Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat? fórum

Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat? (beszélgetés)

❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
1036. katka14 (válaszként erre: 1033. - Google)
2009. júl. 1. 08:43

Megértem ezeket az érzéseidet, én is állandóan agyalok, nekem is voltak ilyen időszakaim, hogy pont ezeken gondolkodtam én is. De nem tudtam megtenni, hogy ne találkozzak, ne szeretkezzek vele, mert nekem is rettenetesen hiányzott.

Most el kell kicsit menjek, remélem, hogy később tudjuk majd folytatni!

Addig is szép napot!

1035. google (válaszként erre: 1032. - Katka14)
2009. júl. 1. 08:42
bocsi a sok helyesirásért,de nem figyelek miközben az agyam jár
1034. katka14 (válaszként erre: 1031. - Google)
2009. júl. 1. 08:41

Nekem is vannak ilyenek, hogy bejelenti, hogy ekkor jön, vagy ekkor és ekkor találkozzunk. Mintha természetes lenne, hogy én bármikor el tudnám intézni.

Nálunk úgy jött fel a téma, hogy együtt legyünk, hogy én említettem neki, hogy én már többet szeretnék, nem elég, hogy csak szeretők vagyunk, szeretném, ha közös életünk lenne. Nem kértem tőle, hogy döntsön azonnal, csak annyit, hogy gondolkodjon el ezen.

Szóval én úgy gondolom, hogy az élettársát csak saját döntéséből fogja otthagyni, de szerintem nagyon fontos, hogy tökéletesen tisztában legyen vele, hogy Te mit szeretnél.

1033. google (válaszként erre: 1032. - Katka14)
2009. júl. 1. 08:40
nem tudom mi lessz,de annyit agyalok és arra gondoltam,hogyha nem vagyok vele az nagyon rossz és ha ugy próbálomkozom,hogy visszajöjjön hozzám,hogy nem szeretkezem vele ,azt gondolom,hogy akkor nem kallak majd neki.Azt gondoltam,hogyha minnél többet vagyunk együtt talán jobban hiányzom és mindig velem akarna lenne.Hülyeség?megfokok ebbe zavarodni.
1032. katka14 (válaszként erre: 1030. - Google)
2009. júl. 1. 08:29

Ugyanez a helyzet. Nagyon nehéz néha visszafogni magam, hogy ne írjak neki. Eddig volt úgy, hogy írtam, nem válaszolt, abból tudtam, hogy otthon van, nem tud visszaírni.

Bár nem mondja, de ismét napirenden lehet otthon ez az sms téma, mert mostanában már ki is kapcsolja a telefonját, ha hazaér. A lebukás még márciusban volt.

1031. google
2009. júl. 1. 08:27
Most elutazott szombatig és mondta,hogy jön ki majd délután,de nem tudom,hogy mit csináljak.Olyan mintha természetesnek venné,hogy majd elintézem és együtt leszünk.szerinted mit kellene csinálnom,hogy hiányozzak neki?Ne találkozzak vele?Vagy mi az ami miatt mondjuk otthagyná a nőt ?Ti még nem akartok együtt lenni?Vagy csak igy jó?
1030. google (válaszként erre: 1027. - Katka14)
2009. júl. 1. 08:21
Hát igen tegnap én is majdnem lebuktam,és mondtam is neki utánna .Felvettem a férjem a kocsiba és pont akkor küldte az sms-t hogy találkozzunk .Hát hagyne mondjam hogy remegett a kezem utánna.Annyiszor mondtam én is ,hogy nagyon nehéz igy,mert én nem irok neki,de ő csak gondol egyett és puff.Ő mindig irja,hogy na mostmár haza ért ne irjak,de persze neki lehet.És nem törődik vele,hogy lebukok.Én vigyázok és pont azért nem irok,hogy nehogy igy veszitsem el.
1029. katka14 (válaszként erre: 1028. - Google)
2009. júl. 1. 08:18
Én itthon vagyok a gyerekkel GYED-en. Ő itt dolgozik nem messze tőlem. Általában napközben találkozunk, ő szokott hozzám jönni. Aztán van úgy, hogy a férjem vigyáz a gyerekre, el tudok szabadulni itthonról, mikor ilyen-olyan ügyeket kell intéznem, akkor mindig megoldja, hogy ő is el tudjon szabadulni a munkahelyéről, mindig összehozzuk valahogy ilyenkor a találkákat. :)
1028. google (válaszként erre: 1023. - Katka14)
2009. júl. 1. 08:15
Ti hogyan oldjátok meg a találkát ,hogy ne legyen bukás?Nálunk az is baj,hogy kis község és sokan ismernek főleg engem és félek ettől is,de nem igazán tudok elmenni máshová,már a gyerekek miatt sem.
1027. katka14 (válaszként erre: 1024. - Google)
2009. júl. 1. 08:13

Hát igen, tényleg nem olyan egyszerű, ha már család van. Ehhez tényleg megfontolt, és erős elhatározás kell, hogy kilépjen az ember a házasságából / kapcsolatából.

Az elején rendben volt minden, amíg elég volt, hogy napközben beszélünk, néha találkozunk. De aztán egymásba szerettünk, és nem volt elég ez. Megállapodtunk a kezdetekkor, hogy smsek is csak addig, amíg nem vagyunk otthon, hétvégén egyáltalán nem, de aztán egyszer rámüzent hétvégén is. Onnantól kezdve szinte éjjel nappal smseztünk, ebből lett aztán a lebukás. Azóta ezek nincsenek, de rettenetesen hiányzik.

Nekem azt volt a legszörnyűbb elfogadnom, hogy hozzá megy haza, vele van a szabadnapjain, holott én minden percemet vele tölteném. Minden gondolatomban ő van...

1026. google (válaszként erre: 1022. - Katka14)
2009. júl. 1. 08:12
Szóval mivel neki állitólag nagyon rosszak otthon a körülmények ,nem tudom,hogy csak szeretkezni akar vagy mit?És azt sem akarom,hogy hibát kövessek el és lebukik,vagy én aztán már soha nem leszünk együtt.Nem akarok gyors sem lenni,de nehéz ugy itthon ülni és várni a következő pillanatot mikor lessz.
1025. google (válaszként erre: 1023. - Katka14)
2009. júl. 1. 08:07
És ezek után is együtt vagytok a férjeddel?
1024. google (válaszként erre: 1022. - Katka14)
2009. júl. 1. 08:06
Igen még titok mindenki elött,de az ő élettársa is nagyon féltékeny és ellenőrzi őt,meg az az én férjem is.Kijár hozzánk horgászni és akkor szoktunk legtöbbször talákozni,de az a baj,hogy a csajnak is van kocsi és bármikor utánna jöhet és lebukunk.Szóval nagyon nehéz úgy,hogy ne tuja meg senki.Sokszor ezért sem beszlünk és a büfében is ha találkozunk ugy csinál mintha nem ismerne .olyan rossz ilyenkor,mert mindig vele lennék .De valamiért tart a csajtól és amikor én próbáltam mondani,hogy ha akaná elkezdhetnénk ujra ,akkor azt mondta,hogy ez már nehéz,mert mindkettőnknek családja van.
1023. katka14 (válaszként erre: 1021. - Google)
2009. júl. 1. 07:56

Még nem váltam el, bizonyos értelemben titokban megy a dolog.

Bár mindketten lebuktunk már. A férjem tud róla, hogy van valakim, ő is lebukott otthon, a felesége belenézett a telefonjába, és olvasta az smseket.

