Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Az apakép számít a párválasztásban? fórum

Az apakép számít a párválasztásban? (beszélgetés)

ma 04:18
egyentalan nem szamit.
12. Ildi (válaszként erre: 1. - Kentaurcica)
tegnap 23:08
Pont az ellentétjét
11. T🔥z van, babám! (válaszként erre: 1. - Kentaurcica)
tegnap 22:42
Én az apukám alapján soha nem választottam férfiakat!
10. Csak úgy... (válaszként erre: 8. - Srcrss)
tegnap 22:24
Miért sajnos?
9. globus (válaszként erre: 4. - K-né Zsóka)
tegnap 21:49
Maximálisan egyetértek. Apám után prioritást élvezett, hogy nem piálhat. Kicsit se.
8. srcrss (válaszként erre: 5. - Srcrss)
tegnap 21:46
Sajnos...
7. fokhagyma (válaszként erre: 1. - Kentaurcica)
tegnap 19:44
Nem valószínű, hogy tudatos választás volt, inkább talán valamiféle belső ráérzés, mert olyan nagyszerű ember lett a férjem, mint az apám.
tegnap 15:15
Persze.
5. srcrss (válaszként erre: 2. - Srcrss)
tegnap 14:36
Apámnak voltak jó tulajdonságai, amit kereshetnék a férfiakban, pl. jól nézett ki, intelligens volt, jól főzött, bármit megjavított. De erőszakos volt, elnyomó, amit én nagyon utáltam, és nem tűrtem. Mindig állt a bál. Nem kerestem, de sikerült ilyen pasit találni. 😄
4. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Kentaurcica)
tegnap 14:35
Lehet igen. Apukám sokáig masszív alkoholista volt. Nem féltem, nem undorodtam a részegektől, de esélye sem volt nálam annak, aki italozott. Rengeteget cigarettázott a házban, nálam ez is kikötés volt, hogy bent nem cigizik senki. Szerencsémre a megfelelő férfihez mentem hozzá :)
3. Tai (válaszként erre: 1. - Kentaurcica)
tegnap 14:18
Nekem az Apukám volt a példaképem, de párválasztásban nem voltam valami szerencsés :)
tegnap 14:09
Nagyon.
tegnap 14:06
Hogy az apukád milyen ember (volt), az befolyásolja, hogy milyen férfiakat választasz később felnőttként?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook