Szíj Melinda? (beszélgetés)
kár, sokan vagyunk idelent.
:)
na jó személyeskedést a továbbiakban.
őszintén szólva csak igazoltad az általam írtakat, úgyhogy jólértesültségem tudatában tova lebegek.
megnyugodtam.
na látod, legalább nem uncsi a Melinda téma.
még szerencse, hogy általános dolgokat kizárólag az alacsony érzelmi színvonalú emberek vesznek magukra.
igen, a te hsz.-eidből pontosan az összeszedett, magas érzelmi intelligenciát vettem le.
Most mellérúgtál.Szerintem meg pont azok szeretik,akik érzelmileg,és értelmileg kicsit összetettebbek.Pont azért tudnak azonosulni vele.
És a lúzerségről meg annyit,hogy mindenki magából indul ki...
persze, hogy hiszem, éppúgy, mint te a saját igazad.
személyesen én nagyon jól szórakozom, mikor játsza a nyomit.
nem saját, elég hozzá egy csippetnyi pszichológia.
de ismét hangsúlyozom ez egy általános nézet, és nem azt jelenti, hogy egytől-egyig lúzerek szeretik Melinda produkcióit, és azért, mert ők is azok.
Ez csak egy saját vélemény a részedről.
Én nem így tapasztalom.
általános a meglátás...ezeken a tehetségkutatókon az emberek nem csupán, sőt elsősorban nem a hangot, előadásmódot, hanem a karaktert szeretik, többnyire azt a karaktert, amivel könnyen tudnak azonosulni.
Lekönnyebben pedig azzal azonosul az ember, akit hasonlónak lát, mint magát.
szerintem szij melindát elsősorban pont azoik szeretik,akik nem túl elégedettek az életükkel...a lúzerekkel könnyebb azonosulni, ugyebár...nem csoda, hogy Ő vezet.
;)
Szíj Melinda kiakasztotta a Megasztár zsűrijét
További ajánlott fórumok:
- Dr. Hajnal Melinda, Dr. Medve László vagy Dr. Orosz László?
- Hogy lehet megtisztitani belülről a bőróra szíját?
- Tudnátok segíteni, hogy lehet a rugós karóra szíját megrövidíteni?
- Nagyon boldog vagyok, hogy újra megtaláltam Melindát!
- Valakinek van Pavlov-kengyele ami a jobb fajta, fehér, és nem a szíjas, bőr?Megvenném!