Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat? fórum

Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat? (beszélgetés)

16. katane
2009. jún. 11. 12:26

Szerintem ha együtt is élnénk,az már rontana a kapcsolaton.

Előbb-utóbb jönnek a szürke hétköznapok,gondok,problémák.Teljesen más lenne minden.

2009. jún. 11. 12:23

Egyetértek az előttem szólókkal. :)

Persze, nyilvánvalóan jobb lenne együtt is élni vele, nem szeretnék semmit ennél jobban.

De hálát kell adnom Istennek, hogy ennyit is kapok belőle.

Csak néha nehéz elfogadni, hogy csak ennyit kapok.

Nehéz, hogy nem hozzám jön haza, nem velem van, mikor nem dolgozik.

De ha nem lenne, még rosszabb, nehezebb lenne.

14. katane (válaszként erre: 12. - Eszter_good)
2009. jún. 11. 12:21
Ez így van! Néhány évvel ezelőtt én sem gondoltam volna magamról hogy ez lesz,de így alakult.
13. a6d5a14c21 (válaszként erre: 9. - B9fb9d38f8)
2009. jún. 11. 12:19

Akkor most nagyon sok pár aki nem él együtt döbbent rá,hogy nem is szeretik egymást.Elég sekélyes,ha csak úgy tudsz valakit szeretni,ha vele élsz.

Igen,az a legjobb,ha vele is élhetsz.De ha nem adott a lehetőség,akkor az adott helyzetet kell vagy elfogadni,vagy tovább lépni.Ennyire egyszerű.És az,hogy mi elfogadjuk egymást,az,hogy ki milyen életet él,azt ,hogy nem csak én vagyok az életében,stb...pont azért van mert szeretem,szeretem annyira,hogy mindezek ellenére is vele legyek...

12. eszter_good (válaszként erre: 9. - B9fb9d38f8)
2009. jún. 11. 12:18
Szerintem ezt nem érti, aki nem volt ilyen helyzetben. Az emberi szív nem az eszéről híres. Úgyhogy fölösleges így megmondani, hogy mi a normális és mi nem.
2009. jún. 11. 12:17
A rossz házasságból ki kell lépni! Olyan nincs, hogy lehetetlen.
10. katane
2009. jún. 11. 12:17
Ha otthon minden rendben,nem keres senki mást!Mondjuk nem kerestem,jött.
2009. jún. 11. 12:16

Én akit szeretek azzal élek, a férjemmel. Ez így normális!

Ha Ti is szeretnétek egymást, akkor Ti is együtt élnétek.

8. katka14 (válaszként erre: 4. - Katane)
2009. jún. 11. 12:16

Az biztos, hogy nem ok nélkül. :)

Fegu:

hogy mi az ok? Nálam pl. az, hogy a házasságomban már semmit nem kapok. Se szeretetet, s megértést, se odafigyelést, egyszerűen nemhogy nőnek, hanem embernek sem érzem benne magam.

Őt pedig szeretem, jó vele, és ezeket megkapom tőle.

7. a6d5a14c21 (válaszként erre: 5. - B9fb9d38f8)
2009. jún. 11. 12:14

Okkal?ezt,hogy érted?

Te okkal vagy a pároddal?

Én azért,mert szeretem és jó vele.

6. katka14 (válaszként erre: 2. - 8e8c2f0ee9)
2009. jún. 11. 12:13
A neten ismerkedtünk meg. A férjem tud róla, és ha minden igaz, az ő felesége is. Egyszer belenézett a telefonjába, elolvasta az smseket. Addig éjjel nappal mentek az smsek, azóta ha otthon van semmi. :( Ez a legnehezebb, hogy na olyan, hogy nem is tudok róla napokig. Én a költözés küszöbén állok, egyszer ő is említést tett rá, de azóta nem is beszéltünk róla. :(
2009. jún. 11. 12:12

Bocs, hogy ide pofátlankodok.

Okkal teszitek?

Hát kíváncsi lennék rá...., hogy mi az ok.

4. katane (válaszként erre: 1. - Katka14)
2009. jún. 11. 12:10
Szia Katka! Egy cipőben járunk,vagyis majdnem.Annyi a külömbség,én házas vagyok,ő nem.A büszkeségről annyit,szerintem nem ok nélkül tesszük,igaz?
2009. jún. 11. 12:08

Szia!

Én ugyan nem vagyok házas,de én is egy házas emberrel "járok".Nálam ez nagyon hullámzó,sokszor érzem,hogy jó ez így ahogy van,mert így szinte mindig csak a jót látom a másikból ahogy ő is belőlem,hogy csak kellemes pillanataink vannak együtt,néha meg jön a hullám völgy,és bánt,hogy tudom bármi van,az először nem hozzám fogja igazítani,hanem a családhoz,ami normális,az eszemmel tudom,csak néha olyan jó lenne,ha nem kéne még egy hülye kis sms-t is átgondolni,hogy mikor írjam,hogy ne legyen gáz,hogy mikor hívjam,stb...

2009. jún. 11. 12:07
szia! HOgy jöttetek össze? A férj/feleség nem gyanakszik?
2009. jún. 11. 11:59

Sziasztok!

Nem vagyok büszke rá, de ez van, szerető lett belőlem. Már jó ideje tart. Házas vagyok én is, ő is. Sajnos nem tudok erről nyíltan beszélni senkivel, pedig szükségem lenne rá. Itt pedig annyi segítőkész, megértő, jó szándékú emberrel "találkoztam" már eddig. :)

Szívesen beszélgetnék sorstársakkal, hogyan élitek át a dolgokat, a korlátokat, hogy csak az ikszedikek vagytok számára.

Osszuk meg egymással a tapasztalatainkat, nyűgjeinket, tartsuk egymásban a lelket, ha kell.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook