Távkapcsolatban élők fóruma (beszélgetés)
Wááá,akkor neked sem egyszerű!Én egy telefongyárban gályázom! :S
Elfogyott basszus...de még mindig nem mentem el!De most elszívok egy cigit,lezuhiok,és lelécelek!Csak ne lennék ilyen lusta :))))
webáruház, adminisztráció, papírmunka, gép előtt ülés, főbohóckodás....:)
má' elfogyott a pézed a telóró?
hinnye, sms bajnok....:DD
sipirc kártyát venni....:P
Szevaaa!Aludnom kéne még egy kicsit,de el kell másznom egy feltöltőkártyáért,mert nem tudok sms-t küldeni az édesemnek! :)))
Mit dolgozol amúgy???
sziiiija te démoni nő....:)
megvagyok, dolgozok....:(
látom te már kialudtad magad, vagy mégsem?
Szia!Sajna nem lehet!Alkoholszonda is van a portánál ahogy bemegyek!Különben lehet,hogy ecce kécce benyetem vóna! :DD
hogy vagy?
há támogasd meg magad mindkét iránybúú...
jobb lábodba, bal lábodba 1-1 feles, nemámcsakúgy képzeletbelileg...
dicsak, én monnyam meg?
:DD
:DDD Őszintén örülök,hogy vannak még rajtam kívül,ilyen pihent emberek mint Én!!!
Morekám!!Az erő is,meg az a feles,amit képzeletben benyomok,minden nap,mikor a krimó előtt elmegyek!:)))
dzsízösz.....:O
"mé' kellett ezt viróg?" :D
az erő legyen veled jányom....:)
Még szép,hogy nem vagyunk hason szőrösek!:))
Mindjárt mennem kell melózni wáááááh!:S
;)
hasonszőrűek vagyunk akkor....:P
csak éppen hason nem szőrösek....:D
igen, megkövezem magam, egy közel két órás skype beszélgetés majdnem 5 euro volt, tehát nincs ingyen természetesen...
csak nekem ez ingyen-t jelent...
én is haragszom néha a világra!:(
Reméljük,hogy mielőbb rajt leszel!
tudom milyen!sokszor átnyúlnék a gépen érte!:DD
hát én is remélem, köszi...
én nem is a pénzre haragszom, hanem a kicseszett országra...teljesen ellehetetlenítették a helyzetet...
maradhatott volna minden a régiben, dolgozhatott volna továbbra is azért a szaros havi fizetésért, amiből csak eléldegéltünk...mint vízen a buborék...
de így döntöttünk hogy ezt a szekeret fogjuk most tolni...nem bánom csak mehessek már én is...
na ezé' van az hogy lassan má' bezombulok....:DDD
Hogy van ingyen az internet? Munkahelyről nem lehet, az egyéb internetcsatlakozásért meg jócskán fizetni kell...
Mi telefonozunk, mobilról vezetékesre 0,12 EU egy perc.
Óóó istenem,ez a rohadt pénz!Fene megette!:((
Remélem sikerül nektek minden!Nekem is majdnem a szívem szakadt meg,mikor felszálltam a vonatra,ő meg küldözgette a puszikat! :)))
Komolyan haladunk...máár 5 ft-os!szupeeeer!:D
ha nekem szólt akkor meg igen, csak ritkán...:)
az első hónapban úgyis rájössz amikor csengetni kell a zsetont a tel.számlára...:S
beosztással él a magyar...mi legalábbis...
az enyém elhajózott....:((
nem tudja elhúzni a nótámat....:DD
kell a mani ( persze kinek nem ), talán év vége felé nekem is sikerül felszállnom a ladikjára....addig ki kell bírnom valahogy....
de ez az 5 ft-os duma tetszett....:DDD
Nagyon dúúúl!Imádom őt!
Nem tudok még semmi érdemlegeset,mivel éjjel nappal melózom!
Hogy meddig leszek megvadulva?Mindig egy állat vagyok! :DD
Tegnap meg még jobban az voltam!Az anyám azt mondta:mi a f*nak neked állandóan izomkolosszus??Nem ér a bőrük 5 ft-ot!(azóta,mióta kivonták a forgalomból a 2 forintost,megdrágultak a faszijaim bőrének ára)tehát már 5 ft-ot ér a babám!:))) nnah,ez hogy jutott eszembe?Kihozta belőlem az állatot!
nálad mizu?miért hegedülsz egyedül?
jáááááááááj.....:))akkor dúl a lámúr....;)
mikor lesz a következő? azt sem tudod?
csak azé' hogy meddig leszel még megvadulva....:)
akkor könnyebben kijön belőled az "állat"....:DD
Huu,ne is mondd!Erről nem nyilatkozom már,mert Hoxa írt,hogy ne OFF-oljunk! :))
Megállt az élet,azt látom!De miért?
Még friss a kapcsolat,még nem tudok semmi konkrétat!Most volt az első tali,pénteken!:))