Szíj Melinda? (beszélgetés)
Nem tudom, hogy miért ezt hangsúlyozzák...
Egy ember sokkal összetettebb egyéniség...
Az egyik afro-amerikai, a másik rbnc-os, a harmadik kövér, a negyedik mutáló kisfiú,
stb...
Rowan Atkinsont,Wody Allaint is szeretik valamiért.Nem biztos,hogy mindenkinek a szuperszép,szuper amerikai stílusú sztárok kellenek.
Melinda olyan igazán Magyar,és ha tetszik,ha nem a miénk.Olyan kicsit sárgább,kicsit savanyúbb..Néha nézni kell a dolgok mögé is.Szerintem ha ilyen az igazi személyisége,ha nem,jól taktikázik.Estéről estére Ő kapja a legtöbb szavazatot.
Többek között az enyémet is:-)És nem biztos,hogy én vagyok a primitív.
Sziasztok!
Én már hetek óta nem nézem a Megasztárt. Ennek pedig csak egy oka van...az pedig Szíj Melinda. Én biztosan másképp szavaztam volna végig. Most már csak Kökény-re mondom azt, hogy igen. De Melindára soha nem mondtam volna. Nekem, a baráti körömnek, családnak nagyon nem tetszik ez a nő. Hamis, éneklés helyett kiabál...de a viselkedése a legszörnyűbb. Már az eleje óta nem akar itt lenni, akkor miért nem megy már haza.
Sziasztok!
Én is láttam a produkcióóót! Szerintem hálával tartozunk ennek az embernek, műsornak.Rávilágít egy sor nem kicsi tényre. Először is belőled is lehet bármikor Megasztár! Csak vedd fel a hímnuszunk balsorsos negatív gondolatait magadra, és beszédedet mozgásodat pillanataidat határozza meg ezentúl ez az elv. Másodsorban, ez a hazánk tökéletes tükörképe. Nagy embert csinálunk mi mindenkiből, politikusokból, vállalkozókból,"énekesekből",orvosokból, csak éppen az igazi tehetségeink kénytelenek máshová költözní ahol tárt karokkal fogadják őket, azután meg nagyon büszkék leszünk magyar mivoltára.
Szóval itt nem az a lényeg, hogy milyen eredeti igazi tehetség vagy Te, hanem, hogy az a bizonyos "értelmiségi" nagytöbbség mögötted áll, vagy sem. És higgyjétek el, nem Ő a hibás ezért, hogy Ő tegnap még mindig ott volt, és ott énekelt.
Be kell vallani, hogy a tegnap nagyon korrekt énekelte ki magából a Kökény a dolgait. A Tolvaj Renáta második dalával igazán szédületes volt. Ez a két emberke valaami olyan hangtartománnyal, hanggal rendelkezik amely mindaz mellet, hogy adottság még ösztönösen használt is.
Mindkét énekes második előadásában akkorát énekelt, hogy bőven megérdemelték volna már mst, hogy azt mondják nekik. Gyerekek akkor Ti ketten menjetek szépen tovább.
EZ a szavazás baromság. Lehet már annyi szavazat összegyűlt Szíj Arankára, hogy ha már most senki sem szavazna rá akkor is a Mi MEGASZTÁRUNK lenne.
Tudjátok azt nem értem, hogy a francért működik így egy szavazás?! Minek van a zsűri? Hogy utolsó mentsvárként álljon és mondjon x előadóról jót vagy rosszat és ha bajban van megmentse? A tegnapi Megasztár befejezés mégegy érvágás volt részemről. A Melindácska hozzáállása már több, mint vitatható. Alapból, a többiektől kellett volna elnézést kérni vagy én a helyében meg kértem volna közönséget, hogy ne szavazzanak rá. Ha érezteti és kijelenti, hogy nem akar "ultrahang" lenni akkor ne legyen. S mégegyszer és utoljára: hamis és pontatlan, nincsen érzéke hozzá és így alapból nem lehetne ott ahol van.
Köszönje meg mindenkinek és tűnjön el.
Nem lehet igaz hogy ennyien szavaznak erre a nőre,engem a hideg kiráz ha ránézek,és ahogy viselkedik az idegesítő,ez a tetetett szerénység,"elnézésthogyélek",förtelem.
Ha már minden áron meg akarják nyeretni vele akkor egy kis(elég sok) mozgáskulturát is kellene neki taníttatni,olyan mint egy Qvazimodó
Annyira de annyira rühellem ezt a nőt....nagyon gáz!!!!:OS
Azzal a tutyi-mutyi fejével.....
Miért nem szavazzák már ki?????????????????????:OOOO
Kökény...Na!!!Ő a király!!!!
Szerintetek frankó a szavazás?
Szerintem nem a zsűritől kellett volna elnézést kérnie, hanem a versenytársaitól. Az korrektebb lett volna. Önsajnálati játsza ötös.
Na úgy látom itt egy újabb Szíj Melinda, fiatalabb kiadásban :P
Figyelek és nyugodtan elfogadhatod, hogy ez a véleményem és nem kívánok belőle visszavenni :)
De, ha egyszer tényleg úgy áll ott, mint egy darab kaki, akkor nem tudok rá mit mondani...Láttad már őt valaha normálisan mozogni? Mosolyogni? Annyi érzelem van abban a nőben, mint egy teáskanálban. Egyszerűen borzalmas és nevetséges, hogy a magyar közönségnek ilyenre van igénye!!!
De most komolyan kérdlek titeket Szíj Melinda fanokat, hogy mit láttok benne???Lehet, hogy nem ugyanazt a megaszart nézzük és ezért vannak ezek a nézeteltérések, vagy ti szedtek valamilyen szert, netán közeli ismerősök, rokonok vagytok, hogy így véditek? Vagy ugyanolyan elcseszett életet éltek, mint ő, és beleélitek magatokat az ő helyébe? Vagy mi van? Nem értem, hogy hogy lehet ezt a nőt szeretni...egyszerűen nem tudom felfogni. Magyarázzátok már el! :)
További ajánlott fórumok:
- Dr. Hajnal Melinda, Dr. Medve László vagy Dr. Orosz László?
- Hogy lehet megtisztitani belülről a bőróra szíját?
- Tudnátok segíteni, hogy lehet a rugós karóra szíját megrövidíteni?
- Nagyon boldog vagyok, hogy újra megtaláltam Melindát!
- Valakinek van Pavlov-kengyele ami a jobb fajta, fehér, és nem a szíjas, bőr?Megvenném!