Szülés után újra csinosan (beszélgetés)
Szia,
Hát-hát nekem "egyedi" fogyókúrám van, olyan "nekembejövő:)".
Minden nap megiszok 3X2dl csalánteát, mert az ugye méregtelenítő, javítja az anyagcserét, vértisztító, mindemellett gyulladáscsökkentő is. Emellett még napi egyszer iszom cickafarkfű teát (nagyon keserű). Ezek egyike sem hashajtó, mert nem vagyok az olyan diéták híve. A csalán enyhén vízhajtó, így rengeteget kell innom, de az nem baj. Amúgy eszem rendesen kivéve csokikát :(. Eddig így jutottam el... eddig nem tornáztam, de lehet most nekiállok valaminek... Te milyen módszerrel fogyózol?
szia :)
mit nem adnék a 62kg-ért már.. :))) én most 66-nál toporgok egy ideje.. hogyan "fogyózól"..??? tornázni szoktál..???
Sziasztok!
Nemrégen regisztráltam illetve 2napja kezdtem el fogyókúrázni. Ha nem zavarnék csatlakoznék Hozzátok, talán így kicsit könnyebben tartom a célom.
28 éves vgyok, van két kisfiam. A picikét 7 hónapja szültem. A terhességem 52Kg-al kezdtem és 90kilósan mentem szülni. Tudom durván hangzik, de az első kisfiamnál is ez volt a helyzet. Akkor könnyebben lefogytam, most meg egyhelyben toporgok a 62kilómmal :( Egyszerűen nem akaródzik lejebb menni. Próbálok kitartó lenni. Nektek hogyan sikerült az ilyen kellemetlen kilókkal megküzdeni?
Sziasztok.
Lya, nem csak te vagy, semmi bajom vele, de nem is érdekel:) Különben is, te voltál az első, aki elérte az álomsúlyt.:)))
Ti nem vagytok mostanában álomkórosak? Engem valamikor hétfő környékén szerintem megcsípett egy cecelégy:)))) Lehet, hogy a frontok miatt van... Tegnap már apát is utolérte így beiktattunk egy pihenőnapot:)
Szia!
Az én kislányom jan.2-án született. :)
Én már kb 1,5hónapja tornázom, majdnem minden nap és figyelek arra is mit eszem. Én is szoptatok még és semmit nem ártott neki a mozgás. :)
szia :))
gratula a kisfiadhoz.. :))) hát igen a tejcsi nagy kincs vigyázni is kell rá.. :))) amit tehetsz szerintem a szopis időszakban, hogy egészségesen eszel, a cukros dolgokat mellőzöd amennyire lehet, többször eszel egy nap és inkább kisebb adagokat.. igyál sokat, persze vizet.. :))) és mozgásnak szerintem jó az intenzívebb séta.. :) a szopi is besegít általában a fogyiba, hisz a tejtermeléshez is kell energia.. :))) amikor meg majd már nem szopizik a picur, illetve már nem csak szopizik, szerintem neki lehet állni a komolyabb tornának.. bár szerintem pl pár hasizomgyakorlat naponta nem árthat.. :) a lényeg, hogy ne vidd túlzásba.. :))
mennyit szeretnél leadni..???
Sziasztok anyukák!
Én most regisztráltam és szeretnék kicsit ismerkedni és tanácsokat kérni a tapasztaltabbaktól. Január elsején született a kisfiam, és boldog vagyok, mert még a mai napig anyatejes. Viszont én is vágyom arra, hogy visszakapjam az alakomat. Csak félek, ha mozogni kezdek, az árt a tejemnek.... Figyelek az étkezésre, de mozogni is szeretnék! Van kipróbált módszeretek?
Halihó Csajok!
Mizujs veletek? Fogyi megy? Nálam már nem... Visszament a súlyom az eredeti kerékvágásába, csak még valami izmozás kéne...
47 kilóval, zero erővel feszítek(vagyis feszítenék, ha bírnék):-)
Hát szülés után 50 nappal nem is, de én is már 8 hónapja szültem. Nem ez a legfontosabb dolog, de pl. már nem is szoptatok, így a tejnek sem ártok vele.
Nem RR a példakép, de szeretnék azért újra csinosabb, feszesebb lenni. Meg szerintem itt mindenki. :-)
Amúgy meg fél évvel a szülés után még hivatkozhatok arra, hogy azért van hasam, mert szültem, de amikor a gyerek 3-4 éves, Anyuka meg 100 kiló, akkor az már nem a szülés miatt van.