Temu tényleg ingyen szállít? (tudásbázis)
Na , irtam már választak is!
Egy részét bemásolhatom!
"Jelenleg egyes területeken kipróbálás alatt áll a készpénzes fizetési lehetőség (COD). Ez azonban még nem elérhető széles körben, és jelenleg lehet, hogy az Ön címén nem is támogatott."
Nem a szállítási cég a lassú, a szállítási idő attól függ, hogy a magyar elosztóból jön, vagy tengerentúlról.
Hogy melyik cég hova hozza, az is tök mindegy, a lakcímedhez közel eső átvételi pontra vagy automatába rakják le.
Hát én se látok se utánvétes lehetőséget, se azt, hogy melyik cég hova hozza!
Pedig az egyik szállít cég szörnyen lassú, kerülni kellene valahogy!☹️
És meg mifene...
Mert ahogy olvasgattam a TEMU Weben oldalán, miért nem találtam azt a féle Opciót...
Nem találni, készpénzes + utánvétes + házhozszállítási Opciót!
Vagy én vagyok balfsz.🙃
Akutyafaját, hogy van már ez...🤔
Vettem egy fekete bőrhátizsákot, szép is, az elosztása is szuper jó, sokáig hezitáltam és se hittem el, hogy olyan lesz, mint a fotókon. Fele annyiba sem került, mint a sötétkék, amit egy olasz webshopból rendeltem, a minősége tökéletes, és garantáltan bőrből van.
Tele van gagyival, de aki nem egy-két ezer forintért szeretne vásárolni, figyel az értékelésekre, arra, hogy hány darabot adtak el, az elégedett lesz.
Én is először fenntartásokkal rendeltem, féltem, hogy mi van, ha nem érkezik meg a termék, vagy olyan automatába teszik be, ahol nem találom meg. Mostanra már 3-szor rendeltem tőlük és nagyon megbízhatónak tűnnek. Folyamatosan tájékoztatnak, hogy éppen hol tart a csomagod. Van, hogy egy nap 2 e-mail is érkezik és 4-5 nap alatt mindegyik csomagomat megkaptam.
Mondjuk nagy minőséget ne várj, de szerintem ennyi pénzért bőven megéri. Én eddig csak ruhákat vettem, de ha nem fogom vissza magam, függővé válok, mert tényleg nagyon csábítóak ennyi pénzért :)
Érdemes megnézni az értékeléseket, vannak magyarok is.
Ha megtetszik egy ruha, beteszem a kosárba és nézelődök tovább, mert ugyanaz a ruha többször is fent van, különböző árban. Így ha szerencséd van, ugyanazt a ruhát olcsóbban elcsípheted.
Műszaki dolgokat nem vettem tőlük, valahol olvastam, hogy azt nem célszerű ott vásárolni, de egy olcsóbb terméket akár ki lehet próbálni.
Nagyon köszönöm a segítségeket, ❤értem,
Már így szerintem okés.
Rég óta akartam már kipróbálni,
már hozzáteszem magam, bátrabb
vagyok.
Relative, Nem nagy összeg csak kb 8-10 ezer forint.
Olvasok szívesen itt.👍
Nem feltétlen kreditben kapod vissza.
Választani kell kredit, vagy bankkártyára visszautalás között. Utóbbi esetben nekem csomagponton leadás után max 3 nappal vissza is utalják az összeget.
Megbízható, gyors. Annyiba került, amit ott látsz, 5000 Ft-tól ingyenes a posta és vissza is küldheted, ha nem tetszik vagy nem jó rád egy ruha pl. De meg lehet reklamálni, ha pl törött, szakad vagy nagyon gagyi a cucc és visszatérítik az árát.
Azt nem tudom, hogy utólag lehet e fizetni.
Köszönni elfelejtettem!
Sziasztok!
És
Köszönöm!
1, Ingyenes a szállítás a Temuéknál, vagy csak "Nagy" összegek felett ingyenes?
Van már készpénzes utánvét is, úgyhallottam.
2, Van az a rengeteg kedvezmény meg ajándék stb, az valóbban ér valamit, tényleges árat ir, hogy olcsóbb lett?
3, valós ár az amit a kosárból mwg is
rendelünk, valóbban annyit fizetünk amikor átvesszük az arút, árukat?
Megbízható?
További ajánlott fórumok:
- A Norbi életmódrendszer tényleg hatásos?
- Tényleg ingyenes a 30-as mobilról a Facebook?
- Tudtok olyan áruházat, ahol ingyen házhoz szállítják az elektronikai eszközt?
- Pneumococcus oltás tényleg ingyenes lett 2 éves kor felett is?
- Nem tudja valaki, tényleg megszűnt a kisállat szállítás postai úton?Szeretnénk galambot venni de messze van!!
- A Vasúttörténeti parkban gyereknapkor tényleg ingyenes a belépés, gyereknek, felnőttnek egyaránt?