Szíj Melinda? (beszélgetés)
Soha nem szavaztam egy ilyen műsorban sem,de!De engem is irritált a Szíj jelenség,nem a személyével van probléma,nem érdekel,bár van véleményem nekem is.
Az hogy MEGA,nekem ennél sokkal többet jelent,pont ezért mikor megmutatták a legutolsó százalékos arányt,akkor döntöttem,Kökényre tolok egy sms-t,hátha.Szerintem nagyon sokan így gondolták,ha Kökény tuti befutó,akkor a Reni-Szíj párosból Melinda hazamehet végre.
Így is lett.Nincs ebben semmi ördöngösség,csak elege lett sokaknak.
Ez a téma még tág küörben sem tartozik a Megasztárhoz. Elhiszem nem tudsz elfogadható érveket felhozni tapintatlanságodra, de elfogadom ezt az eléggé gyatra próbálkozást.
Spongya....
Ezzel magam is egyetértek.
Én pl. a zsűrinek nem engedtem volna kiszavazási csak beszavazási lehetőséget, azt sem minden alkalommal, hisz ők 4-en mi meg sokan vagyunk.
mellesleg az sem figyelmen kívül hagyandó hogy nem a 4 zsűritag fogja felvásárolni a megasztárok lemezeit, akkor meg miért ugatnak bele a mi dolgunkba.
Így van korábban én is ezt írtam.
Ez a műsor eddig a nézők tetszéséről szólt nem pedig a zsűri, média látószögéről.
Ha a nézők őt akarják látni a zsűrinek, médiának kellett volna a nézőkhöz alkalmazkodni nem pedig minden irányból Melindát köpködni.
Ez a műsor szemfényvesztés amiben a hallgatóságnak csak a pénze kell véleménye nem.
Ha esetleg nem értenéd, mondhatom úgy is hogy közönséges, durva vagy.
Hol van olyan verseny hogy elesettek és szegények versenye?
Ha ez nem sértő, hanem kedves megjegyzés volt, akkor én kérek elnézést.
Szerinted ez gyönyörű, emberséges és szeretetteli megnyilvánulás volt?
Bingóóóóóó...
Ezért nézek én ritkán showmüsort, mert a lényegtől viszi el a figyelmet.
De mint Virgilius én is ötvenedszer mondom, hogy nem ellenkezem az összhatás ellen, csak amikor lényeg elveszik a lényegtelen külcsíny kárára az engem zavar. Téged nem, de ez neked jó, nekem nem.
Én kevés cukorral szeretem a kávét, Te sokkal....
Na bumm... Saját ízlésünk!
Nem mondhatom idd kevesebb cukorral a kávét mert úgy jobban kijön a kávé íze, ha te úgy szereted.
De akkor fogadd el vagy elég ha csak tolerálod nekem hogy nem vagyok nagy híve a külsőségnek/cicomának.
Még csak azt sem mondom hogy rosz, de nekem más a mértékem, ennyit kellene csak egymásban elfogadnunk....
Kedves Mindenki!
Mi a hiteles és mi nem? Szerintetek ebben az országban ami történik, az mennyire a ti szavazatotok hiteles mása? Itt a show a lényeg! Szíj Melinda pedig a központban volt ebben a műsorban. Eltudtátok volna képzelni nélküle? Tök unalom lett volna. Teljesen spórolós, és fapados szórakoztató műsort fabrikált a tv 2, kellet bele valami szín, valami Szíj.
Nem a színpadra való, és nem is példaképnek a negatív életlátása miatt.
De az biztos, hogy az üzleti életben marketing kell.
És a legjobb marketing a teljesen pozitív, vagy a teljesen negatív.
Szíj Melindától amit viszont Mindenki tanulhatna az a kitartása. Ez volt a 3. Megasztár ahol megjelent. Az előző kettőről úgy zavarták ki, hogy más ember szerintem Bp. környékére se ment volna többet az életben…..
Szerintem kívánjunk sok-sok sikert neki, és egymásnak is, mert hát magyarok vagyunk, és mindegyünkre ránk fér.
Minden embernek van legalább 1 kimagasló erénye, ami miatt felnézhetünk akár a szomszédra is. Nézzétek meg a szerbeket, románokat, romákat, németeket, lengyeleket, stb…
Röhög rajtunk már a világ, kívülről nézve úgy nézünk ki mint a szeleburdi család a balkánon
Kőbányai világossal a kézben…
Ha jó a hangja fene bánja, nem szükséges hogy lássam akkor.
Szerényen, "ostobán" megelégszem a belbeccsel, nem kell nekem külcsíny.
Rendben szavazzunk Frankeinsteinre, már csak azért is mer különben szét fog szerelni.
Mama2 jó a hangja Frankeinstennek?
Nem szomorkodom, de jobb lett volna neki ha már előbb célponttá válik.
Attól sem félek, hogy éhen hal, ha kell magam segítek neki.
Csak az bosszant nagyon, hogy a cirkuszporond és környezete inkább disznóólra hasonlít.
"Ne dobj Melindát a disznók közé!"
Az én részemnek egy darabja nagyon sajnálja őt, a másik része örül!
Tessék lehet támadni, fikázni ezért....
Virgilius az utolsó mondat nem neked szólt
Naivitás mást várni tőlük, hiszen ezt csinálják már mióta... Tán már az ókori görögöknél is. :X
Higgyétek el, hogy jobb ez így Melindának is, hogy most esett ki, sok mindentől megkímélték ezáltal. Így talán nem fogják annyit mocskolni sem, mint ha nyert volna. Lemeze, fellépése már így is lesz. Ne szomorkodjatok, Melinda-kedvelők! :)
Az hogy Melindát ki tudták kezdeni, hát...nem egy nagy érdem és nem nagy szellemi talentumra vall.
A média különben is mindig a legkisebb ellenállás felé nyomul. Orbán Viktor felé nem fog, mert akkor megnézheti magát meddig marad talpon.
Na mindegy hagyjuk..., a médiahiénák már csak ilyenek,rögtön támadják a sérült vadat bárki az.
Az hogy Melinda volt a legkézenfekvőbb célpont az nem kétséges.
De hogy miért kell a médiának ilyen ocsmány értékrendet közvetíteniük, no ez már igazán vérlázító.
További ajánlott fórumok:
- Dr. Hajnal Melinda, Dr. Medve László vagy Dr. Orosz László?
- Hogy lehet megtisztitani belülről a bőróra szíját?
- Tudnátok segíteni, hogy lehet a rugós karóra szíját megrövidíteni?
- Nagyon boldog vagyok, hogy újra megtaláltam Melindát!
- Valakinek van Pavlov-kengyele ami a jobb fajta, fehér, és nem a szíjas, bőr?Megvenném!