Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat? (beszélgetés)
Megértem, hogy nem úgy szeretnéd, hogy lebuktok.
Amikor nekem szólt, hogy lebukott otthon az smsekkel, rögtön arra gondoltam, hogy na akkor ennek itt vége, biztosan nem akarja tovább folytatni. De szerencsére tévedtem.
Akkor csak annyit kérdeztem tőle, hogy a lebukás inkább dühíti, vagy inkább bántja. Azt válaszolta, hogy mindkettő. De nem azért, mert megtette a feleségével, hanem azért, hogy lebukott.
Te feltetted már neki azt a kérdést, hogy mi az, amiért kellesz neki?
Igen, rosszul hangzik. :(
De a hétfői találkozásunkból kiindulva, nem hinném, hogy meggondolta volna magát.
És ahogy ismerem, egy végtelenül egyenes ember.Igaz, hogy nem egy lelkizős tipus, de a szemembe merné mondani, ha úgy lenne. Többször volt már olyan, hogy felhoztam kényes témát, és ő válaszolt egyenesen, még akkor is, ha tudta, fájni fog a válasza.
Az aggaszt, hogy a telefonja sincs bekapcsolva. Se a privát, se a céges. :(
Katka! Én nagyon szorítok neked, de ez rosszul hangzik. Lehet, hogy meggondolta magát és nem mer a szemed elé kerülni?
Nem akarok vészmadár lenni!
Erre visszatérve, hogy szeret-e, igazad van, hogy nem kérdezed tőle.
Én az elején megtettem, és ő rá is mondta, hogy igen, persze. De az mégse olyan volt, mint amikor magától mondja ki.
Ahogy írtad még reggel, hogy nem nyílik meg, talán ez is az oka, hogy nem mondja ki.
Pasiból van...
Persze, eddig rendben volt minden. :)
Csak azért aggódom, mert ilyet nem szokott csinálni.
Ha változik is valami, hogy pl. nem reggelre megy dolgozni, hanem csak később, valahogy mindig szokott üzenni, hogy ne aggódjak. De most semmi... :(
Szörnyűek az ilyenek, amikor napokig még csak nem is tud az ember a másikról.
Nekem pont most volt ilyen, külföldön volt, 1 hétig még egy sms sem volt, aztán 3 napig csak sms, és hétfőn is csak fél órára tudtunk találkozni.
Azt hittem belepusztulok, úgy hiányzott. :(((
Nem tudom, baj van e, mindenesetre aggódom.
Hétfőn este úgy váltunk el, hogy szerdán reggel beszélünk, aztán 1 óra körül találkozunk.
Telefonja kikapcsolva, hiába küldtem neki smst.
Msn-en nincs bejelentkezve, e-mailt sem olvasott még ma.
Fogalmam sincs, mi lehet?
Remélem, nem történt vele semmi!!!!!!!!!!!!
Persze, megértem. Nyilvánvaló, hogy nem egyszerű egyedül felnevelni a gyerekeket. Nekem is van egy lányom.
Azért kérdeztem, hogy képes lennél e elfelejteni, befejezni a kapcsolatot, mert ezen én is nagyon sokat töprengtem.
Mikor eldöntöttem, hogy beszélek vele, hogy kezdjünk közös életet, úgy gondoltam, hogy ha nem azt a választ kapom, amire várok, akkor véget vetek az egésznek. De belegondoltam, és arra jutottam, hogy nem lennék képes rá.
Szeretem, és úgy gondoltam, ha még rossz is, hogy nem lehet teljesen az enyém, még rosszabb lenne, ha egyáltalán nem lenne. :(
Köszönöm a biztatást :)
És megpróbálok optimistán hozzáállni, de addig úgyse tudok megnyugodni, amíg nem beszélünk, vagy egy smst nem kapok tőle.
Szörnyű, hogy nem tudom elérni. :(((
Szia! :)
Aranyos vagy! Én is ezt remélem, hogy már tényleg mindjárt.
De már tiszta ideg vagyok. Még ma nem beszéltünk, telefonja is kikapcsolva. :(((
Ilyenkor mindig a legszörnyűbb dolgok jutnak az eszembe. :(
Megértelek ezzel kapcsolatban. Ezt tényleg tisztázni kell, mielőtt bármilyen döntést hoznál, bármit lépnél.
Szerintem mindenképp kérdezz rá. Én is nagyon sokáig halogattam, mert azt sem akartam, hogy úgy érezze, hogy lerohanom, hogy ultimátumot adok. meg kellett találnom a módját, hogy hogyan is kérdezzem meg a dolgokat. Aztán miután túl voltam rajta, sokkal könnyebb lett minden. Már nem agyaltam annyit.
Úgy gondolod, hogy ha számodra kedvezőtlen választ adna, képes lennél abbahagyni, végleg elfelejteni?
Ha nem titok, akkor meséld el, hogy mit rontott el anno a nagy Ő-d?!
Egyébként szeret téged, mit mond? Beszéltél már vele az érzéseiről?
Sziasztok! :)
Jó sokat írtatok már megint, mondjuk azt hittem behalt a fórum, úgyhogy nem is nagyon néztem! :)
Katka! Mindjárt eljön a Ti időtök! :)
További ajánlott fórumok:
- Túlságosan felfújnám a dolgokat vagy igazam lenne?
- Túlságosan érzékeny vagyok, hogy magamra veszek dolgokat?
- A Teszvesz hirdeti, hogy 48 órán keresztül listázási díj nélkül tehetek fel dolgokat. Az csak a Teszveszre vonatkozik, vagy Vaterára is?
- Borsodban tudtok valakit, aki készpénzért felvásárol használt háztartási dolgokat? (gépek, bútorok, stb..) Válás, vagyonmegosztás miatt.
- Akik nem isznak vagy nem ihatnak koffeines dolgokat, miért?
- Megbántottam 1 kollégámat. Ha beállítanék hozzá megbeszélni a dolgokat, a még nagyobb haragját vívnám ki, vagy jól is elsülhet szerintetek?