Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Számít, hogy ki mit gondol? fórum

Számít, hogy ki mit gondol? (beszélgetés)

1 2
ma 04:18
egy percig sem!
33. Ildi
tegnap 23:03
Nem!
32. tien (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 23:03

Pár embernek adok a véleményére,és igen érdekel mit gondolnak rólam.

A többi humán egyed nem érdekel.

tegnap 22:44
Persze hogy számít! Ha nagyon megbánt, minimum átharapom a torkát!
30. srcrss
tegnap 20:15
Felőlem gondoljon, amit akar, de tartsa meg magának. 🤣
29. Regin_a (válaszként erre: 27. - Lady Lavender)
tegnap 20:04
Milyen rendes empatikus vagy! :)
28. Regin_a (válaszként erre: 13. - 55Judit)
tegnap 20:03
Csak nem mindegy milyen fejkendőt veszel fel ha piacra mész, még kibeszélnek a faluban!
27. Lady Lavender (válaszként erre: 5. - 55Judit)
tegnap 19:50

Azért ekézni nem kell.

Kedves barátunk idős, egyedül volt/van? mentális problémával.

26. Enissa (válaszként erre: 25. - Enissa)
tegnap 18:49

Jav.:Teljesen -kizárólag- mások véleményét, szinte lehetetlen.

Teljesen -kizárni.

25. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 17:26

Teljesen kizárólag mások véleményét, szinte lehetetlen.

Nem egyedül élúnk a világban, nem mindegy milyen en képet alkotnak rólunk. A közösség visszajelzései befolyásolják az önértékelésünket. Önámítás azt mondani teljesen hidegen hagy, ki mit mond , egy remete talán, vagy, a 4 fal között élő talá megengedheti magának

Az nem mindegy ki mondja a véleményt, egy troll a netről, vagy egy intelligens ember a munkámról, a személyemről, hogyan ismerik el a tudásom stb. Egy orvos sem mondatja, tesz rá mi a véleménye az embereknek róla, mert akkor car orvos.

Tehát, az életben vannak elvárások, és visszajelzések. Okos ember a véleményt is neghallgatja, elgondolkodik, arra a polcra teszi, ahogyan értékelni tudja.

24. Csak úgy... (válaszként erre: 23. - Srcrss)
tegnap 17:21
Aki ismer, annak a véleménye számít, a többi mellékes! Ő meg tudni fogja mikor ne lépjen a tyúkszemedre!
23. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:49
Aki nem ismer, azt gondolja rólam, hogy jól nézek ki, tehetséges vagyok, de magamnak való vagy beképzelt. Aki ismer, azt mondja, intelligens vagyok, mély érzésű, aranyos, szórakoztató. Aki rálép a tyúkszememre, utólag azt mondja, hogy egy kígyó vagyok. Szerinted kinek a véleménye érdekeljen? 😄
22. 55Judit (válaszként erre: 21. - K-né Zsóka)
tegnap 16:16
Így bizony! Ugye a korral csak változik a gondolkodásmódunk is. Fiatal koromban nagyon is érdekelt mások véleménye, e miatt emlékszem mindig szorongtam mert mindenkinek meg akartam felelni minden téren és ez persze nem volt lehetséges. Olyan jó hogy elmúlt!
21. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:13
Nem érdekel! Sokáig rágódtam mindenen, most már nem teszem. Magamnak, az én erkölcsi normámnak kell megfeleljek!
20. 55Judit (válaszként erre: 3. - 55Judit)
tegnap 16:13
Illetve mégis számít másé is. Annak a véleménye érdekel és számít, akitől én kérek véleményt. Ritkán azért előfordul.
19. 55Judit (válaszként erre: 18. - Csak úgy...)
tegnap 16:11
Minden bizonnyal.😉
18. Csak úgy... (válaszként erre: 17. - 55Judit)
tegnap 16:05

Nem is pont itt gondoltam! Igazából kint a mindennapi életben, járókelők, egy időben egy helyen vásárlók….

🫢szerintem hallana az ember ilyet is meg olyat is, mókás lenne!

17. 55Judit (válaszként erre: 16. - Csak úgy...)
tegnap 15:55
Leírjuk a gondolatainkat, olvasd el!😉
tegnap 15:43
Pedig néha olyan jó lenne hallani a gondolatukat az embereknek!
15. Regin_a (válaszként erre: 13. - 55Judit)
tegnap 15:34

OK legyen igazad és másnak is aki hasonlóan gondolkodik

Hisz a mások véleménye mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kiváncsi a máséra

14. Regin_a (válaszként erre: 12. - Srcrss)
tegnap 15:32

Helyetted nem gondolhatok semmit, de naivul feltételezem hogy mindig alkalomhoz illően öltözöl

Netán vietnami papucsban mész táncolni, esetleg ugyanígy munkahelyi megbeszélésre

13. 55Judit (válaszként erre: 7. - Regin_a)
tegnap 15:21

Úgy hogy amit írtál, az mind a higiéniáról szól. Én akkor is mosok fogat és veszek tiszta zoknit ha biztos hogy nem megyek emberek közé, mert van egy alap igényem a higiéniára függetlenül attól hogy ez tetszik valakinek vagy nem.

Igen, valóban van 1-2 ember a fórumon akik igyekeznek fölé kerekedni a másiknak sőt elmennek egészen a személyeskedésig a fórumtémától eltérve. bevallom volt hogy zavart ez engem, de már ennek számomra nincs jelentősége, az ilyeneken át tudok már nézni.😉 Van más dolog ami az ilyen embereknél sokkal fontosabbak.

12. srcrss (válaszként erre: 9. - Regin_a)
tegnap 15:20
Azt veszek fel, ami tetszik, amiben jól érzem magam. Nem erőltetek magamra semmit.
11. Violet18 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 15:18
Jah, és mivel nem érdekel amit gondolnak így nem is kérdezem meg
10. pinked (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 15:17
Már régen nem.
9. Regin_a (válaszként erre: 6. - Srcrss)
tegnap 15:13
Gondolj mélyen bele, amikor válogatod a ruhádat hogy alkalomhoz illő legyen
tegnap 15:12

Számít.

Szeretnék abban a tévhitben pancsikolni,hogy nem számít más véleménye, de minél jobban szeretek valakit, annál inkább érdekel a véleménye. Nem vagyok aszociális.

Persze önálló gondolatok alapján önállóan döntök.

7. Regin_a (válaszként erre: 5. - 55Judit)
tegnap 15:11

Mi van a higiéniával, hogy jön ide

Napokban láttam egy , minden valószinűség szerint , csövest. Bizonyára vigan falatozhatott, vígan ihatott ha ivott és a többi

Nalátod, ő tett mások véleményére

De mégjobban megnézzük, itt is alá/főlérendeltség van kommentek alapján, tehát mások "értékelik" az embert

Ha egyedül én vagyok olyan amilyen, akkor miért is van az így?

6. srcrss (válaszként erre: 4. - Regin_a)
tegnap 15:09
Amit felsoroltál, elsősorban magamért teszem. Nem szeretem a mocskot, a bűzt.
5. 55Judit (válaszként erre: 4. - Regin_a)
tegnap 15:02
Én butuska meg azt hittem a higiéniám saját magamért van.🤣
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook