Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Szíj Melinda? fórum

Szíj Melinda? (beszélgetés)

❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯
2010. dec. 4. 19:27
ki az???
2010. dec. 4. 19:24
A wiskys rablót nem állították be ilyen negatívan...
213. fd672cade8 (válaszként erre: 209. - F303be5590)
2010. dec. 4. 19:14
Nagyon komoly problémái lehetnek annak,aki ezt az oldalt összeállította.Hogy mikre ráérnek egyesek...Szomorú,hogy ezt az embert mindennap kiengedik..
2010. dec. 4. 19:05

Nem tudom, hogy miért ezt hangsúlyozzák...

Egy ember sokkal összetettebb egyéniség...

Az egyik afro-amerikai, a másik rbnc-os, a harmadik kövér, a negyedik mutáló kisfiú,

stb...

211. zebracsikó (válaszként erre: 209. - F303be5590)
2010. dec. 4. 19:04
:) tetszett
2010. dec. 4. 18:55

Rowan Atkinsont,Wody Allaint is szeretik valamiért.Nem biztos,hogy mindenkinek a szuperszép,szuper amerikai stílusú sztárok kellenek.

Melinda olyan igazán Magyar,és ha tetszik,ha nem a miénk.Olyan kicsit sárgább,kicsit savanyúbb..Néha nézni kell a dolgok mögé is.Szerintem ha ilyen az igazi személyisége,ha nem,jól taktikázik.Estéről estére Ő kapja a legtöbb szavazatot.

Többek között az enyémet is:-)És nem biztos,hogy én vagyok a primitív.

2010. dec. 4. 17:53
2010. dec. 4. 17:09

Sziasztok!

Én már hetek óta nem nézem a Megasztárt. Ennek pedig csak egy oka van...az pedig Szíj Melinda. Én biztosan másképp szavaztam volna végig. Most már csak Kökény-re mondom azt, hogy igen. De Melindára soha nem mondtam volna. Nekem, a baráti körömnek, családnak nagyon nem tetszik ez a nő. Hamis, éneklés helyett kiabál...de a viselkedése a legszörnyűbb. Már az eleje óta nem akar itt lenni, akkor miért nem megy már haza.

207. Gyuri06
2010. dec. 4. 16:17

Sziasztok!

Én is láttam a produkcióóót! Szerintem hálával tartozunk ennek az embernek, műsornak.Rávilágít egy sor nem kicsi tényre. Először is belőled is lehet bármikor Megasztár! Csak vedd fel a hímnuszunk balsorsos negatív gondolatait magadra, és beszédedet mozgásodat pillanataidat határozza meg ezentúl ez az elv. Másodsorban, ez a hazánk tökéletes tükörképe. Nagy embert csinálunk mi mindenkiből, politikusokból, vállalkozókból,"énekesekből",orvosokból, csak éppen az igazi tehetségeink kénytelenek máshová költözní ahol tárt karokkal fogadják őket, azután meg nagyon büszkék leszünk magyar mivoltára.

Szóval itt nem az a lényeg, hogy milyen eredeti igazi tehetség vagy Te, hanem, hogy az a bizonyos "értelmiségi" nagytöbbség mögötted áll, vagy sem. És higgyjétek el, nem Ő a hibás ezért, hogy Ő tegnap még mindig ott volt, és ott énekelt.

206. 7de432c2c4 (válaszként erre: 205. - 25a27430dd)
2010. dec. 4. 15:26
A legjobb 3-ban ez a legnagyobb szégyen, hogy olyan "ember" is bent lehet aki végig tud énekelni egy számot hamis hangokból...
205. 25a27430dd (válaszként erre: 183. - Csirike57)
2010. dec. 4. 13:44
Ez szerintem csukott szemmel is hamis volt sajnos, mármint az Éjfél c.
204. Gretaa (válaszként erre: 180. - Tixtina)
2010. dec. 4. 13:02
Már csak úgy is egy adás van :]
2010. dec. 4. 11:12
Basszus, nem nézem a megát, de hallottam már ezt a nőt. Hova tették a fülüket akik ennyit szavaznak rá? Ennyi primitív embert...
2010. dec. 4. 11:04

Be kell vallani, hogy a tegnap nagyon korrekt énekelte ki magából a Kökény a dolgait. A Tolvaj Renáta második dalával igazán szédületes volt. Ez a két emberke valaami olyan hangtartománnyal, hanggal rendelkezik amely mindaz mellet, hogy adottság még ösztönösen használt is.

