Szíj Melinda? (beszélgetés)
Őt sem szeretheti mindenki.Van akinek tetszik a hangja,van akinek nem :] Nekem tetszik.
De sokaknak tetszhet,mert ő bent maradt és mindig az elsők között van.
Azért egy előadóművésznél szerintem kell foglalkozni a külsőségekkel :)
Nincs vele semmi gondom, csak ellenszenves. Belőlem ezt váltja ki. Nem tehetek róla, ez van és kész :) És nekem a hangja sem jön be. Semmi extra. És az, hogy egy érzelem sem ül ki az arcára, az valami eszméletlen. És ahogy mozog...ááá, hihetetlen gyerekek :)
Mindegy, ha meg is nyeri, nem hiszem hogy hosszú életű lesz a hírneve. :P
Hál' Istennek csak vagy két adást volt "szerencsém" végig kínlódni :) Többet nem is bírna az idegrendszerem és a fülem :P
De az a nő akkor is nagyon gááááz :) És azért benne van már a kilométer... :D
Nem tehetek róla, de engem a hideg is kiráz, ha meglátom a Megaszarban ezt a nőt.
Az még hagyján, ahogy kinéz, de ahogy létezik a színpadon. Soha nem hagyta még el egy vigyor sem a száját, még akkor sem amikor mindenki isteníti. Bár ezt abszolút nem értem, hogy mire fel? Mert szerintem semmi extra nincs a hangjában...no és összességében az egész nő...kész...
Kövezzetek meg érte, de én akkor sem bírom elviselni. Bár a Megaszarban eleve olyan előadók vannak, hogy hűűű. Mint egy gyűjtő: kizárólag határon túli magyarok, kisebbség, külföldről hazatévedt magyarok számára :)
Éppen abban van a bája, hogy amikor bejön a színpadra, úgy mozog, mint egy reumás kacsa, úgy néz ki, mint egy takarítónő, aztán amikor elkezd énekelni, a rút kiskacsából gyönyörű hattyú lesz. Jelentkezzen, aki képes ekkora átváltozásra néhány percen belül!
És mi az, hogy ne lássuk? Szerinted Giorgiora olyan nagyon jó ránézni? Ha már a kinézeten múlik a dolog, százszor inkább SzM, mint egyszer G. (Egyáltalán nem bánom, hogy kiesett, engem irritált. Ő az, aki rádióba való.)
És nem siratja az elcseszett életét (ha nem közölte volna velünk, te sem tudnál erről semmit), hanem mindent megtesz azért, hogy jobbra forduljon a sorsa.
Az utolsó mondatod első felével maximálisan egyetértek, azt kívánom neki. :)
Valóban nem jól értelmeztelek.
Ez most komoly, tényleg nem érti mi miért van?
Gyorsan olvastam, és úgy, hogy engem ez-eltél. :) Ezért reagáltam így. Szóval elnézést.
De viszont azt akkor sem értem, hogy miért kell minden mondatomat megmagyarázni... nem vagyok már 10 éves...
Most én is ugyan úgy végig elemezhetném a válaszaidat, mert nem látom logikáját.
De tényleg felesleges viták ezek. Felhúzzuk csak magunkat két nick miatt. :) Mindenkinek megvan a saját véleménye. Biztos van amiben egyet értünk.
Mi az hogy EZ meg???
Hiányoztál az illemóráról?
Ez itt egy fórum,ahova írtál,nekem,arra meg válaszoltam ha nagy baj.pfff
Sarat dobáltam?Szövegértelmezésből egyes,leülhet kedves Frenszy.
Ez meg itt azt hiszi, hogy kértem valamire? :)
Felesleges a sárdobálás egyszerűen valakinek szimpi valakinek nem. Nekem az életem a zene, és Melinda nem azért szimpi mert nem egy szépségkirálynő és már nem tini. Én először nem is értettem, hogy minek jutott be a döntőbe. Csak mikor megláttam az előadását, akkor jöttem rá, hogy milyen jól csinálja. A vérében van. Az meg szerintem nem igaz, hogy "egy zenei mű már akkor "jónak mondható" ha a benne levő hangok tiszták"/pontosak..." részben igaz, de mondjuk nem egy élő koncert előadásnál.
Na mindegy, hajrá Melinda!
Pont leírod róla az egészet,akkor ne menjen ebbe a műsorba,hisz nem való oda,csak rádióba?!
Akkor most ő legyen a MEGA?
Egy ilyen?
Szerintem szégyen.
Ez most komoly,tényleg nem érti mi miért van?
Sorra veszem akkor:
írod:"ő kapja a szavazat nagy részét. És az, hogy előadás után istápolják... hát a többiekkel mit csinálnak?"
