszélünk. De még mindig semmi. :(
További ajánlott fórumok:
- Túlságosan felfújnám a dolgokat vagy igazam lenne?
- Túlságosan érzékeny vagyok, hogy magamra veszek dolgokat?
- A Teszvesz hirdeti, hogy 48 órán keresztül listázási díj nélkül tehetek fel dolgokat. Az csak a Teszveszre vonatkozik, vagy Vaterára is?
- Borsodban tudtok valakit, aki készpénzért felvásárol használt háztartási dolgokat? (gépek, bútorok, stb..) Válás, vagyonmegosztás miatt.
- Akik nem isznak vagy nem ihatnak koffeines dolgokat, miért?
- Megbántottam 1 kollégámat. Ha beállítanék hozzá megbeszélni a dolgokat, a még nagyobb haragját vívnám ki, vagy jól is elsülhet szerintetek?