Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat? (beszélgetés)
Ez csak Tőletek függ:))
Látom a másik fórumotokon is terítéken vagyok, miért is?
Nektek nincs témátok nélkülem?
A másik fórum: Kötözködős
Érdekes, hogy azért kellett létre hozni, mert, hogy ott kötözködjenek Veletek, akik akarnak, mert Ti szegények mindig úgy jártok, hogy valaki belétek köt. Vajon miért?
Érdekes belém is Ti kötöttetek belém. Tök jó, hogy van a fórumotok. Nektek ez igen hasznos. Mert minden nap szükségetek van rá. Ti nem tudjátok elképzelni azt, hogy ne kötekedjetek.
Na IQ, EQ bajnokok essetek nekem!
De nemám!
Emőci én vagyok! :)))
A neveim:
Fegu
Fegu1
Fegu22
Az utolsót tőletek kaptam!
Emőci nem én vagyok, de Te ezt úgy sem érted meg.
Ha azt akarnám, hogy ne tudd, hogy én vagyok, gondolod, hogy Fegu nevet vennék fel???
Én nem vagyok Te, tudok gondolkodni:)
Egy kicsit úgy érzem, hogy zavarja ezt a kis társaságot, hogy nem szeretem a tagokat.
Mihez ért a férjed kedves? Szerinted érdekel?
Ha tudnád, hogy az én férjem és én mihez értünk....És nem említettem az ismerőseimet. Mármint, hogy ők mihez értenek:)
Ancsi azt írta, hogy hívtam valakit, erre azt válaszoltam, hogy összekeversz magaddal. Ne sértegess.
És, hogy Te is megértsd: Mivel azt hitte, hogy hívtam valakit, úgy, mint ő, ezért úgy tűnik, mintha én olyan lennék, mint ő, de isten ments! Tehát ne sértegess!
Érted???
??????????????????????????????????
Neeeem?
Nem szoktam nevet váltani!
Miről beszélsz?
Szerintem a rólunk alkotott képed kicsit ... téves.
Én konkrétan nem hiszem, hogy csak én lennék a világon.
És a Te más véleményed sem zavar. El lehet fogadni, te így látod, te úgy élsz, te úgy gondolod, nincs ezzel baj, de ha valaki más véleménnyel jelentkezett arról te azonnal megállapítottad, hogy erkölcstelen és rosszvérű és sorolhatnám...
Miből gondolod, hogy itt most az derült ki, hogy "Mi" hibáztunk? Én nem hiszem hogy hibáztam azért, mert meg mertem kérdezni tőled, miért kaptam egy bizonyos levelet.
Ezért jöttem ide, hiszen itt kezdődött.
Választ nem kaptam, de fogok tudni aludni anélkül is.
Picikéd neked a...
Fáj az igazság??
Vagy min húztad ennyire fel magad?
Ne válaszolj, tudom, nem beszélgetsz velem!!
:DD
Én nem hívok erősítést, magányos farkas vagyok.
Nem úgy, mint Ti:)
Arról van szó, hogy nem csak Ti vagytok a világon., bár Ti azt hiszitek.
Úgy gondoljátok, hogy csak Nektek lehet véleményetek, és ha esetleg másnak is van, és ráadásul ellentétes, akkor az egy nem kívánatos jelenség.
És akkor nem ám egyedül próbáltok a véleményetek mellett kiállni, hanem hívjátok egymást, mert azzal akartok középpontba kerülni, hogy megmutatjátok, hogy sokan együtt milyen jól elvagytok. Ez a látszat barátságnak nevezett valami elég vicces.
És most, hogy valaki azt mondta, hogy Ti hibáztok, rögtön borult a bili. Komolyan mondom, mint a gyerekek:)
Mellélőttél, jósnőnek ne menj! :))
Nem a védencen, nem is ismerem.
Mindössze annyi történt, hogy olvasom ezt a fórumot.
Napokig nem írt senki, majd fegu22 írt pár hsz-t, Te pedig azonnal megjelentél, mégpedig e szavakkal: neked fizetnek ezért?
Én csak erre reagáltam.
Bocsika! Én is feleség vagyok!!!
Mit vártál a privát szösszeneteid után?
örülök, hogy figyelsz, csak még kicsit gyakorolj, ajánlom figyelmedbe néhány másik fórumot, ahol egyértelmű ki kiután ment. Ja, de kedves Emőci, most konkrétan vagdalkozol!!
Te tudod, hogy mit irt nekünk a kedves védenced, szeretnéd látni, elküldjem? vagy csak megkért,hogy gyere kicsit segédkezni, már csak hogy teljes képed legyen???
Ha, annyira tiszták, becsületesek lennétek, és fontos lenne a férjetek, családotok, stb., mint előadjátok, akkor nem abba kötöttetek volna bele, aki a feleségek mellett szólt hozzá.
Amit Kedves társulatotok írt nekem, az sem volt éppen túl szűzies, ugye?
unatkozó........
Tudod kedves Ancsi, nem szoktam vagdalkozni.
Mielött írok, tájékozódom.
Te csak ne küldj sehova.
Attól, hogy nem írtam, még nyomon követem a fórumot.
Itt már nem csak erről az egy fórumról van szó, Hanem többről, és még azokról a gusztustalan privikről is! Az már azért tényleg sok volt.
Neki mindent lehet?
Na úgy látom boldogságotok határtalan lesz, lett még egy ember, akit lehet piszkálni:(
Fáj az igazság Lányok?
További ajánlott fórumok:
- Túlságosan felfújnám a dolgokat vagy igazam lenne?
- Túlságosan érzékeny vagyok, hogy magamra veszek dolgokat?
- A Teszvesz hirdeti, hogy 48 órán keresztül listázási díj nélkül tehetek fel dolgokat. Az csak a Teszveszre vonatkozik, vagy Vaterára is?
- Borsodban tudtok valakit, aki készpénzért felvásárol használt háztartási dolgokat? (gépek, bútorok, stb..) Válás, vagyonmegosztás miatt.
- Akik nem isznak vagy nem ihatnak koffeines dolgokat, miért?
- Megbántottam 1 kollégámat. Ha beállítanék hozzá megbeszélni a dolgokat, a még nagyobb haragját vívnám ki, vagy jól is elsülhet szerintetek?