Tanuló vezetők, friss jogsisok gyertek csevegni! (beszélgetés)
hehe:) ezt de szeretném látni:))
Nálam ha visszaklattyan, akkor nemigazán foglalkozom vele, én már jeleztem:)) Aztán jön szépen csöndben: a "nem irányjelzőzünk?"
Hát a sebességet én se fogom szeretni:) Bár a sükösdi út után (teli kamionnal) a városban többször is rám szólt, hogy nem 60 az 50:)
én ültem már párszor más tanuló mögött. általában értem jön az előző tanuló és én megyek a következőért... aztán valamelyiknél biztos hátul ülök. van, aki tök profi, da a mai csajnak szerintem ez volt az első forgalmi órája, mert nagyon nehezen ment neki. legalábbis nekem valami ilyesmi lehetett az első órám.
az irányjelzővel én is szoktam kínlódni. ami a totális katasztrófa az az, amikor kikapcsol kanyar közben és én jobb (!) kézzel kormányon keresztül benyúlok és újra bekapcsolom. na ettől még a Feri is kiakad :o
De a + 10. óra már vizsgaóra! Csak kötekedj, és igyekezzünk, hogy ne majd + 30. legyen a vizsgaóra:))
Egyébként nagyon szeretnék vagy valaki másik tanuló mögé beülni, vagy egy másik oktató mellé:) Annyira, de annyira nincs viszonyítási alapom, és ez engem borzasztóan zavar, hogy csak egy ember véleményét hallom, az meg azt mond, amit akar:)
20 éve a másik oldalon ülök, nézem a férjem, ahogy teljesen nyugisan, óvatosan vezet, kivülről nézve magam, én meg kapkodok összevissza, mint az eszement:)) A rémálmom, hogy az irányjelző a visszajelzésnél beakad, és elkezdem pánikszerűen "visszacsinálni", amiből persze egy totális káosz lesz:) Csináltam ilyet az elején, nem volt nagyon ideges az oktató, ááááá..:))
Heti szinten járunk pl. Sükösd felé, de most a kormány mögött ülve, mintha minden vadidegen lett volna:)
Ezt a kötelező órákat nálunk úgy számolják, hogy 29 a kötelező, a 30. a vizsga. Tehát amikor mész a 30.-ra, az már a + 1. lesz.
Illetve, ha a 30 kötelezőn felül veszel még mondjuk 10-et, akkor az csak 9 lesz, mert a 10. a vizsga.
Hát úgy, hogy jan. utolsó, vagy febr. első napjaira fog kapni időpontot, az még majdnem 3 hét, és heti 3-4x 1 órát megyünk meg. Ha már teljesen önálló lennék, akkor is csak ilyen időpont lenne, és valószínűleg fölöslegesen kellene plusz órákat vetetnie, csak azért, hogy ne essek ki a gyakorlatból.
Akkor már inkább kérje meg most, és tudom, hogy még kb 8-10 óra biztosan lesz.
Én biciklis fejjel gondolkodom, az sem sokkal jobb:))
A múltkor nekem is volt ilyen helyzetem, mondta is, hogy kb 4x tudott volna kihajtani, mire én kimerészkedtem:))
én nem értem... amíg kicsit is bele kell szólnia, addig hogy készülhet a tanuló vizsgára? hiszen nem megy önállóan.
nekem problémát okoz még mindig, hogy gyalogos fejjel gondolkodok... pl ki kellene hajtani a főútra, a kocsik csak jönnek-jönnek én meg állok és várok... és simán ki tudnék kanyarodni, de ugye nem indulok el, mert az van bennem, hogy gyorsan ideér és nem férek be elé...
nem, a monostori úti kereszteződésben romlott el. én a szabadság utcán mentem, és hát ugye nem nekem volt elsőbbségem így :o
nekem péntek és jövő héten kedd, péntek az előrejelzés :D és azzal túl is leszek a kötelezőkön. kedden lesz meg a 30. órám.
Ma voltam a 34.-en. És igen, úgy értem, már mindent rámhagy, mindent egyedül találok (vagy legalábbis próbálom) ki, csak akkor szól előre, ha már nagyon kéne valamit csinálnom, de mégsem csinálom, na azért bőven vannak még ilyen helyzetek:)
Ha minden igaz, holnapra lesz egy vizsgaidőpontom:)
Te hányadik óránál tartasz?
azt hogy érted, hogy nem mond semmit? arra gondolsz, hogy nem mondja, hogy 1be, index, stb.?