Mindkét énekes második előadásában akkorát énekelt, hogy bőven megérdemelték volna már mst, hogy azt mondják nekik. Gyerekek akkor Ti ketten menjetek szépen tovább.

EZ a szavazás baromság. Lehet már annyi szavazat összegyűlt Szíj Arankára, hogy ha már most senki sem szavazna rá akkor is a Mi MEGASZTÁRUNK lenne.

Tudjátok azt nem értem, hogy a francért működik így egy szavazás?! Minek van a zsűri? Hogy utolsó mentsvárként álljon és mondjon x előadóról jót vagy rosszat és ha bajban van megmentse? A tegnapi Megasztár befejezés mégegy érvágás volt részemről. A Melindácska hozzáállása már több, mint vitatható. Alapból, a többiektől kellett volna elnézést kérni vagy én a helyében meg kértem volna közönséget, hogy ne szavazzanak rá. Ha érezteti és kijelenti, hogy nem akar "ultrahang" lenni akkor ne legyen. S mégegyszer és utoljára: hamis és pontatlan, nincsen érzéke hozzá és így alapból nem lehetne ott ahol van.

Köszönje meg mindenkinek és tűnjön el.

201. ceci
2010. dec. 4. 11:01

Nem lehet igaz hogy ennyien szavaznak erre a nőre,engem a hideg kiráz ha ránézek,és ahogy viselkedik az idegesítő,ez a tetetett szerénység,"elnézésthogyélek",förtelem.

Ha már minden áron meg akarják nyeretni vele akkor egy kis(elég sok) mozgáskulturát is kellene neki taníttatni,olyan mint egy Qvazimodó

2010. dec. 4. 10:41
Egyet értek az előttem szólókkal. Melinda úgy, ahogy van BORZALOM!!! Egy rakás szerencsétlenség, mire menne vele, ha megnyerné? Ugyanúgy sajnálná magát továbbra is, ahogy eddig. Arról nem beszélve, hogy szerintem nem tehetséges, engem legalábbis leginkább irritál, amit ő produkál. És felfoghatatlan számomra, hogy ennyi ember van az országban, akiknek az ő szerencsétlensége szimpatikus meg tudnak azonosulni vele. Brrrr....
199. bildus
2010. dec. 4. 10:26
Nekem speciel egyik sem a kedvencem a megából, mert rühellem a műsort, úgy ahogy van. De ne ez a nyomoronc nyerje már meg, könyörgöm!!!
198. Benita anyuka (válaszként erre: 196. - Mudaka)
2010. dec. 4. 10:23
Elég gáz,hogy az ember nem a "fülére" hallgat hanem a szívére...:OS
2010. dec. 4. 10:23

Annyira de annyira rühellem ezt a nőt....nagyon gáz!!!!:OS

Azzal a tutyi-mutyi fejével.....

Miért nem szavazzák már ki?????????????????????:OOOO

Kökény...Na!!!Ő a király!!!!

196. Mudaka (válaszként erre: 195. - Bildus)
2010. dec. 4. 10:22
Mikor a 4 főből Ő volt az egyedüli biztos továbbjutó. Akkor megállt és bocsánatot kért a zsűritől, hogy a nézők Őt juttaták tovább, pedig Ő volt a legrosszabb az este folyamán. Mestere az önsajnálatnak. Ezért fogja megnyerni. Sokan azonosulnak vele.
195. bildus (válaszként erre: 193. - Mudaka)
2010. dec. 4. 10:16
Én nem bírtam végig nézni a műsort, mert egyszerűen nem bírom elviselni ezt a nőt!!! Mikor kért bocsánatot, és miért? :) A gyökér...
194. Mudaka
2010. dec. 4. 10:15
Bocsi nem játsza, hanem játszma.
193. Mudaka
2010. dec. 4. 10:14

Szerintetek frankó a szavazás?

