Te hogyan csinálod? ... avagy Minden napra egy recept (beszélgetés)
Pontosan!
Meg amikor telekiabálták a világot, hogy a rengeteg egészségtelen kaja, stb. stb. okozza a rákot. Aztán amikor egy pár hónapos kisbabánál is azt találtak, akkor már kezdtek óvatosabban fogalmazni.
Egyébként is egy bölcs ismerősöm mondta:
a hosszú élet titka, hogy ne felejtsünk el levegőt venni! És milyen igaza van! :))
Sajnos, így van, hogy odajut mindenki.
Viszont a dohányzás érdekes dolog, mert a régi öregek maguk sodorta cigit vagy épp pipát szívtak, és mégis eléltek 80-90 éves korukig.
Mai világban az is tüdőrákos lehet, aki soha nem szívott el egy szálat sem :((
Igen, azért írtam később én is, hogy étcsokiból. Ez amit elkészítettem egy főzés nélküli csoki+ karamell-es valami dr. Oe. volt.
Az egy biztos, hogy én sokkal kevésbé vagyok édes szájú, nagyon-nagyon kevés édes-cukros kaját eszek.
Amikor még dohányoztam, és mondták, hogy tegyem le, mert meghalok tőle, mindig azt mondtam: nem mindegy, hogy mibe halok bele?
Elég régen letettem, de attól még a válaszom nem változik! Valahogy, de előbb-utóbb oda jutunk! :)
Az is finom...de, ha belegondolok, szinte minden az:))
És...megmaradt a sajtod, valami más finomsághoz :))
Jó! Értelek.
Meg is csináltam a végén a cukkini-lecsómat, minden előzetes tervezgetések ellenére! :))
:DDDDD
Nem venném a lelkemre, hogy helyettem bűnhődj :)))
Van neked szíved???
Egyébként kiolvastam a csillagokból, hogy nem szabad azt a tyúkot megennetek, nehogy betegek legyetek tőle. Inkább küldd el nekem, ha készen lesz, majd én szívesen feláldozom magam. :)))
Ez egyszerűnek, de nagyszerűnek hangzik...
Nem akarsz rátenni egy kis sajtot is?
Csak azért kérdezem, mert én imádom a sajtos kajákat :))
Gratulálok, ez nagyon jól néz ki!
Annyit árulj el, hogy milyen paradicsomot öntöttél rá??
Nem fogja megúszni a fagyóban levő kakas-combom! :)
Elkészült a sörös, paradicsomos füstölt csülök, tessék megnézni a naplómban a képet :))))
Nagyon jó az íze. :)
Szerintem fincsi lesz az, de majd írd meg, milyen lett.
Tudod, ez olyan libás-tanács, ha nem jön be, lesz másik! :))
Úgy próbálnám meg, hogy amikor bedugom a sütőbe, akkor ráöntöm a paradicsom mártást (vagy a ketchöpöt) öntenék rá, és majd sülés közben, a saját zsírjával, sörrel való locsolgatás közben bele is sül, meg le is folyik róla, így alá is jut...
Persze lehet, hogy érdemesebb lenne felszelt sonkát rakni a sütőbe, és nem egy egészet. Ez esetben próbaként csak egy pár szeletet így és ha minden oké, akkor legközelebb lehet a többit is. :))
Én is csak hallottam, hogy milyen finom lett a csülök a lentebbi hsz-ben leírtak szerint készítve, de részleteket nem tudok.
Pedig szeretném kipróbálni.
Ti hallottátok már azt, hogy füstölt csülköt sörös, sűrített paradicsomos lében kell megsütni?
Ha igen, a pontos receptet megadná valaki?
További ajánlott fórumok:
- Minden napra egy kívánság
- Egyszerű, gyors (olcsó) receptek a mindennapokra
- Minden ami "Kürtőskalács", ide jöhet a tapasztalat, recept, miegyéb!
- Melyik a jó edzés, torna?Ha izomlázad van, vagy nincs?És ha pl hozzá vagy szokva mert minden nap csinálod, és nem érzel izomlázat?
- Nincs meg valakinek ez a savanyúságlé receptje amit nem kell főzni csak mindent rá kell szórni?
- Helló mindenkinek. Tud valaki Turbo Haller multifunkciós edényhez recepteket, és infót adni? Neten nem találtam, nem kaptunk hozzá