én is kivagyok. :(
a 23-i vizsgámat lemondta... 30-án megyek (állítólag). Így természetesen az óráimat is. :( holnap talán megyek.
a váltásba bele fogsz jönni, hidd el!
hány órád van még a kötelezőből?
Jaj, sajnálom :( Mi ma kimentünk Süködre, arrafelé sok elrontanivaló nem volt :) A Déry kertnél nem volt jó a lámpa? Az pedig akkor is borzalmas hely, ha működik:) Mi már kb az 5. órától folyamatosan csak a vizsgaútvonalakon megyünk, és nagyon rossz, hogy gyakorlatilag már semmit nem mond előre, hanem csak azt, hogy merre menjek. A részleteket meg oldjam meg:)
Én már holnap megyek megint, de azután keddig szünet.
jajj, szörnyű volt... többször lefulladtam, nem tudtam mit kezdeni azzal, hogy rossz a kereszteződésben a lámpa, nem vettem észre a motorost, nem adtam elsőbbséget...
és mint kiderült, egyszerűen képtelen vagyok 2-esből 1-be visszaváltani :o ez mindig 3asba ment, és nem értem miért :o vagyis értem, de figyeltem rá, és mégis...
ráadásul ma nem is voltunk parkolni, pedig legutóbb ezt mondta :/ megcsináltunk 2x egy eddig nem bejárt vizsgaútvonalat... ahogy nézem, most már ez is cél, hogy minden órán 1-1et végigjárjunk.
péntek a következő nap.
1. sebességfokozat Indítófokozat: a legnagyobb vonóerőt adja egészen kis sebességgel haladva. Induláskor, lassú menetben és meredek úton használjuk.
2. sebességi fokozat Gyorsítófokozat: nagy vonóerőt ad lassú és közepes sebességgel haladva.....Mind gyorsításra, mind motorfékezésre kiválóan alkalmas. Lassú sűrű forgalomban is használjuk.
3. sebességi fokozat Készenléti fokozat: közepes vonóerőt ad nagy sebességgel haladva. Alkalmas a folyamatos haladásra nagy forgalomban bizonytalan helyzetekben, mert nagyobb gyorsítást és motorfékezést tesz lehetővé mint a magasabb sebességi fokozatok, de tüzelőanyag-felhasználás szempontjából rosszabb.
4. 5. 6. sebességi fokozat (a váltó típusától függően) A folyamatos haladás fokozatai. Kis vonóerőt ad nagy sebességgel haladva. Ezekben a fokozatokban a legkedvezőbb a fogyasztás.
neten találtam
ezért írtam, hogy a hangja (is) fog segíteni, hiszen itt többen-többféle sebességhatárt is írtak. mikozben az sem mindegy mekkora forgalomban haladsz (vagy éppen araszolsz), lejtőn mész-e vagy éppen emelkedőn. :)
sztem 50nél még nem kell 5os
én 5ben max. a pályán megyek, vagy autóúton, ahol legalább 90el lehet menni.
50nél még sokszor a 3as is elég, max. 4es.
"rendszeresen hirtelen, blokkolva fékez (a lassulást nem érzékeli), képtelen egyenletes lassításra"
jáj, ez vagyok én :o :D
pl arról volt szó, ha behúzom a kéziféket, kész a feladat... azaz ha parkolásnál lerögzítem a kocsit, nincs lehetőségem javítani, és ha nincs vonalon belül, akkor bukás.
a tolatás... igen... ezt belémsulykolta a Feri, hogy mindig arra nézünk, amerre megyünk.
a forgolódás miatt meg szólt, hogy azon még dolgoznom kell :D
Igen, ez igaz, akár a rutinpályáról is indulhatsz lámpával. Nagyon ugranak még a nem elég látványos körültekintésekre, meg tolatásnál a hátranézésre is. Ismeritek a konkrét azonnali bukásokat?
Eléggé durva:)
Akkor kérdezz rá, ha ezt még tavaly mondta, mert most jan. 1-től bukás. Nagyon ugranak a nem elég látványos körültekintésekre, meg tolatásnál a hátranézésre is. Ismeritek a konkrét azonnali bukásokat?
Eléggé durva:)
Biztosan autófüggő is:) De nálam is úgy értendő, hogy 50-nél csak a városon kívül rakjuk 5-ösbe, hiszen városon belül sokszor kell lassítani.
És azt pl. tudtátok, hogy a forgalmi vizsga követelmények is szigorodtak? Pl. azonnali bukás már, ha a városhatárnál nem kapcsolod föl a lámpát, ez eddig csak strigula volt. :(