Szerintem nem a zsűritől kellett volna elnézést kérnie, hanem a versenytársaitól. Az korrektebb lett volna. Önsajnálati játsza ötös.

2010. dec. 4. 09:38
Na emberek Én is elfogom mondani mindjárt a véleményem a tegnap esti mega zárással,mert felvagyok háborodva....csak először oda dobom a kaját.
191. bildus
2010. dec. 4. 09:29
És elég nevetséges lesz a magyar médiára és popszakmára nézve, ha egy olyan ember nyeri meg a megaszart, olyan ember lesz az év hangja, aki nem tud zenére énekelni, nem tartja a tempót, nem tud ritmusra mozogni! Dehát ez Magyarország no meg a megaszar :)
190. bildus (válaszként erre: 189. - Kriszti1212)
2010. dec. 4. 09:16

Na úgy látom itt egy újabb Szíj Melinda, fiatalabb kiadásban :P

Figyelek és nyugodtan elfogadhatod, hogy ez a véleményem és nem kívánok belőle visszavenni :)

De, ha egyszer tényleg úgy áll ott, mint egy darab kaki, akkor nem tudok rá mit mondani...Láttad már őt valaha normálisan mozogni? Mosolyogni? Annyi érzelem van abban a nőben, mint egy teáskanálban. Egyszerűen borzalmas és nevetséges, hogy a magyar közönségnek ilyenre van igénye!!!

De most komolyan kérdlek titeket Szíj Melinda fanokat, hogy mit láttok benne???Lehet, hogy nem ugyanazt a megaszart nézzük és ezért vannak ezek a nézeteltérések, vagy ti szedtek valamilyen szert, netán közeli ismerősök, rokonok vagytok, hogy így véditek? Vagy ugyanolyan elcseszett életet éltek, mint ő, és beleélitek magatokat az ő helyébe? Vagy mi van? Nem értem, hogy hogy lehet ezt a nőt szeretni...egyszerűen nem tudom felfogni. Magyarázzátok már el! :)

189. Kriszti1212 (válaszként erre: 186. - Bildus)
2010. dec. 4. 09:10
Figyelj! Szerintem nyugodtan visszafoghatod magad. Lehet, hogy elég gáz a púpos beállásával, de nem kell azt mondani rá, hogy egy darab szar. Ennyi erővel te is az vagy, nem? Szerintem nyugodtan visszavehetsz. Nem így kell vélemény nyilvánítani valakiről, akit nem szívlelsz.
2010. dec. 4. 08:41
:))
187. bildus (válaszként erre: 183. - Csirike57)
2010. dec. 4. 08:07
Hű, Tabáni is mekkora sztár lett...azta! :) Én azóta se hallok róla. Akik korábban kiestek, azok nagyobb sikereket értek el, mint ő. Bár Tabáninak legalább jó hangja van, viszont a viselkedése annak is botrányos a színpadon!Nagyon jó reklámfogás volt, amikor elbőgte magát, mert így az elcseszett 30-as, 40-es nők mind nyomtak rá egy-két voksot és így már nem volt kérdés, hogy ki nyerjen :)
186. bildus (válaszként erre: 175. - 7de432c2c4)
2010. dec. 4. 08:05
Jól beszélsz :) Osztom a nézeteidet! Szíj Melinda úgy néz ki a színpadon, mint egy darab sz@r! Nekem hangilag tiszta Mari Zsuzsi, bár még a pocok feje is hasonlít rá. Szóval számomra semmi extra élményt nem nyújt sem a hangja, a kinézete meg leginkább hányingert vált ki belőlem :)
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook