Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat? (beszélgetés)
köszönöm én már tökéletesen nézek ki, rólad nem tudok nyilatkozni,mert nem látlak, hál'istennek.
Ha nincs hát nincs rá szükséged, pedig ő meg rajtad tudna sokat dobni.
pszihológus? baráti áron, van minden amit szeretnél
A köd a Te fejecskédben van.
Neked is ajánlom az összes teendőt. Bár ezzel a társasággal sok dolga lenne mindenkinek.
Te rosszul haladsz, bár ha a visszafejlődést nézzük, abban nagyon jól:)
ja, hogy a te korodban már csak így fejlődik az ember, mármint nem mindenki, csak a hozzád hasonlók:)
Hahaha.
Ha annyira jól értesült vagy, akkor tudnád, hogy nincs rá szükségem. Ja, hogy az olvasás is gondokat okoz sokszor?
De jó dietikust ajánlok, ha gondolod:)
Hátha megszabadulnál a súlyfeleslegedtől, bár nem hiszem, hogy sokat lendít rajtad.
Az előbb azt mondtad, nem te voltál és nem fogsz olyanért elnézést kérni, amit nem követtél el. A neved amit szerinted tőlünk kaptál, nem TŐLÜNK kaptad, hanem kaptad valakitől... és magadra vállaltad.
Egyébként az "álarc" nekem sem szükség kérdése...
Most azt hiszed megbántottál?
Elég primitiv eszközökhöz nyúltál:)
Azt sem tudod miről beszélsz. Tudod egyáltalán mit jelent ez a szó?
A jó fodrászt nem hiszem, hogy megtudod fizetni.
A fodrászomat nem terhelném a stilusoddal:(
egy jó fodrász jól jönne, tudsz ajánlani???
cserébe beprotezsállak az ország legjobb foniáteréhez, na?
Te azt csak hiszed:)
Fegu 3x
És a tőletek kapott navem 1x, de tudtátok, hogy én vagyok. Én nem bújkálok más névvel.
Én vállalom azt, amit teszek.
Nekem nincs szükségem álarca.
Nem tudom csak ezt érzem:)
Annyira szenvedtek kissebségi érzéseitektől, hogy már nem tudtok mit kitalálni ellene.
Elmondom, hogy mi segít.
Fodrász, kozmetikus, agytorna, kicsit jobb ruhák, színesebb egyéniség.
Ha ezek nem segítenek, akkor elmélkedés azon, hogy mi lehetnél ha jobb lennél:)
Tehát foglalkozzatok magatokkal! Mindenki jobban jár. Még Ti si!
Fogalom zavarod van!
A kétszínűség nem azt jelenti, hogy színes az egyéniséged:)
Kétzszínűség egy olyan jelző, amit azokra az emberekre mondanak, akik nem őszínték, stb.
Ez a tuljdonságod rám nem veszélyes, de a környezetedre igen. A szemükbe mosolyogsz, aztán a hátuk vágod a kést.
Micsoda színes egyéniséged van:)
Felejtsd el a nyakamat, közöd hozzá???
Foglalkozz magaddal, előnyödre vállna:)
Másik felhasználó név????
A kétszínűséget nehéz levetkőzni:)
Esetleg, ha képesek lennétek rá...csinálhatnátok magatoknak egy teljes weboldalt, hasonlót a hoxához, és ott aztán az lehetne, amit Ti akartok. Én mivel nem szokásom csak Nektek, nem mennék utánatok, így megszabadulnánk egymástól.
Én roppant boldog lennék, de gondolom Ti is.
Na gyorsan kezdjetek hozzá, vagy nem megy?
De, sajnos bárhol találkozunk/tunk valahogy nem jött be egyik hozzászólásotok sem.
És nem azért, mert esetleg más a véleményem hanem, ahogy megírjátok.
Csak okoskodás, öntömlyénezés, saját magatok megcáfolása, stb. Egyik fórumon csupa szépet írtok magatokról, aztán a másikon be is bizonyosodik, hogy nem volt igaz egy szó sem.
További ajánlott fórumok:
- Túlságosan felfújnám a dolgokat vagy igazam lenne?
- Túlságosan érzékeny vagyok, hogy magamra veszek dolgokat?
- A Teszvesz hirdeti, hogy 48 órán keresztül listázási díj nélkül tehetek fel dolgokat. Az csak a Teszveszre vonatkozik, vagy Vaterára is?
- Borsodban tudtok valakit, aki készpénzért felvásárol használt háztartási dolgokat? (gépek, bútorok, stb..) Válás, vagyonmegosztás miatt.
- Akik nem isznak vagy nem ihatnak koffeines dolgokat, miért?
- Megbántottam 1 kollégámat. Ha beállítanék hozzá megbeszélni a dolgokat, a még nagyobb haragját vívnám ki, vagy jól is elsülhet szerintetek?