Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Az apakép számít a párválasztásban? fórum

Az apakép számít a párválasztásban? (beszélgetés)

jún. 17. 21:54
Számít de lehet elrettentő is
21. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 1. - Kentaurcica)
jún. 17. 17:59
Kentaurcica? Aranyos név. Egy perzsacica már van a tagok között
jún. 17. 17:54
Ezt hogy érted? Valaki olyan férjet keres mint az apja vagy olyan feleséget amilyen nőket az apja is szeretett (anya, mostohaanya, korábbi szeretők). Érdekes megközelítés. Nálam nem számít hogy milyen a többi családtag, vagy milyen az ízlése a párválasztásba vagy hogy csinálja. Nekem meg van a saját ízlésem. Persze a szülőktől át lehet venni szokásokat és jó példákat, de szerintem pár választásnál nem számít az hogy milyen kinézetű az apa, vagy mit csinál. Régen mondjuk ennek is nagyobb jelentőssége volt, mert az apáknak nemcsak apai mintát kellett mutatni hanem konkrétan ők választották ki a gyerekeik párját. Ma már ez elkpott, talán már a királyi családokba is kezd elavulni.
19. srcrss (válaszként erre: 17. - Maulika)
jún. 17. 17:00
Nem mindig tudatos...
18. fokhagyma (válaszként erre: 17. - Maulika)
jún. 17. 16:58
Én se tudatosan választottam, de azért valahogy mégis ráéreztem, hogy azt választom, aki olyan, mint az apám, anélkül, hogy erre külön figyeltem volna. Igazából bennem is csak utólag tudatosult, de szerintem talán mégsem volt véletlen a választás. Akik előzőleg számbajöttek, mind mások voltak, mint az édesapám. Akkor se jutott eszembe, hogy minek alapján döntök, illetve nem döntök. Mindenesetre jó volt a döntésem. Ráadásul nálam se a külső, se a foglalkozás nem hasonló, inkább az egyéniség.
jún. 17. 16:19
Szerintem nem mindenkinél, nekem a "párválasztásnál " eszembe sem jutott hogy hasonlitson apukámra: Ennek ellenére volt bennük közös, magas barna műszaki i dipl. jóvágású volt mindegyik. De ez csak most tudatosult bennem. ahogy a topicot olvasta eddig fel msem merült, hogy apámhoz hasonló partnerem vagy férjem legyen.
jún. 17. 13:28
szerintem igen
15. csemár (válaszként erre: 1. - Kentaurcica)
jún. 17. 06:59
Igen!
14. srcrss (válaszként erre: 10. - Csak úgy...)
jún. 17. 05:36
A rossz tulajdonságai miatt.
jún. 17. 04:18
egyentalan nem szamit.
12. Ildi (válaszként erre: 1. - Kentaurcica)
jún. 16. 23:08
Pont az ellentétjét
11. T🔥z van, babám! (válaszként erre: 1. - Kentaurcica)
jún. 16. 22:42
Én az apukám alapján soha nem választottam férfiakat!
10. Csak úgy... (válaszként erre: 8. - Srcrss)
jún. 16. 22:24
Miért sajnos?
9. globus (válaszként erre: 4. - K-né Zsóka)
jún. 16. 21:49
Maximálisan egyetértek. Apám után prioritást élvezett, hogy nem piálhat. Kicsit se.
8. srcrss (válaszként erre: 5. - Srcrss)
jún. 16. 21:46
Sajnos...
7. fokhagyma (válaszként erre: 1. - Kentaurcica)
jún. 16. 19:44
Nem valószínű, hogy tudatos választás volt, inkább talán valamiféle belső ráérzés, mert olyan nagyszerű ember lett a férjem, mint az apám.
jún. 16. 15:15
Persze.
5. srcrss (válaszként erre: 2. - Srcrss)
jún. 16. 14:36
Apámnak voltak jó tulajdonságai, amit kereshetnék a férfiakban, pl. jól nézett ki, intelligens volt, jól főzött, bármit megjavított. De erőszakos volt, elnyomó, amit én nagyon utáltam, és nem tűrtem. Mindig állt a bál. Nem kerestem, de sikerült ilyen pasit találni. 😄
4. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Kentaurcica)
jún. 16. 14:35
Lehet igen. Apukám sokáig masszív alkoholista volt. Nem féltem, nem undorodtam a részegektől, de esélye sem volt nálam annak, aki italozott. Rengeteget cigarettázott a házban, nálam ez is kikötés volt, hogy bent nem cigizik senki. Szerencsémre a megfelelő férfihez mentem hozzá :)
3. Tai (válaszként erre: 1. - Kentaurcica)
jún. 16. 14:18
Nekem az Apukám volt a példaképem, de párválasztásban nem voltam valami szerencsés :)
jún. 16. 14:09
Nagyon.
jún. 16. 14:06
Hogy az apukád milyen ember (volt), az befolyásolja, hogy milyen férfiakat választasz később felnőttként?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook