Tanuló vezetők, friss jogsisok gyertek csevegni! (beszélgetés)
Sziasztok:)
én is olvaslak Benneteket jó ideje, szerdán kezdem a vezetést, első órám...nagyon várom:)
Köszi:)
Aha,igy már értem...
Mi vettünk egy kis dudukát,/polski fiatot/ 50-ért,de még önállóan nem vezettem..kezdésnek jó lesz..
Ami késik nem múlik:)
Még novemberben kezdtem a rutint...és jövő héten folytatom.
Katus, engem nem zavart a zene, najó, előfordult,hogy igen, de nem a zenével volt baj akkor sem, hanem inkább velem.Bár egy ilyen oktatótól én is kiborultam volna az tuti :P
Rosa, Téged szerintem nem ismerlek még, :*
Szasza, az nagyon jó lesz :D Barátnőmnek hasonló tapétája van, és olyan kis kellemes!
Berinka!!
NAGY-NAGY-NAGY-NAGY-NAGY GRATULA NEKED A JOGSIHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi azóta nem beszéltünk,nagyon ügyi vagy!
Mért irod,hogy csúnya az autótok,szerintem gyönyörű!!!
Milyen tipus is?
Sziasztok!:)
Én is visszatérek hozzátok,sokáig nem vezettem,szóval jól el vagyok maradva...de hiába,reggeltől estig dolgoztam,este háztartás,gyerekek...szóval nincs még rutin vizsgám se!
De jövő héten ujra neki rugazkodok...
Azért olvasgattalak titeket időnként,köszönöm,hogy hiányoltatok!:))
Sziasztok!
Ametiszt! Én szoktam zenét hallgatni,ha egyedül megyek,akkor hangosan is.
Barátnőm mikor vezetni tanult,akkor az oktatója beült mellé törökülésben,előkapta a kottáit és szájharmonikával zenét komponált! A szegény tanuló meg ott ült mellette,és azt sem tudta,mit csináljon.:-( Hamar otthagyta.
Sziasztok lányok!
Látom folyik az élet itt a fórumon de jó. :-) Megérem visszaolvasni.
Excica: Szerintem is hallgass a többiekre és menj el vizsgázni. Persze a felajánlott pótórákat fogadd el és vezesd le, aztán próbáld meg. Nem járhatsz oda a végtelenségig. CSak kicsit bízz magadban menni fog. Nagyon sok órád van már!
Amúgy nekem is az irodában kellett befizetnem az össze pót órámat, nem hiszem hogy az Oktató zsebébe menne. Legalábbis itt nálunk nem.
SzaszaBaba: Szerintem nem a cipő miatt van ez amit írtál. Akármibe lehetsz, még az idegesség meg a merevség. ÉN is igy vagyok még most is, pedig már kissé kezdem megszokni. De félek sokszor hogy begörcsöl a lábfejem aztán mit csinálok. Próbáltam magassarkúba, edző cipőbe, de akkor is beáll egy idő után. Majd hozzászokunk. Mezitláb meg zokniba szerintem sem tanácsos, eszembe sem jutna. EGyetértek apukáddal hogy veszélye. Majd ha már úgy vezetünk mit Alonso. :-)
Katus: Örülök hogy megmarad az autótok!!!! :-) Nagy megkönnyebbülés. Azért csak a megszokott az ember szívéhez nő.
Nálunk képzeljétek hogy festő van péntek óta, az egész lakást festetjük. Talán holnapra végez. Addig anyukámnál tanyázunk a gyerekekkel, vagyis Ők ott vannak, én meg csak aludni megyek este. Ne tudjátok meg mi van itt... világ vége. Sosem lesz rend.. :-(
Hát én úgy tudom igen.. Nálunk így volt. Az oktatónak kellett fizetni a plusz óra árát, de ha neked a suliban kell akkor passz, ott lehet máshogy van! :)
A lábfájásom meg remélem nem lesz állandó.. Sajnos már mikor tanultam is így volt, pedig az másik autó volt :S Szerencsétlen vagyok! :)
Húhú ,de lemaradtam :)Katus, örülök, ha örülsz az autóka miatt. :)
Szasza, nekem akkor fájdult meg a lábam,mikor először mentünk országúti vezetésre és két órán át tartottam a lábam, na az durva volt. De már kezdi megszokni szerencsére.
Cica, szerintem már tudod a dolgokat, csak lélekben kéne összeszedned magad. Bár most már a vizsga sem olyan olcsó, mint anno :S. Te érzed, bízz magadban, ne kapkodj :)Menni fog!
Tényleg nem jó mezit láb vezetni,én próbáltam nyáron. A pedálok nagyon nyomják a talpadat,hidd el. :-) Nekem a sportcipő a legkényelmesebb, nyáron pedig egy lapos talpú papucsom volt. Szerintem nem a cipő a bibi,hanem hogy feszíted a lábad.Próbáld lazán.
Hát azért ünnepi hangulatom nincs,mert azt én is belátom hogy a mi kocsinkra tényleg kell megint költeni,meg jó lenne egy fiatalabb,de közben kiderült,hogy az a szuper autó mégsem olyan mint amiről szó volt,sőt,nagyon is ronda kocsi,meg lehet hogy mégsem annyi az ára.:-P Tény hogy nincs agyonvágva,meg kevés benne a km,de szörnyű csúnya. (A lelkem kicsit azért megnyugodott.)
Nah Katus akkor lehet ünnepelni :D Excica! Szerintem se vegyél többet, próbáld meg! A plusz órák árai mind az oktatód zsebébe mennek, lehet erre hajt? :S
Amúgy nem szedek semmit, a lábam menetközben is oldalra van támasztva, de ha nincs akkor is fáj szóval nem tudom. :( Próbáltam több cipőben de mindegyikben ilyen.. Még kipróbáljuk majd azt h az ülést magasabbra vesszük, mert lehet túl mélyen van, de ha ez sem segít akkor passz.. Apa nem engedi h mezit láb vagy zokniban próbáljam meg mert szerinte úgy nem lehet és veszélyes is.. Csak tudnám miért '-.- Pedig lehet ha nem fogná a cipő a lábam akkor nem fájna..
Én nem vagyok híve ezeknek a csodaszereknek. :-P
excica,mikor vizsgázol?
Lányok,úgy néz ki,marad a régi autónk!