Szíj Melinda? (beszélgetés)
Kösz, hogy megírtad.
Amúgy neki a kéró nem lenne nagy szám, nem hiszem, hogy Győrből Pestre költözne egy évre, Győrhöz köti a munkája is. A többi meg...
(Én azt hittem, örökbe kap egy kéglit.)
Most őszintén,a többi akkora eresztés?
Kökény a több milliós adósságával?Vagy Tolvai a furcsa kiejtésével,és az állandó "szexi akarok lenni mindenáron,és nyögdécselni"stílusával?
Mindnek volt már szar produkciója.
Mert ezt sugallja a megjelenésével, az ártatlan kis gyufaárus lányka imázsával...
És nem nyomoronc az, aki bocsánatot kér élő adásban a többi társától azért, mert ő is tudja, hogy nem oda való, ahol van, és a nézők szánkozásai miatt másoktól, pontosabban olyanoktól, akik jogosan megérdemelnék a győzelmet, tőlük veszi el a lehetőséget?!
Most minden rosszindulat nélkül kérdezem :)
Ha Melinda megnyeri a megaszart, akkor ugye ő lép fel a következő Kapcsolat koncerten egy világsztár előtt (ha lesz ilyen jövőre), el tudod őt képzelni mondjuk egy Robbie Williams vagy egy Pink előtt fellépőnek? Vagy az Eurovíziós dalfesztiválon? Jó Magyarország amúgy is olyan, amilyen...de nem kéne még ilyen minősíthetetlen előadókkal még jobban rávilágítani kis hazánk nyomorultságára! :)
Ha taktikázik,akkor is jól csinálja.
Ha te tudnád,hogy mennyi mindennel be vagy etetve!
Ahhoz képest, hogy sokan kritizálják, mégis jó "helyen" van.
Nekem tetszik a hangja.
Nem hiszed, hogy ezzel kellene foglalkozni? Dehát te is erre a topicra írogatsz, amelyik ezzel foglalkozik!
Már miért kapcsolnék el? Nekem tetszik a műsor, úgy ahogy van. Csak Melinda nem tetszik. A megasztár nem kimondottan "imádjukszíjmelindát" műsor. Akadnak ott mások is. És lévén, hogy ennek a topicnak a témája Szíj Melinda, nyílván ide írom meg a véleményem. Mi a gond ezzel?
Emlékeztek az előző M-ra: kiakadtam kissé, amikor bemutatták a K. Viktort... Ha vajon senki nem tudja meg, hogy ő és a családja honnan és kicsodának a kicsodája, akkor vajon szavaztak-e volna annyian rá... Akkor Dáviddal nagyon együttéreztem, mert ő viszonylagosan sokkal hátrányosabb helyzetből indult, neki sokkal többet kellett behozni, mint V-nak.
Mert más az, aki már néhány évet járt zeneiskolába, vagy csak éppen énekelgetett...
Már eleve nem egyenlő eséllyel indulnak... Az alaptehetség mondjuk 25 %, többi csomagolás, szimpátia, szerencse, tálalás, családi-baráti-munkahelyi háttér (esetleg nemzetiségé). G-t miért nem mutatták meg félmeztelenül? :DD
Most már kikívánkozik belőlem egy dolog, mert eddig is érlelődött, de most leírom:
Miért írják annyian, hogy Melinda nyomorult élete, stb..???
Negyvenes nő, van munkahelye, perfekt beszéli az angolt. Lakása is van, amit fenntart, eltartja a két gyerekét.
Nem tudom, ez miért nyomorult élet? Nem egy takarítónőről beszélünk (bár az sem nyomorult, lehet, hogy hülye hasonlat, de értitek, mit akarok írni.)
Hány negyvenes nőnek nincs munkája?? Én is több olyat ismerek. Volt közgazdaságis osztályomból akik nem végeztek anno fősulit, azok nagyjából a Nokiában rakják össze a telefonokat éhbérért.
Szóval, nem tudom, hogy egy angolul beszélő külker ügyintéző miért nyomorult (magánélet, szerelmi élet, az más téma, de ott meg bárkinek lehetnek gondjai).
További ajánlott fórumok:
- Dr. Hajnal Melinda, Dr. Medve László vagy Dr. Orosz László?
- Hogy lehet megtisztitani belülről a bőróra szíját?
- Tudnátok segíteni, hogy lehet a rugós karóra szíját megrövidíteni?
- Nagyon boldog vagyok, hogy újra megtaláltam Melindát!
- Valakinek van Pavlov-kengyele ami a jobb fajta, fehér, és nem a szíjas, bőr?Megvenném!