Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Egyszerű, gyors (olcsó) receptek a mindennapokra fórum

Egyszerű, gyors (olcsó) receptek a mindennapokra (beszélgetős fórum)


1 2 3
2012. máj. 6. 20:57

A csirkét darabokra vágjuk, majd egy lábasba annyi vízet öntünk rá, hogy jól ellepje, egy mokkáskanál vegetát teszünk rá és 20 percig főzzük,sózzuk, borsozzuk, és egy bögre rizst öntünk rá és egy bögre zölborsót, mikor jól felforrt a langot elzárjuk és lefedve párolodik.


De ugyan ezt elkészithetjük gombával is a zölborsó helyett.


A fasirtot soha ne süsd zsírban, olajban, mikor elkészültünk vele kiolajozott tepsibe tegyük és szép pirosra süsük meg.

78. gizus58 (válaszként erre: 77. - Miramira77)
2011. aug. 10. 10:47
Cukkinit lekarikázni a tepsibe, egy kevés fótt rizs, megpárolt darált hús.Összekeverni, és a két réteg cukkini közé önteni.Tetejére tejföl, vagy kefír.Persze a darált húst hagymán párolni, fűszerezni.kb.30 perc alatt kész,és finom.
2011. aug. 10. 08:54
Olcsó és könnyű kéne. Nem az elkészítésében, hanem hogy ne hízlaljon annyira!
2011. aug. 9. 23:49
Itt a másik fórum: Olcsó kajareceptek?
75. Fille
2011. aug. 9. 23:30
lecsó, sült virsli főzelékkel. paprikás krumpli egy kis csirkefarháttal, csirkenyakkal. egyik se drága. bár a lecs tud az lenni, de okos ember megoldja :)
2011. aug. 9. 23:21
Itt az egyik: Valaki tud vmi finom és olcso kajat ami gyorsan kész van?
2011. aug. 9. 23:19
Szia! Több hasonló fórum is van, nézz ott körül.
2011. aug. 9. 23:17
Könnyű, gyors, olcsó ételek. Legenda, vagy tényleg létezik ilyen? Írnátok receptet három-négy főre?
2010. jan. 17. 22:28
A férjem kedvence: aszalt gyümölcsökkel töltöt szűzérme, gyömbérrel és fahéjjal.
2010. jan. 17. 22:24
Mi nagyon szeretjuk a hagymatokanyt,egynehany hagymat megpucolni aprora felkockani olajban dinsztelni/parolni/izesiteni soval,oroltborsal es pirospaprikaval egy nehany tojast rautni es ossze kavarni ezzel keszen van,friss kenyerel es savanyusaggal fogyasztani en szoktam puliszkat fozni es akkor nem esszuk kenyerrel.
69. vereskati (válaszként erre: 68. - Kattyus)
2009. márc. 8. 05:15
Szeretjük:)))
68. kattyus (válaszként erre: 67. - Vereskati)
2009. febr. 27. 13:46
Érdemes kipróbálni:)
67. vereskati (válaszként erre: 66. - Kattyus)
2009. febr. 27. 12:44
Időnként egy ismerőstől több kilót kapunk, olyankor gombahetet tartunk. A hagymán pirított gombát ha kihűlt összekevered 2 tojással, ezt töltöd a réteslapba. Pici sajt a tetejére mehet. Magában is, köretnek is finom és különleges. (A maradék túrós csuszát is rétesítem, lásd receptjeim.:)))
66. kattyus (válaszként erre: 65. - Vereskati)
2009. febr. 27. 09:34
Na a gomba jöhet minden mennyiségben és minden formában. Igaz rétesben még nem ettem:)
2009. febr. 27. 08:06
Egyszerû, gyors, olcsó és nagyon laktat, sokáig nem éhezel meg utána, kevés kalóriatartalma van: gomba. Nos belôle is lehet mindenfélét csinálni, nálunk a legújabb kedvenc a gombás rétes!
64. vereskati (válaszként erre: 63. - Kattyus)
2009. febr. 27. 08:03
Ok. Nálunk ma lesz zöldségesen:)) Amúgy ha beütöd a Google-ba sok recept ötletet találsz.
63. kattyus (válaszként erre: 62. - Vereskati)
2009. febr. 26. 20:17
A jövő héten bekukkantok a bioboltba::)
62. vereskati (válaszként erre: 61. - Kattyus)
2009. febr. 25. 17:13
Hát a boltban! Nálunk a Reálban is van, de bioboltban biztosan kapható:)))))
61. kattyus (válaszként erre: 60. - Vereskati)
2009. febr. 25. 14:51
Aztán hol veszed testvérkém a kuszkuszt?
60. vereskati (válaszként erre: 59. - Kattyus)
2009. febr. 24. 06:47
Hát a kuszkusz az durumbúza dara. Lehet édesen is készíteni, de általában köretnek szoktuk. Le kell forrázni, lefedni, hogy jól megszívja magát, és aztán azzal kevered össze amivel akarod. A tejbekuszkuszt úgy csinálom: 15 dkg kuszkusz, 2,5 dl tej, vaníliáscukor, porcukor, ôrölt fahéj, tejszín kell hozzá. A forró tejbe belekeverem a kuszkuszt, a vaníliás cukrot, és újra felforralom. Lehúzom a tûzrôl és teszek bele jó sok mazsolát, de bármilyen aszalt gyümi jó bele. A múltkor sárgadinnyéset csináltam, hát az naggggggyon finom volt. Belekeverem a porcukrot és a fahéjat, lefedve állni hagyom. Szépet felszívja a tejet. Közben tejszínt verek fel keményre, s a már langyosra hûlt kuszkuszba keverem.
59. kattyus (válaszként erre: 58. - Vereskati)
2009. febr. 23. 20:09
Azmiaz?
2009. febr. 23. 14:42
no és a tejbe kuszkusz?
2009. febr. 21. 21:30
Tejbegríz, tejberizs, amit gyümölccsel variálok.
2009. febr. 21. 08:41
Én a darálthúst (általában pulykát) mindig nagyobb tételben veszem. Összegyúrom fasírtnak és pogácsáknak elkészítve lefagyasztom. Bármikor elôvehetô feltét, "hamburgernek" is megfelel, váratlan vendégnek is jut belôle, fôzelékekre, de még akár sült krumpli mellé is adható.
55. a9338a7669 (válaszként erre: 54. - Kriszti40)
2009. febr. 20. 09:04
A héten pont ettem mindkettőt, csak én nem egy napon :) Tényleg nagyon finomak!
2009. febr. 20. 09:03
Ma semmi, holnapra viszont: tejszínes karfiol leves, és egy kis csirkés, baconos, tejszínes tészta. Kicsit sok a tejszín, de bánom is én:)Isteni mindkettő.
53. kattyus (válaszként erre: 49. - K.tünde78)
2009. febr. 20. 08:55
Tényleg! Frankfurti leves már nagyon régen volt.
2009. febr. 20. 07:50
Nálunk sok a főzelékféle. A család is szereti és pl. egy jó paradicsomos krumplifőzelékhez sem kell sok minden.
51. manduli (válaszként erre: 39. - Setna)
2009. febr. 19. 21:44
Én is nagyon szeretem a lecsót!!
50. Indián lány (válaszként erre: 49. - K.tünde78)
2009. febr. 19. 19:22
Nálunk is hurka,kolbász,füstölt szalonna savanyú káposztán megsütve a mai vacsi és a holnapi reggeli.
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook