Ha Egerszegi Krisztina és Oláh Gergő versenyt úsznának 4 hektométeren háton, ki nyerne? (beszélgetés)
32. T🔥z van, babám! (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 22:38
Darnyi Tamás
31. Regin_a (válaszként erre: 28. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 21:27
Amúgy Gergő gyózne ha kapna bizonyos testhossz előnyt. Tanulmányozd Zenon paradoxonját
pl. Ahilleusz és a teknősbéka versenyfutésa
30. Piroska52 (válaszként erre: 29. - Piroska52)
tegnap 21:27
Helyesírási szótár.
Meg teknika.
29. Piroska52 (válaszként erre: 22. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 21:25
Inkább a helyesírásiszótárt lapozgatnád.
28. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 27. - Regin_a)
tegnap 21:15
Ebben igazad lehet
27. Regin_a
tegnap 20:53
Nincs ellenszenves hozzászólás. Maga a kérdés, a párositás hülyeség
Az énekes elsűlyedne mint a kalapács feje
Ha éneklésben mérnéd össze a kettőtt az se sportszerű
Tudod a legtöbb izom/önvédelmi sportban azért vannak súlycsoportok hogy a közel azonos tudásuak versenyezzenek
tegnap 20:40
Azért furcsa ez az ellenszenves hozzáállás. De ez nem is nagy ügy, inkább az a baj hogy az alapkérdést senki se próbálta megválaszolni. Mi rossz van abban ha valaki már visszavonult, de attól még szerethet úszni ha nem is olyan szinten már. Vagy mi rossz lenne abba ha egy énekes akinek semmi köze a sporthoz hobbi szinten szeretheti esetleg. Es miért ne lehetne kettőjüket összemérni? Néha lehet olyan dolgokról is beszélni ami nem létező dolog de elméleti szinten meg lehet közelíteni a dolgot. Jobb mintha unatkoznánk. Persze mindenkinek szíve joga leírni amit ő gondol, csak attól még meg lehet nézni több szemszögből a dolgokat. Az meg hogy eljutottunk odáig hogy én milyen vagyok meg a Vitray Tamás mennyire hangosan közvetített az különösen szokatlan. De legalább valamit kiváltottam a fórum tagokból ha nem is azt amit vártam.
25. Regin_a (válaszként erre: 24. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 19:55
Ja :)
24. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 23. - Regin_a)
tegnap 19:50
Tényleg emlékszem. És ezért döntöttél úgy hogy nem adsz tanácsot?
23. Regin_a (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 19:47
A héten ellőted ezt a dumát, ebböl gondolom hogy férfi vagy. Nem keresek vissza
22. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 19. - Regin_a)
tegnap 19:41
Általában igen. Nem jó az energiabeosztásom. Ha te tudod a jó teknikát akkor az jó lehet.
21. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 20. - Regin_a)
tegnap 19:40
Szerintem 1 hosszon tudnám tartani a lépést úgy 2 méterre lemaradva mindössze, aztán jönne a szétesés. Ő meg hiába vonult vissza a tudás meg a teknika nem múlik csak úgy el
20. Regin_a (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 19:36
Aha, akkor te férfi vagy! Nem mutatok teknikát neked :)
19. Regin_a (válaszként erre: 17. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 19:35
Mindig ilyen gyorsan lelassulsz?
Ha gondolod írok neked egy teKnika füzetet rajzokkal :)
18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Enissa)
tegnap 19:32
Igazad van. A hekto 100-at jelent. 1700-as évek óta használják a milli, centi, deci, deka meg a kilo előtaggal együtt. Akkor még más nem létezett. 1873-ba jött be a mikro és a mega
17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Regin_a)
tegnap 19:31
Dehogynem. Majdnem 29. Akkor én is kihívhatnám? Csak az a baj hogy szar a teknikám. 4 dekaméter után kifulladok és szinte teljesen lelassulok
16. bozsu55 (válaszként erre: 12. - Pipi57)
tegnap 19:23
Bolond lyukból, bolond szél fúj.
15. Regin_a (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 19:22
Tényleg nem
És Egerszegi az az Egérke kinek a nevét vitraY üvöltözte?. Szerintem VitraY győzne
uGYE NEM VAGY MÉG 18?
14. Lady Lavender (válaszként erre: 10. - Enissa)
tegnap 19:16
A köbméter szorzata a gigahulyeseggel, majd a publicitas lehetőségnek a valoszinusegevel leoasztva.
13. Lady Lavender (válaszként erre: 6. - Regin_a)
tegnap 19:13
Lehetne. Meg a zebra is csíkos szamár.
12. Pipi57
tegnap 19:10
A két embert egy napon sem lehet említeni,nem hogy ilyen banális kérdést feltenni.
11. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 19:10
Az ilyenre jön a visszavalasz, hogy és a te mutterot száz fokon hogy teljesít gyorson?.
10. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 19:04
Ez egy olyan égő kérdés, amit szerintem már a NASA is vizsgál. De ha tudod, mi az a hektométer, kérlek, segíts nekik a számításokban.
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Regin_a)
tegnap 18:59
Egy énekes. Az x faktor 3.évadát nyerte meg, és a rádió is sokat játsza, vagy legalibbis par éve még jó sokat. Tényleg nem hallotál róla?
8. Bree25
tegnap 18:53
Ez olyan Kaliforniai tornádó-s kérdés...
7. Regin_a (válaszként erre: 6. - Regin_a)
tegnap 18:50
Amúgy ki a som az a Gergő fiú?
6. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:48
Hektométer valós szám lehetne , de nem így használjuk
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Biciklis_)
tegnap 18:47
Akár
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Andi6020)
tegnap 18:47
Igen, pont emiatt. Néha lehet elméletbe eljátszani olyan dolgokkal amik nem valószínű hogy megtörténnek. De mivel az emberek nem vesznek utána komolyan ha például magánéleti tanácsokat adok, így inkább nem vállalom a nevemet a többiek ítélkezése miatt.
3. Biciklis_
tegnap 18:41
...és te indítanád a rajtot.
További ajánlott fórumok:
- Meg tudná nekem valaki írni, hogy Dr. Rácz Krisztina mennyiért vizsgál Nyíregyházán?
- In memoriam Fodor Krisztina
- Radványi Krisztina doktornő
- Dr. Hajdu Krisztinához - Istenhegyi Géndiagnosztika, mennyire nehéz időpontot kapni?
- A Nyugatitól hogy lehet a legegyszerűbben tömegközlekedéssel eljutni a Krisztina körútra? (Telekom Székház)
- Dr. Jeney Krisztina szülész-nőgyógyász