1022. katka14 (válaszként erre: 1019. - Google)
2009. júl. 1. 07:54

Nem könnyű, az biztos. :( Nekem is nagyon nehezen nyílt meg, nagyon sok időre és türelemre volt szükségem, míg bizonyos lehettem az érzéseiben. És még a mai napig is van úgy, hogy ha ilyen témát hozok elő, azonnal hárít. És abban valószínű, hogy igazad van, hogy azért, mert fél. De ha ilyen kitartó, ennyi idő után is, akkor biztosan Te is sokat jelentesz neki.

Az kiderült az általad leírtakból, hogy a férjed nem tud a kapcsolatotokról. Mi a helyzet az ő élettársával? Tud rólad? Vagy sikerült neki is titokban tartani előtte a dolgot?

1021. google (válaszként erre: 1018. - Katka14)
2009. júl. 1. 07:53

Nekünk 2 gyerek van neki meg 1.

De arról is mesélt már,hogy a csaj ellene beszéli a gyereket.És te már elválltál vagy csak titokban megy a randi?

1020. google (válaszként erre: 1018. - Katka14)
2009. júl. 1. 07:51
itt vagy még?
1019. google (válaszként erre: 1018. - Katka14)
2009. júl. 1. 07:40
Szóval nem azt akarom ,hogy sztároljam a férjem,de mi tényleg nem veszekedünk és nő vagyok mellette,de az az egyedüli bökkenő,hogy nem voltam szerelmes belé amikor hozzá mentem,mindig is a nagy Ő-t szerettem,de sajna elszúrta és akkor nekem meg jött a gyerek és csöpp.Nem akar megnyilni,mert szerintem fél,és de annyit gondolok magamtól,hogy amilyen kitartó még 15 év után és nem esett nekem mindjár az ágy hanem mint irtam több mint 2 év után,ami közöt persze volt 1-2 hét szünet ,mert sokszor megbánt,persze nem komolyan,mert utánna bocsánatot kért és mindig ő keresett,pedig én mindig mondtam,hogy hagyjuk egymást de nem.És kb.1 hónapja voltunk először együtt meg tegnap.Akkor is már én kellett,hogy kezdeményezzek,és utánna kiderült,hogy azt mondta,nem tudja miért de más nővel nem szokott előfordulni,hogy nem mer semmit.
1018. katka14 (válaszként erre: 1016. - Google)
2009. júl. 1. 07:29

Igen, szintén hasonló.

Férjnél vagyok, a kedvesem pedig nős. Mindkettőnknél 1-1 gyerek.

Nálam mondjuk úgy került a képbe a kedvesem, hogy nekem már őelőtte is rossz volt itthon. A férjemmel már teljesen közönyösek voltunk egymás iránt, állandó marakodás, veszekedések. Éltünk / élünk egymás mellett mint 2 idegen. Tehát valahol én tudatosan kerestem azt a valakit, aki mellett ismét nőnek érezhetem magam, akitől megkapom azt a szeretetet, odafigyelést, amit itthon nem...

Azt írod, hogy mások azt mondják, ilyen pasit nem találsz még egyet, mint a férjed. Tudod, én ezzel úgy vagyok, hogy egy kívülálló, aki nem vele él, nem ismeri az érzéseket, könnyen beszél. Kívülállóknak pl. mi is mintacsalád vagyunk, és ugyanez a helyzet a kedvesem házasságával is. Kívülről minden rendben van, tökéletesnek látszik.

Próbáltál a kedveseddel a szándékairól, a feléd táplált érzéseiről beszélni?

1017. google (válaszként erre: 1014. - Katka14)
2009. júl. 1. 07:23
Szóval nálunk úgy álltalában minden megy a maga utján,csak nehéz vele szeretkezni,vagy bármit,és nehéz tartani magam ,hogy ne vegye észre mi van.
1016. google (válaszként erre: 1014. - Katka14)
2009. júl. 1. 07:20
Amugy neked is hasonló,férj és szerető szerep?
1015. google (válaszként erre: 1014. - Katka14)
2009. júl. 1. 07:18
A mi kapcsolatunk a részemről azt kell mondanom,hogy nem jó,de egyben hazudok is,mert más meg azt mondja,hogy még egy ilyen pasit nem találok.A férjem nagyon szeret sőt,féltékeny nagyon,de amióta megint van a nagy Ő azóta nekem nagyon rossz itthon.Az ő kapcsolata nem jó az elmondása szerint,sőt durva.Állandó vitákkal.
1014. katka14 (válaszként erre: 1013. - Google)
2009. júl. 1. 07:11

Ismerős az érzés. Nekem is sok álmatlan éjszakát, sok agyalást okozott az elején, hogy nem tudtam, ő mit érez.

A saját érzéseimben biztos voltam, de nem tudtam, hogy ő mit érez irántam, mik a szándékai.

Ő nem az a típusú ember, aki ilyenekről szívesen beszél.

A férjeddel rossz a házasságotok? És mit tudsz az ő kapcsolatáról?

1013. google (válaszként erre: 1012. - Katka14)
2009. júl. 1. 07:03
Hát egy kissé bonyolult a történet ,de próbálom vázolni.Ja és köszi,hogy visszairtál.Szóval én férjnél vagyok,de van valakim.Az illetőnek élettársa van.Annyit kell még tudni,hogy ő a nagy Ő volt,de hosszú évekre elválltak utjaink és 2 és fél éve ismét felbukkant.Azóta sokat beszélgettünk ,találkoztunk,és nemrég együtt voltunk.Szóval nem tudom mit csináljak,mert nagyon szeretem még mindig és nem tudom ,hogy ő is.?
1012. katka14 (válaszként erre: 1011. - Google)
2009. júl. 1. 06:54

Szia!

Sajnos 1-2 hozzászóló végett nem olyan irányt vett ez a topic, mint amit szerettem volna, de úgy látom, azért vagyunk még itt egy páran, akik szeretnénk, hogy ismét a témáról beszélhessünk.

Én mindenesetre szeretnék ismét az eredeti témával foglalkozni. :)

Úgyhogy ha esetleg van olyan dolog, amit megosztanál velem / velünk, én nagyon szívesen olvasnám, beszélgetnék róla. :)

1011. google (válaszként erre: 1010. - Katka14)
2009. júl. 1. 06:48
Szia,én most kapcsolódtam be ebbe a fórumba és érdekelne,hogy a témával foglalkoztok-e?
1010. katka14 (válaszként erre: 1009. - 6b959121ac)
2009. júl. 1. 06:32

Szia!

Elsejétől vettük ki a lakást. Egy ismerősétől béreljük, úgy beszélte meg vele, hogy kaució helyett kicsit rendbe hozatjuk - ráfér, az előző bérlő kicsit lelakta. Úgyhogy elvileg pár nap, és költözhetünk. Azt ígérte, intéz mindent, elvileg ma reggel ott kezd, de én már tiszta ideg vagyok. Pont úgy jött ki a hónap vége, hogy ő is, én is elutaztunk, beszélni sem tudtunk. :( Már tűkön ülök, hajnal óta lesem a telefont, hogy hívjon, mi a helyzet, és beszélhessünk végre rendesen, hogy végre kicsit megnyugodjak. Hátha elmúlnak a kettős érzéseim is. :)

1009. 6b959121ac (válaszként erre: 1006. - Katka14)
2009. jún. 30. 21:12
Szia! Ha jól emlékszem azt írtad, hogy elsején költöztök! Nem lett ebből semmi?
1008. doxikri (válaszként erre: 1007. - Df2a740c00)
2009. jún. 30. 09:48
Ne is akard megérteni. Mint már írtam, van egy pont, ahol már nem lehet nyelni!
2009. jún. 30. 09:36
Komolyan nem értelek benneteket. Miért ugrotok mindenre, amit fegu ír? Ha nem reagáltok minden egyes beböffentésére, szépen megunná, és továbbállna..
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook