Szíj Melinda? (beszélgetés)
Nem arról beszélek te vagy én vagy más aki hoxázik tovább jutna -e.De ahogy énekel,az egy sima karaoke hang,tudod,műsorszervezéssel,karaoke-szolgáltatással foglalkozom,így merem állítani a több ezer hallgatott hang után,hogy nem tehetséges.
Semmiben,ami ezzel járna.
..és igen,össze kell hasonlítani egy Tóth Verával,mert el nem tudom képzelni a Melindát,mint MEGÁT,még így viccnek is rossz.
Persze attól még megnyerheti,nem érdekel,de hogy ennyien nyomkodják az sms-eket rá....vicc.
Kállay a befutó és nem azért mert nő vagyok
!!!!
Szíj Melinda már irtó unalmas ezzel az állandó depressziójával, az meg a másik, hogy nem való színpadra!
Azért érdemli meg, mert akkora tehetség, amilyen csak ritkán születik. És ezt nem én találtam ki.
Természetesen nem kötelező ezt mindenkinek így látnia. :)
Hasonlítsd össze akkor azokat a dalokat,amit előadott azokkal a SZTÁROKKAL,akik azt előadták :)
Akkor rájön az ember,ha van egy kis hallása,hogy nincs jó hangja,nem tud énekelni.Persze viszonyítás kérdése minden....A kocsmai Julcsi néninél biztos jobb. :)
hát ha az nem is...
de önértékelési zavar, és önbizalomhiány erősen
Felülkerekedett?
mikor a ffi öltözőben a sötétben bujkál a koncertek előtt,csak hogy ne kelljen nyilatkozni?
Nem azért nem olvas kommentet, mert nem érdekli.
Hanem mert mindent elhisz... nem tud szelektálni és visszavágni.
Ez nem problémakezelés, ez megfutamodás.
Ezért érdemli meg?
nane
Érdekes ez a kettősség... Beénekel, jöhet a fodrász, a smink, a kisestélyi; felveszi a szinpadi arcot és ruhát, s amikor el kezd énekelni, átváltozik... Utána vége...
És ő mind a kettő.
Biztosan tanul egy kis szinpadi mozgást, talán megtanul egy kicsit bánni a médiával - mert ugye azt is tudni kell...;
Egy biztos, ahonnan elindult és ahová már eddig eljutott, ő sem remélte. Tipikus pesszimista alkat. Ahogy Teller Ede mondta: a pesszimista embernek mindig igaza van, de ha mégsem...., akkor annak nagyon tud örülni.
Azt a bizonyos 3 percet pedig már megkapta az élettől. Minden más csak ráadás és ajándék. Nem tud úgy tenni, és nem is lehet, mintha nem történt volna semmi.
Nekem eleinte nagyon tetszet az esetlensége,nagyon szép hangja van,viszont egyet tudomásul kell venni ha valaki szinpadra áll sőt szerzödés is köti őt az adott müsorhoz ne álljon ellen.Értem,hogy meg akar maradni olyanak amilyen volt,de ez a müsor nem erről szól.Többieknek nézik az össz fejlődését senki nem olyan volt,mint pár héttel ezelőtt.Annyi idős vagyok mint a Melinda,ha engem kiakarnának húzni az eddigi életemből nem mondanék nemet.Örülni kell annak,hogy segitséget kapsz,neki a lehetőség adott volt van hangja.ÉLNI KELL VELE.
Igaza van Mester Tamásnak NEM SZINPADRA VALÓ.
Énekeljen adjon ki lemezt,de ne ő legyen a befutó.
A mai szalagcím:
Mester Tamásnak már elege van Szíj Melinda népszerűségéből.
Én máshogy látom. Ne haragudj, de egy embert a mega sztárban, nem a hányatott sorsa miatt szavaznak
tovább. Éppen, hogy a hangja miatt és főleg az EGYÉNISéGE, BELŐLE NEM LEHET MAJMOT CSINÁLNI!!! HAJRÁ MELINDA ♥ ♥ ♥
Pont ez a lényege egy ilyen műsornak!Ennek az hogy MEGASZTÁRT keressenek,de sajnos ebben a szórásban nem lesz,az biztos.
Hagyjuk figyelmen kívül a hányatott sorsot,és egyéb ilyen szánalmas részét,mivel ez tehetségkutató,azaz MEGA-kutató :)
Az más,hogy sokan sajnálják,szánják,ezért küldik az sms-t.De akkor minek a műsor?Utalhatnánk itt az országban még 3millió embernek ilyen alapon.
Egyetértek. Melinda épp megvalósítja az álmát, de megnyerni nem szabadna a versenyt. Muszáj volna változnia, megváltoztatnák. És az nem Ő volna.
Ha viszont nem veszi fel a változás köntösét, eltűnik a süllyesztőben, akármekkora tehetség is.
Susan Boyl-klnt akartak csinálni egy tehetséges, ámde egyszerű magyr nőből. Nem jön össze nekik, Melinda nem adja a kockás sapkát és a kék kardigán, CSAKIS a színpadon néz ki úgy, ahogy "muszáj". Pedig szerintem érdemes volna elfogadnia néhány tanácsot, amivel az előnyösebb oldalát emelik ki. Tehetné mindezt úgy, hogy nem hódol be. Pl van kardigános stílus, nem kén a saját agyonhasználtjában lennie, de ez már dac. Na ettől Ő Melinda! :-)
Rettentően jó hangja van, nagyon pontosan, tisztán énekel, míg a többiek nagyon nem... Pl a sztárolt András egyszerűen hamis. De mások is..Bocs, abszolút hallásom van. :-)
Kökény Attila a magam műfajában nagy lehet, igaz, az arca már így is elég nagy. :-) De Ő is hibátlanul énekel! Profi, szórakoztató, de nekem érzelemmentes.
Melindának van lehetősége kitörni, kompromisszumokkal. De csakis azokkal. Ha nem hajlandó picit változni, leírják, megunják. A rút kiskacsa-történet csak hattyú-véggel működik!
További ajánlott fórumok:
- Dr. Hajnal Melinda, Dr. Medve László vagy Dr. Orosz László?
- Hogy lehet megtisztitani belülről a bőróra szíját?
- Tudnátok segíteni, hogy lehet a rugós karóra szíját megrövidíteni?
- Nagyon boldog vagyok, hogy újra megtaláltam Melindát!
- Valakinek van Pavlov-kengyele ami a jobb fajta, fehér, és nem a szíjas, bőr?Megvenném!