Szíj Melinda? (beszélgetés)
Ja, és szerintem tudatos az egész hajcihő, ami körülötte van. Éppen a sutaságára, szerencsétlenkedésére építenek. A "jaj, én nem is akarok ittlenni" szöveg sem cseng annyira jól, miután azért csak ő volt az aki harmadszorra is jelentkezett.
Én azt olvastam valahol, hogy Melinda már kétszer jelentkezett a műsorba, de nem válogatták be. Persze külföldön feltűnt Susan Boyle, és ezen felbuzdaulva egyből jött itthon is az ötlet, hogy egy hétköznapi, nem éppen tini háziasszony talán eladható lenne.
Egyet értek. Nem szeretem az egészet, amit csinál. Jó hangja van, ezt nem tagadom. De nincs meg benne az, ami ahhoz kéne, hogy sikeres legyen: nem jön át, amit csinál. Az, hogy valakinek jó hangja van édes kevés ezen a pályán. Szerintem Szíj Melindára azért szavaznak mégis sokan, mert aki szintén olyan szerencsétlen, mint ő, az tud vele azonosulni. Én viszont ki nem állhatom ezeket a "rakás szerencsétlenség" embereket, bocs! Még arra sem képes, hogy normálisan kihúzza magát. Még párom se hagyta tegnap szó nélkül és megjegyezte, hogy úristen hogy áll ott ez a nő...!
Szerintem meg katasztrófa az egész amit művel.Fájt ahogy énekelt,és az is ahogy utána ja és előtte viselkedett.
Ez a dal nagyon ő volt a belső fájdalmával, melankóliájával.
Olyan majdnemsíroknagyonfáj...
("Bús szívvel énekelni édesen, oly nehéz, oly nehéz. És mégis énekelni kell nekem, oly nehéz, oly nehéz"...)
Olyan meghatóan írtad le az én véleményemet is, köszi, én is imádom Melindát. Gondolom este is élvezted a gyönyörű előadását. Egyre jobb, még mit tud kihozni magából? Titok, de már felső fokon műveli.
Az esti alakítása fergeteges volt. Nagyon jól válassza a dalokat. Ő volt a legjobb!!!
Lehet, de nem igazán esélyes.
Én mindkettőt nézem és mind a kettőben van kedvencem - szerencsére, így tudok lelkesedni, ami olyan jóóóóó!:D
De valóban jobb az X-es felhozatal, mert abban min. 3 kedvencem is van!;)
Sajnos Magyarországból nem igazán kerülhet ki "megasztár" mert nézzük meg akik eddig nyertek, persze jók, meg szeretik őket, általában a tinik, de annyira nincsenek felkapva. Volt már, hogy innen kimentek szerencsét próbálni, az a Huber, vagy a Király Linda, de nem kellettek, és itthon visszajönnek, mint a nagy világsztárok. Azért nemzetközi piacra más kell. Viszont Melindában pont ezt látom. Sajna ő sem érheti el ezeket, de ha ebben nőtt volna fel akkor össze is lehetne hasonlítani a Barbara Streisand vagy Liza Millenni előadásaival, mert a tehetsége meg van hozzá, sajnos későn kezdte. Amit utoljára alakítót, az fergeteges volt!
Lehet imádni,de itt akkor sem lesz mega Melindából.Szerintem ő van a legjobban meglepődve hogy eljutott idáig,de az összes megás szereplő csodálkozhat hogy eddig eljutottak...:)
Nézzük meg Tóth Verát,a hangot,na igen,Ő tud!
Nekem nem elég,azért is nézem inkább az x-factort,ott inkább vannak megák:)
Ott van Cohen Angliában... 80 körül... Imádják az angolok...
A médiában semmi sem az, ami valójában!:)
Ez van és ami van, abból kell gazdálkodni!:)
De ne hangzatosságból legyen:)
Legyen azért,ami valójában,és ennyi.
Szerintem meg az emberek állnak helyt azzal,hogy bent tartják.
Sokféle okból!Ki csak azért mert szimplán szimpatikus,vagy tetszik a hangja,vagy mert sajnálja,vagy mert lám-lám ennyi idősen is ott lehet lenni a "toppon" .....
Viszont a lényegen meg átsiklik a nép,azon hogy ennél sokkal több kell-ene.
Na de az hogy Megasztár, mégis jobban hangzik!:)
Ha Ki mit tud? lenne, az olyan kelet-európai csengésű lenne, nem?:D
És ugye most a nyugatot kell majmolni!
Igen és szerintem is nagy fába vágta a fejszéjét és ahhoz képest szépen helytáll!:)
Az itt a baj,hogy ezt a műsort a nevéhez méltóan MEGÁNAK nevezik,és itt szó sincs akkora emberkékről hogy kiérdemeljék azt.
Másként közelítek ehhez a dologhoz,azért sem értem miért olyan pozitív dolog ez,hisz az elvárásaim sokkal nagyobbak ennél.
Vagy legyen Ki Mit Tud? című műsor és akkor nem ellenkezem ennyire :)
A lényeg: azért mégiscsak egyéniség a maga gyengeségével együtt. És azt hiszem, egy embert így kell elfogadni. A jót kell benne látni, nem a negatívumokat kiemelni. Ha neki "ez egy jó brahi volt", akkor is megérte. Írígyelem a bátorságáért!
Szerintem már sokat fejlődött a kiállása és megnőtt az önbizalma is, sőt talán már túlságosan is....
Azért a koncertjein nem csak 40 éven felettiek vannak, de való igaz, hogy az idősebb korosztálynak nagyon bejön ez a Máté Péter/Szécsi Pál-féle stílus és nekem is, talán mert óriási hiányt pótol a mai zenei piacon, ahol kis tinisztárok mind egy kaptafára nyomják és az már nagyon uncsi!:)
Magamban nekem is rögtön ez ugrott be!:)
De tényleg aranyosan csurisztokol!:D
Amúgy az egész nő olyan érdekes és különleges egyéniség, hogy szerintem nem lehet őt nem szeretni!:)
Melinda amikor énekelni kezd "megszépül" . Szerintem amit szeretett volna már elérte . Nem kell,hogy megnyerje ,már megnyerte rengeteg ember szívét és ez több ,mintha Ő nyerné meg a Mega-t. A mezőnyt végignézve egyetlen kiemelkedően jó énekes sincs. Nekem úgy szimpi ahogy van. Pénteken a Funny Lady-s szám nagyon szuper volt!!!!!! sms-re pénzem nincs ,én csak egyszerüen szeretem ha énekel. Annyit még ,hogy Ő lesz az egyetlen aki nem fog "beleroppanni",ha nem Ő lesz az első. Melinda EMBER / így nagybetüvel/ .... szóval hajrá és VALÓSITSD MEG AZ ÁLMOT! Melinda!
Tabáninak jó a hangja, de nincs jó kiállása - ennek ellenére rettenetesen sokat haknizik! Sztár ő a saját maga által bevonzott közegben, amely elsősorban 40 feletti hölgyekből áll.
Az Arénát sosem fogja megtölteni.
Nemsokára megjelenik az új nagylemeze, amelyen már nem feldolgozások lesznek -nagyon kívánci vagyok, azzal mit tud mutatni.
Én nagyon jót nevettem rajta - ennél jobban ki sem fejezhették volna. Azt is mondták, hogy mikor előveszi a szőlőzsírt és vastagon bekeni vele a száját éneklés előtt - mert ez meggyőződése, enélkül egy lépést se - akkor a sminkesek sírva borulnak az asztalra :DDD
Hallottátok amikor a Napló-ban azt mondták Melindáról (nem cikizésképpen szánták), hogy úgy megy az estélyiruhában, mint egy császárpingvin ? :DD Nagyon aranyos duma :)
hát valamennyit biztos, hogy formálódni fog! Ott van Tabáni - már ő sem teljesen ugyanaz a szerény, aki volt!
Talán ha előre halad majd a követelmények és az adott helyzet megtanítja neki.
További ajánlott fórumok: