Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Tanuló vezetők, friss jogsisok gyertek csevegni! fórum

Tanuló vezetők, friss jogsisok gyertek csevegni! (beszélgetés)

2256. Amina1980
2009. dec. 25. 15:47
Valaki tanul Szolnokon Szokola Józsefnél?
2255. Amina1980
2009. dec. 25. 15:47
Boldog karácsonyt!
2009. dec. 25. 15:35
boldog karácsonyt mindenkinek
2009. dec. 24. 01:17

Hali mindenkinek!

Még élek, csak karácsonyi hajtás volt. Ünnepek alatt visszaolvasok és reagálok és mesélek....

Addig is Boldog Karácsonyt mindenkinek!

2009. dec. 23. 22:38

Sziasztok!

Vagyok néha én is, de sajnos nincs időm ide ülni a gép elé. Eléggé el vagyok kapva a napokban, de gondolom mindenki igy van ezzel az ünnepek előtt. Voltam vezetni esőbe,hóba kétszer is. Csúszott nagyon. De amennyire féltem tőle olyan jól ment. :-) A fő hibáim amik mostanában voltak, hogy néha rámentem a záró vonalakra , meg nem tartottam be a sebességet, az most mind jó volt a hónak köszönhetően. A felfestések nem látszottak, és lassan lehetett menni amúgy is. Sosem léptem túl.. :-) Szóval az elmúlt pár óra elég jól ment. Remélem januárban már tényleg eljutok a vizsgáig és nem kell már sok órát vennem....

"Kamrátokba finomat, házatokba békét, szívetekbe a szeretet áldott csendességét.

A tervhez szerencsét, munkához kedvet, minden földi jót és egészséget Nektek!"

Boldog Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!

2009. dec. 22. 15:41
Igen, ahogy irtad Atlantisz. Fő a féktávolság, és az éberség. De látom mindenki eltünőben, a nagy készülődés elveszi az ídőt. Kellemes Ünnepeket!
2250. katus3 (válaszként erre: 2249. - Atlantisz26)
2009. dec. 22. 15:17

Szia!

Ha lehetne,mi is halat ennénk hallal egész évben. Minden formában szeretjük.

Ma én is vezettem egy kicsit,elmentem a Tescoba,de csak itt helyben. Még hiányzott néhány tábla csoki,meg pótolni kellett az elfogyott szaloncukrot.:-P Olyan jó,hogy ezek az utak már semmi nehézséget nem okoznak.Jaj,még most sem akarom elhinni,hogy vezetek.:-)

Jó hogy elmész a prémiumért! Én is elmennék,még ha négykézláb kellene másznom odáig,akkor is. :-) Csak nekem senki sem ad.:-( Szóval komolyra véve,menj el,aztán ha nem vagy jól,lelépsz. Jó bulizást!

2009. dec. 22. 15:08

Szia!

Kérdésedre válaszolva a Jézuska egy digitális képkeretet és egy baglyot hozott (gyűjtöm ugyanis a baglyokat, pár hónapja éppen nagypapám temetésének napján képzeld/képzeljétek beszállt hozzánk egy bagoly, én ezt vmiféle jelnek tekintettem, pedig annyira nem hiszek az ilyesmiben).

Imádom a halat, de nálunk karácsonykor nem jellemző, hogy azt ennénk, pedig hát Szegeden evidens lenne (viszont általában évközben jócskán bepótoljuk :)). Biztosan finom lakoma lesz belőle, ráadásul ponty, levesnek szerintem az a legjobb (a harcsának van egy mellékíze, azt nem nagyon bírom).

Ma vezettem egy kicsit, szerintem nálunk ma kevésbé csúszósak az utak, mint mondjuk szombaton voltak, pedig nagyon féltem ettől a reggeli ónos esőtől. Viszont a kocsi olyan koszos lett ma reggelre, hogy szégyelltem magam, amikor beszálltam. :) Gondolom a többi kocsi rácsapta a latyakot.

Bementem a munkahelyemre, de rosszul lettem, úgyhogy hazahozattam magam (kocsi meg ottmaradt :(). Most jobban vagyok, este lehet, hogy még visszanézek, aztán ha érzek elég erőt, akkor hazavezetek, majd meglátom. Muszáj lenne visszamennem a fogadásra, még a végén kiosztják "az év dolgozója" díjat, és nem leszek ott, hogy átvegyem. :) Viccet félretéve, kapunk prémiumot, és hát csak át kellene venni a jól megérdemelt jutalmat. :)

Na most a végén újra elszégyellem magam. Munkából hazajövök, de azért a prémiumért visszamegyek. :)

2248. katus3 (válaszként erre: 2247. - Atlantisz26)
2009. dec. 22. 09:50

Szia!