- Igen,ő kapja,mert szánalmas,sok embernek nem úgy alakult az élete,és Melindának sem,így hasonlítják és beleképzelik magukat a helyébe.Nem beszélve a csúnyaságáról,ami ugye a legtöbb embernél szimpátiát vált ki,hisz ha egy bombázó lenne ezzel a teljesítménnyel,már rég kipenderítette volna a sok smsbajnok.
-Nem lehet elfogadni a viselkedését!Ezt nem!Így nem viselkedhet egy normális ember.A Mary Zsuzsi sem 20 éves,mégis tudj hogyan kell viselkedjen :)
-díva?Uram atyám,ez rossz hasonlat volt.
-A hangja a fontos,de az nincs meg,Te magad is megírod: "nem igazi a hangja" ...innentől no comment.
Egyetértek Giorgoval kapcsolatban. Az egyik legnagyobb tehetségnek tartom. Ritka egy ilyen jó hanggal megáldott ember Ő. (Csakhát nagydarab meg nemszép és az sms küldők kis csoportja "látja" Őt tehetségesnek) Egyébként pedig még egyetlen hozzáfűzés: Több ismerősöm is nézi valamiért a Megasztárt és nekik is Giorgio tetszik, csak éppen hallgatni szeretik a hangját, de sms-t küldeni biztosan nem fognak, szóval kár, hogy erről kell, hogy szóljon az egész - sms-ről.
Nemvagyok vérprofi előadó énekes ez így van. Zeneszerkesztő vagyok, komponálok, zenéket írok ha szabadidőm engedi, némi fogalmam így van a témáról. Igen gyors és természetesen pontos relatív hallással rendelkezem. Ez mellett a zene/a hangok része az életemnek. Egy zenei mű már akkor "jónak mondható" ha a benne levő hangok "tiszták"/pontosak (jól szól, egyben van). Mikor a Megasztár induló dala elindul és elkezdik kiereszteni a hangjukat az énekesek, már ott azonnal kitűnik a Hölgy hangja és ez nem a jó értelemben vett oldal. S visszatérek itt arra, hogy az mellett, hogy ki hogyan hall, mellette az ízlés fogalma ott van erősen - ami igen összetett - így embere vállogatja.
Persze mindenkit istápolnak és ez természetes velejárója a shownak. De igencsak észrevehető a különbség szerintem és a megkülönböztetett figyelem, mely lassan de biztosan átlátszóvá vált.
Egyébként ha valaki kint áll több ezer ember előtt és előad abban van egyfajta "megmagyarázhatatlan" de erősen pozitív érzés, egy önfeledt valami. Nekem ez sokszor megadatott így ezt tapasztalatból mondhatom. Ezért is virul ki a drága mikor énekel... Az más tészta persze, hogy éppen vizsgázik valaki, így mindenképpen tiszteletreméltó.
Egyébként annak azért örülök, hogy a tehetségtelen NAAGY tinikedvencek már azért rég kiestek. Aki most bent van, köztük majd mindenkiben van valami (egyértelműen mínusz a Melinda szerintem).
Akkor én hadd csatlakozzam az egyéni véleményekhez....
A hangja szerintem szép,jól énekel,és tele van érzelemmel!Csak ne lássuk,Ő az a tipikus kisegér,akire bármit adnak,bárhogy sminkelnek lepörög róla.
Nem tud viselkedni,egy szép estélyi ruha,egy frizura,smink...nem tud viselkedni benne.
Maximum rádióba való,és a magánélet hát az meg otthonra!
Tényleg fárasztó h állandóan az elcseszett életét siratja.
Énekeljen,legyen tartása,ezért ment!
Nyerje meg és építse fel a jövőjét,de csendben ahogy azt mások is teszik!!!!
Megbántani nem hiszem, hogy meg tudsz ezzel valakit. Úgy írtad, hogy ez a saját véleményed, viszont, úgy fogalmaztál mintha valami vérprofi előadó énekes lennél, és az amit leírtál az úgy is van. :) Pedig nem, ez tényleg csak a te véleményed. Hogy lehet egy hang idegesítő, mikor mindig ő kapja a szavazat nagy részét. És az, hogy előadás után istápolják... hát a többiekkel mit csinálnak?! :)
Az hogy így viselkedik el elehet fogadni. Hiszen nem 20 éves már, neki ez egy más világ, de mégis belevágott amiért tisztelni kéne nem azt mondani, hogy idegesítő. Lehet, hogy a hangja nem az igazi, bár úgy tudom, nem is tanult énekelni, de a színpadon dívaként énekel.
Én neki szorítok, bár ahogy ezt a MSZ-t ismerem, megint a tinik kedvence fog nyerni. Hisz ott volt Giorgio is akinek hatalmas hangja volt és fantasztikus egyéniség mégis kiesett.
Egyetértek.
Ezt az erőltetet vergődést nagyon sokáig húzzák. Egy pár magánjellegű véleményt osztanék meg.
Az első: kicsit sem tehetséges és abszolúte fájdalmas a hang amit kiad. Erőltetett, pontatlan s mindez mellett idegesítő. Valahogyan odáig jutottam véletlen, hogy péntekenként megnézem ezt a műsort, mert azért van ott jó hang. Ezt a hangot viszont egyszerűen lehetetlen hallgatni részemről -fáj-felidegesít több szempontból is. Nyílvánvalóan ez persze ízlés dolga is.
A második: Ha egy emberekkel foglalkozó alkalmazottam ilyen mértékű önértékelési zavarral, és erős önbizalomhiánnyal küszködne, biztosan elbocsájtanám. Ez a nő beteg.
A harmadik: Arról szól folyamatosan egy Megasztár adása, hogy miután a Hölgy produkciója megvolt, simogatni kell.
-Jól van, ügyes voltál, ne légy szomorú nincs baj tündibündi gyereke anyunak.
-Szép vagy, ügyes és okos vagy ! úú
Állandó jelleggel megy a pátyolgatás és ez már kissé fárasztó, unalmas, nevetséges.
(Egy "Megasztár" szereplő a képességeihez mérten minden téren a maximumot kellene, hogy nyújsa...már most)
S végül: Szíj Melinda nem akar Suzan Boyle lenni?
Ezen a mai napig nevetek. Aranka hangja sosem lesz egyenlő a Boyle hangjával. Nos meglehet tekinteni közösségi portálokon a videókat a két "tehetség"-ről. Hasonlítsunk kérem picit. A Boyle hangjától libabőrös lett kb még a hangfal is ami kiadta a hangját. A Melinda hangjától viszont erős késztetést érzek (az mellett, hogy elkapcsoljak) arra, hogy tíz körömmel kaparjam a falat...
ennyi
Elnézést mindenkitől akit esetlegesen megsértettem
mondandómmal.
SzM tetszik. Azért tetszik mert előadó, mikor énekel gyönyörű, bár a ez a kettősség nagyon érdekes. Hangja nem túl érdekes, de jól irányítja, képzett. Néha hamis, de ez javítható.
A hideg kiráz, mikor énekel.
Renata videóit néztem a youtube-on, ott többet ad magából, sokkal bulisabb. Fiatal, mutatós, de túl megcsinált. Vannak felvételei, ahol jobban tetszik, pl, román számok.
Kállai SA nyálas, de jól csinálja, viszony nem győz meg.
Kökény A igyekszik, sokat fejlődött, alakult, tényleg jól állnak a magyar számok, bár tegnap nem annyira tetszett.
Szíj Melinda a legtehetségesebb, olyan mint egy kaméleon. Viszont ha nyerne, nem tudom, mit kezdene magával.
Arról nem tudok, hogy magyar szöveggel énekelné valaki. Ez csak fordítás/ferdítés.
Mad World szövege, (melyet Szíj Melinda énekelt.
Gary Jules - Mad World (Őrült világ)
Körülöttem ismerős arcok
Elnyűtt helyek, elnyűtt arcok
Korán, okosan a napi harchoz
Menve a semmibe, menve a semmibe
Poharaikba könnyük zuhog
Nincs rá szavam, nincs rá szavam
Elrejtve arcom, bánatba fúlva
Nincsen holnap, nincsen holnap
És viccesnek találom,
Szomorúnak találom
Az álmok, ahol meghaltam
A legjobb amit valaha kaphattam
Nehéznek találom elmondani
Nehéznek találom megtenni
Mikor az emberek körbe rohannak
Az egy nagyon-nagyon
Őrült világ
A gyermek napot vár, hogy boldog legyen
Boldog Szülinapot, Boldog Szülinapot
És érzem az utat, hol minden gyermek
Ül és figyel, ül és figyel
Iskolába menni, és ideges voltam
Senki sem ismert, senki sem ismert
Hello Tanár, mi a lecke?
Nézz át rajtam, nézz át rajtam.
És viccesnek találom,
Szomorúnak találom
Az álmok, ahol meghaltam
A legjobb amit valaha kaphattam
Nehéznek találom elmondani
Nehéznek találom megtenni
Mikor az emberek körbe rohannak
Az egy nagyon-nagyon
Őrült világ... őrült világ
Növeld a világod
Őrült világ
További ajánlott fórumok:
- Dr. Hajnal Melinda, Dr. Medve László vagy Dr. Orosz László?
- Hogy lehet megtisztitani belülről a bőróra szíját?
- Tudnátok segíteni, hogy lehet a rugós karóra szíját megrövidíteni?
- Nagyon boldog vagyok, hogy újra megtaláltam Melindát!
- Valakinek van Pavlov-kengyele ami a jobb fajta, fehér, és nem a szíjas, bőr?Megvenném!