Szülés után újra csinosan (beszélgetés)
Sziasztok,
Boldog új évet mindenkinek. Látom már elég aktív mindenki. :-)))
Őszinte leszek veletek, én az ünnepek alatt abszolút nem diétáztam :-(( Ráadásul jó betegek is vagyunk. Bencikének hörghurutja van, én meg bekaptam valami jó kis megfázást, még elég szarul vagyok, ráadásul szombaton begyulladt a fülem is, szóval az év vége érdekesre sikeredett.
Megpróbálom összekapni magam, aztán újra neki veselkedek a diétának. A tornát akkor kezdem el, ha már nem leszek beteg.
szia Panna. Én kicsim is hajnal óta fent volt, pontosan fél 4 és negyed 6 között hol felkelt hol aludt, elvittük a nagylányt az oviba na a kocsiban elaludt, azóta is alszik.
Szóval megint kipihent vagyok. Én ma tervezek baba-mama tornát, szerencsére mára házimunka minimális.
Reggelim 2 tk. piritós sajttal, paprikával és egy kávé.
Sziasztok!
HAjrá mindenkinek! Én kicsi kincsem hajnal óta foglalkoztat... most is sikeresen kitörölte, amit írtam, nyöszörög, stb. kiváncsi vagyok, hagyja-e, hogy tornázzak ma. Remélem igen:)
Lehet, hogy megkínzom a mérleget, de szinte kizárt, hogy közzé tegyem az eredményt:D Majd ha lement belőle sok:D
Sok sikert hozzá!!!
Nekem az nem jött be. Póbáltam már én is mindent. :(
Sziasztok ismét:)
sikerült ráülnöm a szobabicóra és 20 percet tekerni:) Minden kezdet nehéz...:)
Köszi:-) Egyszer már sikerült szülés után 7kg-tól megszabadulni, csak mostanában hiányzott a kezdő löket. Talán a tavasz közeledte, és hogy nem fogunk ennyit itthon ülni (és ugye fel kell öltözni normálisan...)segít.
Holnaptól kezdődik az ovi (reggel én viszem kislányomat a picurral), remélem lesz időm napközben is tanulni, mert este elkezdtem tételeket átdolgozni, na de akkor már nem fog az agyam hogy meg is jegyezzem amit olvasok...
sajnálni nem kell, én döntöttem úgy hogy megcsinálom ezt a sulit:-)
Jaj, vigyázz magadra!
Könnyű mondani, de egyél egészségesen, ne fogyizz. A tej miatt. A tej akkor is tökéletes lesz, ha nem eszel egy csomó édességet, hanem sok gyümit, sovány húsokat, leveseket, TK kenyeret. Ja és sok folyadék. Ezt magamnak is mondom, mert nagyon keveset iszok.
B.Ú.É.K.
Új év - új remények....:)
Sziasztok. Kicsit eltüntem, nyilván bűnbe is estem:D
Mit lehet csinálni szoptatás alatt??? Mindenféle fogyókúra méregtelenít? Mert ha igen, akkor gáz... Ja, elkapott egy kis hasmenéses izé, ami mellé izomfájdalom és fejfájás is társul. Így még kevesebb mozgás:S Alig sétáltunk pár száz métert és majd' leszakadt a hátam. Persze kicsikémnek tetszett a séta közben tornázni megálló anyuci, jókat vigyorgott rajtam:)
BUÉK mindenkinek!
Sziasztok!
Nem tudom, nekem így nagyon gáz, mert egyszer legalább eszünk máshol, és az elég ciki, ha én veszem elő a kis tejfölömet. Na, nem tudom, én lehet, hogy kipróbálom azért így, és a hétvégéken nagyon-nagyon visszafogottan eszem.
ma ittam almaecetet vízzel reggeli előtt, hát majdnem kiköptem, borzasztó az íze. megértem, hogy miért etted kapszulában! Nem tudom, hogy meg bírom-e inni minden nap. Minden kaja előtt kell egyébként? remélem hozzászokom!
Lehetne, csak szerintem úgy nincs sok értelme. Szerintem visszahízod hétvégén, amit leadsz hétközben.
A paradicsomot nem lehetne valamivel helyettesíteni, annak jelenleg 800 Ft kilója.
én 3-án gondoltam, szilvszter előtt semmiképp
Örülnék neki, ha együtt csinálnánk!! :)
Szia!
Mikor kezded? Lehet, hogy csatlakoznék. 15 nap, aztán folytatom a számolgatást.
Azt hiszem az, tojás, tejföl, kétszersült-ezek vannak benne túlnyomóan!
Húú, az jó! Ügyes vagy! Kemény kicsit, nem??
:)))Szióka:)
A levelre gondolsz?Az hatásos, 5 nap alatt nekem 2kg ment le.