Számít, hogy ki mit gondol? (beszélgetés)
Pár embernek adok a véleményére,és igen érdekel mit gondolnak rólam.
A többi humán egyed nem érdekel.
Azért ekézni nem kell.
Kedves barátunk idős, egyedül volt/van? mentális problémával.
Jav.:Teljesen -kizárólag- mások véleményét, szinte lehetetlen.
Teljesen -kizárni.
Teljesen kizárólag mások véleményét, szinte lehetetlen.
Nem egyedül élúnk a világban, nem mindegy milyen en képet alkotnak rólunk. A közösség visszajelzései befolyásolják az önértékelésünket. Önámítás azt mondani teljesen hidegen hagy, ki mit mond , egy remete talán, vagy, a 4 fal között élő talá megengedheti magának
Az nem mindegy ki mondja a véleményt, egy troll a netről, vagy egy intelligens ember a munkámról, a személyemről, hogyan ismerik el a tudásom stb. Egy orvos sem mondatja, tesz rá mi a véleménye az embereknek róla, mert akkor car orvos.
Tehát, az életben vannak elvárások, és visszajelzések. Okos ember a véleményt is neghallgatja, elgondolkodik, arra a polcra teszi, ahogyan értékelni tudja.
Nem is pont itt gondoltam! Igazából kint a mindennapi életben, járókelők, egy időben egy helyen vásárlók….
🫢szerintem hallana az ember ilyet is meg olyat is, mókás lenne!
OK legyen igazad és másnak is aki hasonlóan gondolkodik
Hisz a mások véleménye mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kiváncsi a máséra
Helyetted nem gondolhatok semmit, de naivul feltételezem hogy mindig alkalomhoz illően öltözöl
Netán vietnami papucsban mész táncolni, esetleg ugyanígy munkahelyi megbeszélésre
Úgy hogy amit írtál, az mind a higiéniáról szól. Én akkor is mosok fogat és veszek tiszta zoknit ha biztos hogy nem megyek emberek közé, mert van egy alap igényem a higiéniára függetlenül attól hogy ez tetszik valakinek vagy nem.
Igen, valóban van 1-2 ember a fórumon akik igyekeznek fölé kerekedni a másiknak sőt elmennek egészen a személyeskedésig a fórumtémától eltérve. bevallom volt hogy zavart ez engem, de már ennek számomra nincs jelentősége, az ilyeneken át tudok már nézni.😉 Van más dolog ami az ilyen embereknél sokkal fontosabbak.
Számít.
Szeretnék abban a tévhitben pancsikolni,hogy nem számít más véleménye, de minél jobban szeretek valakit, annál inkább érdekel a véleménye. Nem vagyok aszociális.
Persze önálló gondolatok alapján önállóan döntök.
Mi van a higiéniával, hogy jön ide
Napokban láttam egy , minden valószinűség szerint , csövest. Bizonyára vigan falatozhatott, vígan ihatott ha ivott és a többi
Nalátod, ő tett mások véleményére
De mégjobban megnézzük, itt is alá/főlérendeltség van kommentek alapján, tehát mások "értékelik" az embert
Ha egyedül én vagyok olyan amilyen, akkor miért is van az így?
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- A gondolat ereje - avagy mennyire hisztek abban, hogy ha csak jó dolgokra koncentráltok, akkor azok valóra is válnak?
- Létezik még olyan magyar nő, akinek párválasztáskor nem az számít elsősorban, hogy minél jobb súlyban legyen a férfi?
- Párkapcsolatnál számít, hogy nem azonos végzettségűek a felek?
- Ha úgy jellemeznél egy embert, hogy "EGYSZERŰ" akkor mire gondolsz? Mi / milyen viselkedés számít egyszerűnek?
- Nektek mennyire számít, hogy mások mit gondolnak rólatok?