Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat? (beszélgetés)
Szerintem ha együtt is élnénk,az már rontana a kapcsolaton.
Előbb-utóbb jönnek a szürke hétköznapok,gondok,problémák.Teljesen más lenne minden.
Egyetértek az előttem szólókkal. :)
Persze, nyilvánvalóan jobb lenne együtt is élni vele, nem szeretnék semmit ennél jobban.
De hálát kell adnom Istennek, hogy ennyit is kapok belőle.
Csak néha nehéz elfogadni, hogy csak ennyit kapok.
Nehéz, hogy nem hozzám jön haza, nem velem van, mikor nem dolgozik.
De ha nem lenne, még rosszabb, nehezebb lenne.
Akkor most nagyon sok pár aki nem él együtt döbbent rá,hogy nem is szeretik egymást.Elég sekélyes,ha csak úgy tudsz valakit szeretni,ha vele élsz.
Igen,az a legjobb,ha vele is élhetsz.De ha nem adott a lehetőség,akkor az adott helyzetet kell vagy elfogadni,vagy tovább lépni.Ennyire egyszerű.És az,hogy mi elfogadjuk egymást,az,hogy ki milyen életet él,azt ,hogy nem csak én vagyok az életében,stb...pont azért van mert szeretem,szeretem annyira,hogy mindezek ellenére is vele legyek...
Én akit szeretek azzal élek, a férjemmel. Ez így normális!
Ha Ti is szeretnétek egymást, akkor Ti is együtt élnétek.
Az biztos, hogy nem ok nélkül. :)
Fegu:
hogy mi az ok? Nálam pl. az, hogy a házasságomban már semmit nem kapok. Se szeretetet, s megértést, se odafigyelést, egyszerűen nemhogy nőnek, hanem embernek sem érzem benne magam.
Őt pedig szeretem, jó vele, és ezeket megkapom tőle.
Okkal?ezt,hogy érted?
Te okkal vagy a pároddal?
Én azért,mert szeretem és jó vele.
Bocs, hogy ide pofátlankodok.
Okkal teszitek?
Hát kíváncsi lennék rá...., hogy mi az ok.
Szia!
Én ugyan nem vagyok házas,de én is egy házas emberrel "járok".Nálam ez nagyon hullámzó,sokszor érzem,hogy jó ez így ahogy van,mert így szinte mindig csak a jót látom a másikból ahogy ő is belőlem,hogy csak kellemes pillanataink vannak együtt,néha meg jön a hullám völgy,és bánt,hogy tudom bármi van,az először nem hozzám fogja igazítani,hanem a családhoz,ami normális,az eszemmel tudom,csak néha olyan jó lenne,ha nem kéne még egy hülye kis sms-t is átgondolni,hogy mikor írjam,hogy ne legyen gáz,hogy mikor hívjam,stb...
Sziasztok!
Nem vagyok büszke rá, de ez van, szerető lett belőlem. Már jó ideje tart. Házas vagyok én is, ő is. Sajnos nem tudok erről nyíltan beszélni senkivel, pedig szükségem lenne rá. Itt pedig annyi segítőkész, megértő, jó szándékú emberrel "találkoztam" már eddig. :)
Szívesen beszélgetnék sorstársakkal, hogyan élitek át a dolgokat, a korlátokat, hogy csak az ikszedikek vagytok számára.
Osszuk meg egymással a tapasztalatainkat, nyűgjeinket, tartsuk egymásban a lelket, ha kell.
További ajánlott fórumok:
- Túlságosan felfújnám a dolgokat vagy igazam lenne?
- Túlságosan érzékeny vagyok, hogy magamra veszek dolgokat?
- A Teszvesz hirdeti, hogy 48 órán keresztül listázási díj nélkül tehetek fel dolgokat. Az csak a Teszveszre vonatkozik, vagy Vaterára is?
- Borsodban tudtok valakit, aki készpénzért felvásárol használt háztartási dolgokat? (gépek, bútorok, stb..) Válás, vagyonmegosztás miatt.
- Akik nem isznak vagy nem ihatnak koffeines dolgokat, miért?
- Megbántottam 1 kollégámat. Ha beállítanék hozzá megbeszélni a dolgokat, a még nagyobb haragját vívnám ki, vagy jól is elsülhet szerintetek?