Szülés után újra csinosan (beszélgetés)
sziasztok!
ma keveset leszek, délelőtt megyünk a kicsivel ajándékot nézni.
Én meg szeretnék egy fürdőruhát, mert felvettem a régit, és láss csodát a 2. császár helye ha lefekszek benne, kilátszik:-)
Délután meg 4 gyerekre fogok vigyázni.
Kellemes pénteket és hétvégét!
Sziasztok!
Ne aggódj morca, ez a mérleg nálunk is makacskodik, mert nem akar megmozdulni lejjebb. Mondjuk ennek az is lehet az oka hogy hanyagolom a tornát az utóbbi időben. Annyira meleg van itt a lakásban, hogy képtelen vagyok ugra-bugrálni, úgyhogy csak a napi séták, na meg a gyerekülés+gyerek+csomagok cipekedése a 4.-re napi 4x maradt.Ez a hetem elég zűrös, de a jövő héttől valamit ki fogok találni, hogy el tudjak menni tornázni, vagy konditerembe, ott legalább van légkondi vagy futni....akármit csak mozoghassak, mert így nem jó.
De azért az evésre egyre jobban odafigyelek és már egyre kevésbé esik nehezemre ez az "életmódváltás".
Előtettek meg le a kalappal Csajok, mind olyan ügyik vagytok!!!! :)
Köszi lányok a biztatást:-) Ma meg volt a torna, közel 1 óra, és jól esett:-)Az erőnlétemen van mit javítani.
Morca tegnap én is bicikliztem, kb. két éve nem ültem rajta, most bevezetem, hogy amikor lehet biciklivel megyek gyerkőcért az oviba.
Raktam fel magamról képeket, főleg saját magam motiválására:-)
Lassan ébredeznek a gyermekeim, napközben jövök, addig írjatok!
Én is erre gondoltam...
Szép napot mindenkinek!
én is jelentkeztem:) Talán olvasónak jobb leszek, mint írónak:))) Valahogy nem megy a naplóírás, pedig azt hittem húzóerő lesz.:)
Holdanyónak remélem lesz ereje az én kilóimat is elvinni:))
Panna a digitális nekem is többet mutatott amikor megvettem... de sajnos az a jó ez a védőnőnél a méredzkedésekkor is kiderült.
Morca: hol máshol lenen a napló mint az adatlapomon:-)
Tegnap elővettem porosodó biciklimet, ha az idő kedvez délután azzal megyek kislányomért az oviba.
Sziasztok!
Vettünk digitális, testzsírt is mérő (???) mérleget. A dög... sokkal genyább, mint a mechanikus:)))
Nah, így 104 voltam délelőtt. Messze még a hajnal.....
Viszont nagyon ügyesek voltunk, mert bringával mentünk a mérleget megvenni a szomszéd településre:)
Vigyázz nehogy napszúrást kapj! MI egész délelőtt csavarogtunk, így a mai mozgás séta volt.
Múlt hét óta 1,2 kiló mínusz, hurrá:-)