Szülés után újra csinosan (beszélgetés)
Köszi!
Dorbézoltam én is -nem is kicsit - de úgy látszik kellett is :)
Gratula! ügyes vagy!
Én most azzal is megelégszem hogy nem emelkedett a súlyom a húsvéti dorbézolás ellenére. :)
Gratula!!!
Én akkor is röpködök, ha egy kilótól szabadulok meg. Elhiszem, hogy nagyon boldog vagy!!!
Most jöhet valami hatalmas jutalom.
Remélem azért nem hagysz itt minket!
Képzeljétek..elértem az álomsúlyt...ma a mérleg 60 kilót mutatott. Azóta repkedek a lakásban! Nagyon örülök hogy végre sikerült!!!
Persze folytatom csak nem leszek annyira szigorú magamhoz.
Sziasztok!
Nekünk katasztrofális volt a hétvége. A gyerekek betegek lettek, s tegnapra már én is. Hétfőn mérlegeltem egyet még 90 deka s megvan a -10 kg. Remélem minél hamarabb!!
Milyen jó lett volna együtt nasizni :)) Én még éjjel is betoltam majdnem egy zacsi burgonyaszirmot! :)) Semmit bűntudatom nincs igazából ;)
Kellenek az ilyen zabálós napok is!
Nahát:))
Tegnap Norbim dolgozott, annyi közöm volt a tornához, hogy kitakarítottam a kondiszobát:))))
Volt bűnözés is, bár nem sok:) Jó lenne megtalálni a bölcsek kövét és rájönni, hogy mivel lehet tartani a heti 1 kg mínuszt, legalább 3-4 hónapig:))))
sziasztok.. :))
nekem csak bűnöm van.. :)) de nem bánom egyáltalán.. :)))) én annyit sütizem, amennyit csak bírtam.. :))) na a csokinyusziról nem is beszélve.. :DDD de annyira jól esett.. :DDDD mást viszont nem is nagyon ettem, úgyhogy nem zabáltam össze vissza.. :))) de mától újra fegyelmezetten folytatom a célig.. :DD
Sziasztok!
Megint jó fej volt a mérlegem:) Momentán -12 kg-nál tartok:) Mondjuk messze még az újabb orchidea:))) Jó lenne két számjegyűnek lenni. De sikerülni fog, most ismét elindult a dolog:D
Sziasztok!
Nálunk még nem tudom, mi lesz a menü. Sonka és tojás biztos lesz, de az ebédek még kérdésesek. Mondjuk Norbim hétfőn dolgozik, így biztos anyucimmal hívatom meg magunkat ebédre:) Süti nem lesz az tuti:)) Ma is edzettünk, és még csak nem is kurvultam:)))
Kellemes Húsvétot kívánok én is mindenkinek!:)
Amúgy jó reggelt!
Mi lesz nálatok a húsvéti menü?
Sziasztok!
Lya, ez már kicsit izé.... muszáj röhögnöm a pár deka mínuszodon:)))) Lehet, hogy le kéne vágatni a hajamat???:))))
MI is elég sokat kinn szoktunk lenni, bár ma nem annyira:)