Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat? (beszélgetés)
Ez nem jól hangzik, szerintem te csak egy kellemes kis kaland vagy neki, amivel legyezgeti a férfiasságát.
Szállj ki belőle, mielőtt megsérülsz.
Ne hagyd , hogy kihasználjon , állj a sarkadra.
Azzal nem teszel jót magadnak, ha az első szóra ugrasz, tarts egy kis távolságot és meglátod hogyan reagál. Ha nem érdekli -világos a szitu, lépj ki belőle. Ha érdekli miért vagy távolságtartó talán elgondolkodik és döntésre kényszerül.
Mindenesetre ne alázkodj meg előtte.
Persze,a soha mindig megdönthető fogalom:)
Ebben igazad van,hogy 3 emberről kéne,hogy szóljon.Bár nem tudom mint anya ha majd az én gyerekem kerülne olyan helyzetben,mennyire tudnám kívül helyezni magamat.Viszont az tény,mindenki tehetetlen ez ügyben hiába akarnak bármit is.Egyébként ahogy olvasgatlak titeket ahány eset annyi sztori...
én úgy érzem szerencsés vagyok, mert az első naptól kezdve mondta, hogy mi együtt leszünk, csak a kérdés mikortól.. nehéz volt és nehéz most is, mert van egy 1,5 éves kislánya, és az exe nem egy ...hagyjuk..de most már együtt vagyunk, az a lényeg.. vannak gondok, általában nem kettőnk miatt hanem az ex és az anyós ármánykodásai miatt.. de ketten csak túl leszünk rajta..
egy a lényeg: nagyon szeretjük egymást..
Én is az lettem, pedig régebben nem tartottam helyesnek az ilyen utat. Sőt régen a férjemtől se esett volna jól a dolog. Az élet azonban úgy hozta, hogy már régóta ismert férfi egyszercsak közeledni kezdett, majd be is vallotta, hogy igenis szeretne velem lenni. Aztán a napok, hetek alakultak és én nem tudtam nemet mondani, pedig az elején nagyon akartam, nagyon szenvedtem, hogy rosszat teszek. Ráadásul egy olyan emberrel hozott össze a sors, akivel előtte mindig azt gondoltam, hogy nem biztos, hogy szeretném, nem igazán a jó természetű emberek közé tartozik. Ismertem, tudtam és mégis ide kerültem."SOHA NEM MOND, HOGY SOHA"
Írtátok, hogy a pasi nem beszél, nem mondja ki érzéseit, van egyáltalán olyan aki ki meri mondani, ha érez valamit egy szerető iránt. Ha érez is soha nem fogja kimutatni, ha csak nem akarja a családját elhagyni. A nálunk mindkettőnknek van családja, és senki nem akarja elhagyni a sajátját. Mindenkinek jól működik valójában a házassága. Az elején elmondta mire számíthatok vele kapcsolatban, viszont a természete miatt sokszor bánt meg, még ha nem is direkt. Ezt azért mondom, mert én nem mindig éltem meg jól a dolgokat. Volt nagyon nehéz időszakom, amikor kicsin múlott, hogy nem léptem ki belőle. Rengeteg szép dologgal jár, és rengeteg fájdalommal is szerintem a szeretősdi.
én már nem vagyok szerető..pár hónapja együtt élünk..csak még mindig nem az igazi..valami mindig történik, amit nem tudunk kivédeni..anyóspajtás+ex egy kicsit aljas is...
de nem adjuk fel..amíg a szerelem-szeretet tart, addig tuti nem!!
Sziasztok.
Hát..van amikor a fagyi visszanyal...volt nekem ez az internetes szerelmem, jól elszórakoztattuk egymást, minden, persze az elején tisztáztuk hogy első a család (az övé és az enyém)de aztán egyszer csak azt éreztem, hogy átalakult ez a dolog valami mélyebbé. Az Ő részéről.
Miután minden kapcsolatot igyekeztem vele megszakítani, először kedvesen még, aztán egyre durvábban kezdett fenyegetőzni, merthogy időközben ráébredt, hogy én vagyok (én lennék?) álmai asszonya, a nagy Ő.
Komolyan mondom, nem tudom, sírjak e vagy nevessek ezen.
Azért érdekelne, hogy a felesége tud e erről-őszintén remélem hogy nem, mert ahogy régebben hallottam féltékeny típus.
Én már elmondtam a férjemnek, hogy szórakoztam neten egy pasassal, (ártalmatlan az egész) de a pali bedurvult. Szeretem a férjemet, nem elhagyni vagy megcsalni akartam, (bár az első szappanbuborékkal voltak kis álmodozásaim) csak úgy nem is tudom. Nem emlékszem hogy életre szóló szerelmet ígértem volna, főleg mert azt mondta jó a házassága.
Most épp az a legújabb, hogy az iwiwen az ismerőseimtől próbálja beszerezni a teló számom.-mert ahonnan lehetett már letiltottam/kitöröltem mindent.
Komolyan nem tudom miért nem hagy már békén?!
Ez már abszurd.
nálunk is hasonló volt a helyzet dettó..csak egy különbséggel..nem voltak házasok.. de a csaj a mai napig nem fogta fel..sajnos
és a családja sem ..sem a páromé, sem a csajé..és ahol lehet ott tesznek keresztbe
Sziasztok!
Beszéltünk telefonon, igaz csak röviden, tárgyalásra ment, de dél körül jön hozzám. :)
Igazad volt Dorka, tegnap a szakítósdi ment, nem kis botránnyal. Az asszony még a családot is bevonta.
Nem akarlak bántani,de pont a költözésnél játszódik be egy ilyen eltűnős és majd hívlak...
Én azért ezen elgondolkodnék,főleg ha nem volt baja,miért nem jelzett? Te fordított estebe tuti mindent elkövettél volna,hogy ne hagyd "lógva"Nem bántani akarlak,de ne legyél túl naiv sem és légy picit résen.Rengeteg ilyen sztorival találkoztam a környezetembe és nekem ez egyáltalán nem meglepő....
Javíts ki,ha félre értettem valamit..
További ajánlott fórumok:
- Túlságosan felfújnám a dolgokat vagy igazam lenne?
- Túlságosan érzékeny vagyok, hogy magamra veszek dolgokat?
- A Teszvesz hirdeti, hogy 48 órán keresztül listázási díj nélkül tehetek fel dolgokat. Az csak a Teszveszre vonatkozik, vagy Vaterára is?
- Borsodban tudtok valakit, aki készpénzért felvásárol használt háztartási dolgokat? (gépek, bútorok, stb..) Válás, vagyonmegosztás miatt.
- Akik nem isznak vagy nem ihatnak koffeines dolgokat, miért?
- Megbántottam 1 kollégámat. Ha beállítanék hozzá megbeszélni a dolgokat, a még nagyobb haragját vívnám ki, vagy jól is elsülhet szerintetek?