Szülés után újra csinosan (beszélgetés)
Mi délelőtt farmer nézőben voltunk de végül nem vettem. Biztos velem van a baj de mindegyikkel volt valami bajom:
- vagy nagyon koptatott
- gumis a szára
- Gumis a dereka !! (undormány)
- tök szaggatott
- csípő gatya, az is kilőve
- csőszárú
- amelyik fazonra jó volt (2 db) az meg olyan hosszú volt hogy akár a nyakmba is tekerhetném.
Szóval nem tudom mikor lesz gatyóm, marad a régi ami lötyög rajtam. Amúgy a 38-as nadrág jó volt !! :)))) Apró öröm az ürömben :)
jó reggelt.. :))
na akkor nem is volt komoly kurvulás.. :DD egyébként én is jó kislány voltam tegnap.. :) végül aszalt datolyával "dőzsöltem".. :)) a mérleg rendes is volt velem reggel, de még rendesebbnek kellene lennie... :))) mi még festünk délelőtt, délutánra meg valami családi programot tervezünk.. :) de még fogalmunk nincs, hogy mi legyen.. :)) na de addig majd kitaláljuk.. :)))
Jó reggelt!!! Hogy telt a napotok?
Én 1 pudingot ettem hogy menyugtassam magam :)) Hagytam mára is :)
Este jó sok hagymát tettem a saliba utána bepótoltam a hiányzó folyadékmennyiséget :)) Annyit ittam tőle mint a ló.
Ma szép idő lesz és vár a fűnyírás.
Sziasztok:)
Tényleg jó kurvulni, ha nem lenne jó, most nem próbálnánk megszabadulni a végeredménytől:))) Sajnos igen sok zsír képében materializálódott nálam:(( Képzeljétek, tudok lépcsőn járni:)))
Hogy ez a fogmosás miért nem jut eszembe???? Na majd ma....
Ügyi vagy én majd most fogok főzni, 5.45-kor csörgött az órám ( a kislányom)
ÓÓÓÓ, akkor kurvulni jó! :))
Én is most pont ezt teszem :(( Kicsináltak ma a gyerekeim és úgy döntöttem nem élem túl a napot a kedvenc nasim nélkül. :)
Olyanokat eszünk amit nem igazán kellene :))
Én már ettem 2!!!! szelet müzlit + mogyorót vacsi után... már megkezdtem :))
Nagyon kíváncsivá tettetek.... mit is jelent nálatok pontosan az a kurvulás??? :))
Mi is vettünk végre egy rendes mérleget (az előző mindig túl sokat mutatott)
62kg-nál tartok, 58-val lettem kismama, de 56 az álomhatár :), úgyhogy nálam is van még vissza.
De képzeljétek ma először jött rám egy régi farmer... na persze a legnagyobb, de 2hete még ez sem sikerült :))) so happy :)))
hali:)
Jó, hogy nem fogtok elhagyni, bár az indok nem jó, szóval szerintem nyugodtan érjétek el az ideális/kívánt súlyotokat és beszélgessünk továbbra is:)))
Én lábujjhegyen jegyzem meg, hogy ismét kevesebbet mutatott a mérleg,(mármint a tegnapinál kevesebbet) de amikor másodszor
ráálltam, akkor már nem:D :D :D
Most megyek lábazni.... kíváncsi vagyok, holnap tudok-e lefelé menni a lépcsőn, vagy ágytálazni kell:)))
:))) maradok én is.. :)) rólam sem peregnek olyan gyorsan azok a fránya kilók, ahogy szeretném.. :)) nálunk is jó idő van, délelőtt sikerült kint lennünk 2 órát, jó lenne ha délután is ki tudnánk menni még.. :))
hétvégére én határozottan tervezek kurvulást.. :)))
Én se megyek sehova mert ez a pár kiló naggggyon ragaszkodk hozzám. :(
Nálunk olyan szép idő van VÉGRE, összeszedem a manókat és megyünk is ki.
Félek a hétvégétől, ilynekor jön rám a kurvulás :))
Neked is mondom hogy a holdnaptár szerint 18-ig kedvező napok a fogyókúrának!
Akinek személyi edzője van az ne reklamáljon :))))
Örülök a mínuszoknak....csak így tovább, ügyesek vagytok nagyon!!!!!!
Sziasztok!
Megdöglött a gépem, most rakták össze. Lya, szuper vagy! Morca, te is:) Nehogy itt hagyjatok:)))) Bár látom van utánpótlás:)
Végre megmoccant a dög mérleg.
Ja, a tornánk: három edzésfajtát művel drágám, az egyik a hát+bicepsz+alkar, a másik a mell+tricepsz+váll és a harmadik a láb. Mindegyikhez van has is. Nos nekem simán ment a a felsőtestre szóló, de a lábtól megdöglöttem másnap, majd még jobban harmdnap és még most is érzem...:))))
Most mindent együtt csinálunk, gyúrás után aerob, és este ismét letiltottam magam a kajáról, csak nagyon picit engedek meg magamnak:)