Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat? (beszélgetés)
Megértem ezeket az érzéseidet, én is állandóan agyalok, nekem is voltak ilyen időszakaim, hogy pont ezeken gondolkodtam én is. De nem tudtam megtenni, hogy ne találkozzak, ne szeretkezzek vele, mert nekem is rettenetesen hiányzott.
Most el kell kicsit menjek, remélem, hogy később tudjuk majd folytatni!
Addig is szép napot!
Nekem is vannak ilyenek, hogy bejelenti, hogy ekkor jön, vagy ekkor és ekkor találkozzunk. Mintha természetes lenne, hogy én bármikor el tudnám intézni.
Nálunk úgy jött fel a téma, hogy együtt legyünk, hogy én említettem neki, hogy én már többet szeretnék, nem elég, hogy csak szeretők vagyunk, szeretném, ha közös életünk lenne. Nem kértem tőle, hogy döntsön azonnal, csak annyit, hogy gondolkodjon el ezen.
Szóval én úgy gondolom, hogy az élettársát csak saját döntéséből fogja otthagyni, de szerintem nagyon fontos, hogy tökéletesen tisztában legyen vele, hogy Te mit szeretnél.
Ugyanez a helyzet. Nagyon nehéz néha visszafogni magam, hogy ne írjak neki. Eddig volt úgy, hogy írtam, nem válaszolt, abból tudtam, hogy otthon van, nem tud visszaírni.
Bár nem mondja, de ismét napirenden lehet otthon ez az sms téma, mert mostanában már ki is kapcsolja a telefonját, ha hazaér. A lebukás még márciusban volt.
Hát igen, tényleg nem olyan egyszerű, ha már család van. Ehhez tényleg megfontolt, és erős elhatározás kell, hogy kilépjen az ember a házasságából / kapcsolatából.
Az elején rendben volt minden, amíg elég volt, hogy napközben beszélünk, néha találkozunk. De aztán egymásba szerettünk, és nem volt elég ez. Megállapodtunk a kezdetekkor, hogy smsek is csak addig, amíg nem vagyunk otthon, hétvégén egyáltalán nem, de aztán egyszer rámüzent hétvégén is. Onnantól kezdve szinte éjjel nappal smseztünk, ebből lett aztán a lebukás. Azóta ezek nincsenek, de rettenetesen hiányzik.
Nekem azt volt a legszörnyűbb elfogadnom, hogy hozzá megy haza, vele van a szabadnapjain, holott én minden percemet vele tölteném. Minden gondolatomban ő van...
Még nem váltam el, bizonyos értelemben titokban megy a dolog.
Bár mindketten lebuktunk már. A férjem tud róla, hogy van valakim, ő is lebukott otthon, a felesége belenézett a telefonjába, és olvasta az smseket.
Nem könnyű, az biztos. :( Nekem is nagyon nehezen nyílt meg, nagyon sok időre és türelemre volt szükségem, míg bizonyos lehettem az érzéseiben. És még a mai napig is van úgy, hogy ha ilyen témát hozok elő, azonnal hárít. És abban valószínű, hogy igazad van, hogy azért, mert fél. De ha ilyen kitartó, ennyi idő után is, akkor biztosan Te is sokat jelentesz neki.
Az kiderült az általad leírtakból, hogy a férjed nem tud a kapcsolatotokról. Mi a helyzet az ő élettársával? Tud rólad? Vagy sikerült neki is titokban tartani előtte a dolgot?
Nekünk 2 gyerek van neki meg 1.
De arról is mesélt már,hogy a csaj ellene beszéli a gyereket.És te már elválltál vagy csak titokban megy a randi?
Igen, szintén hasonló.
Férjnél vagyok, a kedvesem pedig nős. Mindkettőnknél 1-1 gyerek.
Nálam mondjuk úgy került a képbe a kedvesem, hogy nekem már őelőtte is rossz volt itthon. A férjemmel már teljesen közönyösek voltunk egymás iránt, állandó marakodás, veszekedések. Éltünk / élünk egymás mellett mint 2 idegen. Tehát valahol én tudatosan kerestem azt a valakit, aki mellett ismét nőnek érezhetem magam, akitől megkapom azt a szeretetet, odafigyelést, amit itthon nem...
Azt írod, hogy mások azt mondják, ilyen pasit nem találsz még egyet, mint a férjed. Tudod, én ezzel úgy vagyok, hogy egy kívülálló, aki nem vele él, nem ismeri az érzéseket, könnyen beszél. Kívülállóknak pl. mi is mintacsalád vagyunk, és ugyanez a helyzet a kedvesem házasságával is. Kívülről minden rendben van, tökéletesnek látszik.
Próbáltál a kedveseddel a szándékairól, a feléd táplált érzéseiről beszélni?
Ismerős az érzés. Nekem is sok álmatlan éjszakát, sok agyalást okozott az elején, hogy nem tudtam, ő mit érez.
A saját érzéseimben biztos voltam, de nem tudtam, hogy ő mit érez irántam, mik a szándékai.
Ő nem az a típusú ember, aki ilyenekről szívesen beszél.
A férjeddel rossz a házasságotok? És mit tudsz az ő kapcsolatáról?
Szia!
Sajnos 1-2 hozzászóló végett nem olyan irányt vett ez a topic, mint amit szerettem volna, de úgy látom, azért vagyunk még itt egy páran, akik szeretnénk, hogy ismét a témáról beszélhessünk.
Én mindenesetre szeretnék ismét az eredeti témával foglalkozni. :)
Úgyhogy ha esetleg van olyan dolog, amit megosztanál velem / velünk, én nagyon szívesen olvasnám, beszélgetnék róla. :)
Szia!
Elsejétől vettük ki a lakást. Egy ismerősétől béreljük, úgy beszélte meg vele, hogy kaució helyett kicsit rendbe hozatjuk - ráfér, az előző bérlő kicsit lelakta. Úgyhogy elvileg pár nap, és költözhetünk. Azt ígérte, intéz mindent, elvileg ma reggel ott kezd, de én már tiszta ideg vagyok. Pont úgy jött ki a hónap vége, hogy ő is, én is elutaztunk, beszélni sem tudtunk. :( Már tűkön ülök, hajnal óta lesem a telefont, hogy hívjon, mi a helyzet, és beszélhessünk végre rendesen, hogy végre kicsit megnyugodjak. Hátha elmúlnak a kettős érzéseim is. :)
További ajánlott fórumok:
- Túlságosan felfújnám a dolgokat vagy igazam lenne?
- Túlságosan érzékeny vagyok, hogy magamra veszek dolgokat?
- A Teszvesz hirdeti, hogy 48 órán keresztül listázási díj nélkül tehetek fel dolgokat. Az csak a Teszveszre vonatkozik, vagy Vaterára is?
- Borsodban tudtok valakit, aki készpénzért felvásárol használt háztartási dolgokat? (gépek, bútorok, stb..) Válás, vagyonmegosztás miatt.
- Akik nem isznak vagy nem ihatnak koffeines dolgokat, miért?
- Megbántottam 1 kollégámat. Ha beállítanék hozzá megbeszélni a dolgokat, a még nagyobb haragját vívnám ki, vagy jól is elsülhet szerintetek?