Én tegnap nem vezettem,de őszintén szólva nem is hiányzott ilyen időben.

Na akkor mesélj! Mit kaptál a Jézuskától?

Férjem kivégezte a halat,halászlé lesz és rántott hal,meg füstölt sajtos-szezámmagos rántott karaj.(Ez már nem a pontyból.:-) )

Megírom privire,mit vegyél megfázásra.

2009. dec. 22. 07:30

Sziasztok!

Katus3: Nagyon ügyes vagy és örülök, hogy Te is épségben hazaértél.

Vicces volt a sztorid a hallal. :) Sikerült végül kivégezni? Mi lesz belőle?

Szombaton vezettem utoljára egy picit, elmentünk megvenni a fát, sőt már fel is díszítettem, mert a barátommal tegnap karácsonyoztunk, mivel szenteste külön leszünk.

Az egyetlen dolog, ami elveszi a kedvem a karácsonytól, hogy csütörtök óta beteg vagyok, ma először végre nincs bedugulva az orrom, már azt hittem megőrülök, annyira zavart, hogy csak a számon kapok levegőt.

Dolgozni sem voltam, de ma be kellene mennem, évzáró fogadás lesz, de ez az időjárás szörnyű. Azt hittem, hogy minden természeti "csapás" megvolt, hát nem. Ónos esőre nem számítottam, ma úgy tűnik, hogy kipróbálhatom ezt is. Aki ma már vezetett, attól kérdem, csúsznak nagyon az utak?

Aki most tanul vezetni, hogy bírja ezt az időjárást? Vezettetek hóban, fagyban is?

2246. katus3
2009. dec. 18. 15:02
Sziasztok! Hazaértem egyben,pedig volt hó,jég,olyan aki le akart tolni,de sikerült.:-) Ja és egyben van a kocsi. A hallal viszont befürödtem. Kértem a pasit,hogy nagyon csapja agyon,erre mikor vittem szatyorban,a drága ugrott egyet,kiszakította a szatyrot,és kiugrott a kőre. Pont ott,ahol vagy 20 ember evett. :-P A hal ott ficánkolt,én meg rohantam a pizzáshoz,hogy adjon szatyrot.Mire felvettem,nyakig véres lettem,ahogy csapkodott. Nem baj,este meghal a hal!!!:-)
2009. dec. 18. 07:55

Sziasztok!

katus3: Rájöttem, hogy én is "dísztasakos lány" vagyok, és semmiképpen sem "csomagolós". :) Szabályosan elfáradtam (agyilag és testileg is), mire becsomagoltam az ajándékok nagyját :), pedig a hangulat kedvéért karácsonyi dalokat hallgattam közben. De benne van a dologban, hogy másnapra lebetegedtem, úgyhogy már lehet, hogy bujkált bennem a betegség. Szerintem azért fáztam meg, mert a kocsiba kicipzározott kabátba szállok be, és fagyoskodom, amíg fel nem melegszik a kocsi.

A Jézuska igazán jó volt Hozzátok, kellemes kikapcsolódást az lcd tv-hez. :)

Gondolok Rád ma reggel, ha óvatos leszel, nem lesz gond.

Magic life: először féltem vezetni a csúszós utakon. Mióta jogsim van, már mindenféle természeti "csapás" megvolt, köd, eső, hó. Egyébként ha van téli gumi, lassan megy az ember és nagyobb féktávolságot tart, időben elkezd fékezni, akkor nem lehet gond. Szerencsére egyszer sem csúsztam meg (lekopogom), úgyhogy nem tudom milyen, de nem szeretném kipróbálni. A vezetésnél jóval rosszabb volt a kocsi letakarítása, jégmentesítése, majd meg fagytam közben, és eltartott egy ideig, mire elindulhattam. Ráadásul először elfelejtettem a lámpákat letakarítani, csak a munkahelyemen vettem észre, de azóta sosem felejtem el.

2009. dec. 17. 19:36
Ti mertek vezetni ebben a csúf hóban? Ha igen, vigyázzatok nagyon magatokra!! Fontosak vagytok az emberiség számára!
2243. katus3
2009. dec. 17. 19:35
Reggel megyek vásárolni! Gondoljatok rám! :-)
2242. katus3 (válaszként erre: 2241. - Atlantisz26)
2009. dec. 17. 14:03

Szia! Akkor Te is nagyon ügyes vagy.:-) Viszont halam még nincs,majd holnap megyünk venni. A csomagolást most gyorsan megoldom,vettem dísztasakokat/szatyrokat,mivel kicsi fiam kissé túleleven,és örülök hogy ezekkel is végeztem. :-)

Mi most úgy intéztük,hogy kissé korábban is jöjjön a Jézuska,vettünk egy lcd tv-t.Nem nagyot,de férjemnek ez volt a vágya,így most mi ezt "kaptuk".

2009. dec. 16. 21:02

Kíváncsi leszek holnap hogy megyek be dolgozni, félek, hogy lefagy a hó (vagy már le is fagyott), ahogyan Te is írtad, és az út jégpálya lesz. Ma szép lassan mentem, nem volt semmi gond. Amikor elindultunk bnőmmel a munkahelyemtől, lehet, hogy pár hallgató hülyének nézett, mert nem tudtam rendesen kitolatni, úgyhogy kb. 3 km-rel (na picit azért túloztam) arrébb végül megfordultam. Egy pasi közben folyamatosan nézett, biztos gondolta magában, hogy mekkora marha vagyok. :)

Karácsonyi készülődéssel kapcsolatban, ma becsomagoltam az ajándékok nagy részét (ilyen se volt még, hogy karácsony előtt egy héttel már itt tartok), takarítottam, a lakás díszítése félig meddig megvan, fenyőfát pedig szombaton megyünk venni, remélem maradnak még szépek. A fával kapcsolatban mindig konkrét elképzelésem van, én is úgy vagyok vele, hogy amíg nem látok olyat, amilyet akarok, addig nem veszek, úgyhogy velem mindenki utál fát vásárolni :).

A Jézuska nálunk tavaly járt utoljára :), azóta nem láttam, bár lehet akkor jött, amikor nem voltam itthon. :) De ha Neked már vitt valamit, akkor vagy nagyon jó voltál, vagy én voltam nagyon rossz, és ezért maradtam ki. :(

Lehet, hogy 23-án kocsival megyek egészen Orosházáig (innen 53 km), ott ünnepeljük a karácsonyt. Úgy volt, hogy nővéremékkel egy kocsival megyünk, de nagyon úgy néz ki, hogy nem fognak beférni az ajándékok, úgyhogy most ez a terv. Ez lesz életem első hosszabb vezetése, remélem menni fog. Majd gondoljatok rám.

2240. katus3
2009. dec. 16. 19:45

Szia! Mégsem vezettem ma.Mire kocsihoz jutottam volna,úgy lefagyott,hogy azt mondta a férjem,most inkább majs ő elvisz. Nem is bánom.

Díszítés,nagytakarítás készen van,karácsonyi ajándékok nagy része is megvan,és sikerült vennünk hosszú tűlevelű febyőt is,2 méter magas. Nem volt egyszerű,mert alig lehet ilyet kapni. Te hol tartasz? Ja és nálunk már a Jézuska is járt bibí! :-P

2009. dec. 16. 18:02
Mindenki nagyon el van veszve. Csak nem karácsonyra készülődtök? :) Ki hogy áll a díszítéssel, vásárlással, fenyőfával stb.?
2009. dec. 16. 11:26
Katus3: megértelek, én is éppen mára beszéltem meg egy barátnőmmel, hogy elmegyünk egy bevásárlókörútra kocsival, hát parázom rendesen. Sikerült beérnem, nem csúsztam meg, de azóta is csak esik és esik a hó, úgyhogy nem tudom mi lesz.
2237. katus3
2009. dec. 16. 08:21

Szia!

Nálunk is leesett az első hó ma reggelre. Nagy volt a szám,hogy majd én vezetek hóban is,most viszont kicsit aggódom. Este mennem kell anyuékhoz,hát mit mondjak,nem vagyok nyugodt. :-) Majd megírom mi volt. :-)

2009. dec. 15. 19:14

Sziasztok lányok?

Kivel mi újság van? Leesett a hó. :-) Legalábbis nálunk. Hogy megy a hóba vezetés???? :-) Akinek van jogsija attól is kérdem, meg akinek még nincs attól is. ÉN hétfőn reggel voltam vezetni, utána kezdett csak el esni nagyon mikor már itthon voltam. Megúsztam. :-) Holnap reggel megyek, nem tudom mi várható. Mindenesetre a járda az csúszik rendesen. Voltunk sétálni a kislánnyal, még jó hogy a babakocsiba tudtam kapaszkodni. :-) Gyalog némely helyen életveszély volt hogy nem volt letakarítva.... Nagyon hideg van, jaj de utálom ezt az időt. Sosem jön a tavasz... :-)

Puszi mindenkinek!!!

2009. dec. 14. 11:54

Sziasztok!

Jelentem, egyre jobban megy a vezetés (na azért lekopogom). Kevésbé félek, de azért még egy picit igen, de magabiztosabb vagyok, mint az elején. Mostmár a forgalmasabb körutakra is kimerészkedem. Végre úgy alakult, hogy anyukám (aki sokat vezet és szerintem jól) is beült mellém, és véleményezett, és szerinte is jól ment. Hülyeségeket az utóbbi pár napban csak ma csináltam. Volt vagy 5 szabad parkolóhely egymás mellett, nekem meg sikerült abba az egybe beállni, amelyiknél volt egy kapu. Úgyhogy tolatgathattam, hogy sikerüljön eggyel arrébb állni.

Persze tényleg sokat jelent, hogy minden nap vezetek, és hogy végül akkor is beültem egyedül, amikor nagyon féltem.

Márcsak annyit kérek a Jézuskától, hogy lyukassza ki minden hülyegyerek feltúrbózott sportautójának kerekét (éljen a béke és a szeretet így karácsonyhoz közeledve :)), mert elég volt gyalog találkoznom tegnap egy ilyennek, szerintem direkt megfélemlített (fékcsikorgás, nagy gáz stb., gondolom Titeket sem kerülnek el az ilyenek).

2009. dec. 13. 20:01

Sziasztok, nem vagyok ám elveszve, csak be vagyok havazva. De pár napon belül -lehet még az este folyamán benézek, visszaolvasok és írok!

Remélem mindenki jól van!

2233. Rosa (válaszként erre: 2232. - Katus3)
2009. dec. 13. 18:56

Szia!Örülök,hogy jobban vagy!Nekem is használt a módszered a múltkor:))

Hűűű,de szép lehet a fenyőd!:))

Mi még nem vettük meg...gyökereset veszünk és tavasszal kiültetjük,van hely a kertben:))))

2232. katus3
2009. dec. 13. 18:42

Sziasztok! Köszönöm,már jobban vagyok.:-) Megint segített az, amit nektek ajánlottam a múltkor.

Ma megint egyedül voltam vásárolni. Megvan a fenyőfánk! Hosszú tűlevelű,több mint 2 méter magas. Nagyon szép.

2009. dec. 13. 16:35

moncsi:

Aakulóban a jogsi. Vezetni nem is sürün fogok...:(

2230. d5e70f9842 (válaszként erre: 2228. - Katus3)
2009. dec. 12. 19:09
Jobbulást Katus!
2229. Rosa (válaszként erre: 2228. - Katus3)
2009. dec. 12. 18:45

Köszi a biztatást:)

Jobbulást kivánok,gyógyuljatok meg hamar!

2228. katus3
2009. dec. 12. 17:22

Sziasztok! Rosa,ne szomorkodj. Gyakorolni kell,és menni fog.Nekem is állandóan gyomorgörcsöm volt az elején,mikor tudtam,hogy vezetni fogok. Tesómnak egy hete lett meg a jogsija, tök ügyes volt,forgalomból mégis rá kellett húznia 10 órát. Neki is azt mondta az oktató,hogy kell a gyakorlás,csak neki a forgalom volt nehezebb.

Berinka! Te is ügyes leszel! Most meg én lettem beteg,elkaptam Öcsitől a nátháját.

2227. Rosa (válaszként erre: 2226. - D5e70f9842)
2009. dec. 12. 15:09
Köszi a biztatást,lassan összeszedem magam..bár most nem örülök,mert az idén már nem biztos,hogy tudok vezetni menni,nincs hely...talán két ünnep között ha dolgozik az oktatóm:((((

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook